Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(maryta @ 2010 10 29, 20:06)
išsiunčiau  smile.gif

dekavoju smile.gif
Atsakyti
sveikinu issilaikiusias ikiteisminį smile.gif gaila soc. saugos rezultatų nesulaukėm...
Dėl TT man buvo klausimas apie jus cogens normas, jūrų teisės sąvoka ir šaltiniai, išvardinti pagrindines JTO institucijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2010 10 29, 20:02)
sveikutes, gal yra zinanciu kada bus perlaikymas es, paskelbta tik nuo 1 iki 7 grupiu...
aciu

ir aš blush2.gif

i.deksne@gmail.com
Atsakyti
As irgi prisijungsiu prie tu kas laiko Konstitucine 20 diena 4u.gif
bus musu daugiau, man lyginamoji kabo.
Gal kuri turi aplinkosaugos istatymus kompe, noriu paziureti gal but as per senus atsispauzdinus, niekaip neiseina is galvos kaip galejau to egzamino neislaikyt, buvau taip isitikinusi. Juokingiausia yra tai, kad tu kuriu bijojau, na tokiu kaip DT ir ES islaikiau ir labai gerai, o to del ko nej nepergyvenau turiu skola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 29, 19:07)
Na, nežinau, čia kažkuri buvo įdėjusi klausimus, kokius prisiminė iš testo, panašu, kad terminus žinoti reikia

Na taip... bet ir skaitant jie pakankamai įsimena. Aišku, žodynėlis irgi geras daiktas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tai ką, visas su sesijos pabaiga ax.gif

Saliutas>>> su gimtadieniu mirksiukas.gif happybday.gif

Sveikinimai išlaikiusioms egzaminus, o kitoms siunčiu apkabinimą, kad neliūdėtumėt console.gif

Taip supykau, kad ir šiandien neaptikau soc. saugos rezultatų mad.gif Truputį neramus savaitgalis bus kai nežinau rezultato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 10 29, 21:40)
Na taip... bet ir skaitant jie pakankamai įsimena. Aišku, žodynėlis irgi geras daiktas smile.gif

na, man jie taip lengvai neįsimena, todėl ir turiu rimčiau pasimokyt. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kazkur skaiciau, kad kazkas lapkricio 3 eina logikos pasimokyti 4u.gif Prisipazystu,kad ir as ten ne labai ka suprantu?Gal galima butu prie jusu prisijungti? verysad.gif Jau dabar bloga pasidaro,kai pradedu skaityti....tamsus miskas ten man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 29, 21:20)
As irgi prisijungsiu prie tu kas laiko Konstitucine 20 diena  4u.gif
bus musu daugiau, man lyginamoji kabo.
Gal kuri turi aplinkosaugos istatymus kompe, noriu paziureti gal but as per senus atsispauzdinus, niekaip neiseina is galvos kaip galejau to egzamino neislaikyt, buvau taip isitikinusi. Juokingiausia yra tai, kad tu kuriu bijojau, na tokiu kaip DT ir ES islaikiau ir labai gerai, o to del ko nej nepergyvenau turiu skola  verysad.gif

Primink el.pasta mirksiukas.gif as laikiau pa Virketi atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 29, 23:23)
Primink el.pasta  mirksiukas.gif  as laikiau pa Virketi atrodo  mirksiukas.gif

evelincik@gmail.com
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 10 29, 20:01)
sveikutės, gavau ES testuką 3.1. variantas, kam reikia parašykite 4u.gif

Ar galite ir man persiusti si ES testuka 4u.gif
agnivita@yahoo.com
Atsakyti
Ka manote apie Vidmanta Jurgaiti is AT katedros ?! g.gif
Papildyta:
Dar apie Asta Jakutytė-Sungailienė ?! g.gif As galvoju imti pas ja kursini g.gif ka manote? g.gif mirksiukas.gif

akacijaorama aciu uz sveikinima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 30 spalio 2010 - 16:14