Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

Sveikos,
na ir tempai blink.gif atėjau pažiūrėti kuom gyvenate o čia jau tiek temų pabaigta biggrin.gif
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 29, 12:44)

siap del baigiamuju kas laike administracine teise, sake kd gana lengva buvo, ir nusirasinejanciu buvo.

Tai mums leido viskuo naudotis, tereikėjo žinoti kur ir ko ieškoti ax.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 10 29, 15:19)
tikrink tikrink, pas mano kolegę buvo atvejis, kai pažymys pasikeitė į neišlaikytą  doh.gif o egzas vienas sunkiausių  cool.gif

cool.gif
QUOTE(kaaa @ 2010 10 29, 15:30)
o tai kokiu budu taip atsitinka?  blink.gif

Buvo tokia žiopla metodininkė, ji dabar tvarkaraščiais užsiima rolleyes.gif Įvedė ne tą pažymį, o paskui matyt kažkas pateikė pretenziją ar užklausė ir tas rezas greit pasikeitė į neigiamą doh.gif
QUOTE(Paja @ 2010 10 29, 15:38)

Oho. bigsmile.gif As, kai atejau i MRU ir gavau pirma skola, negalejau miegot pora naktu. Gavau antra, jau lengviau buvo, na, o po trecios - iprastu dalyku tai patapo. biggrin.gif

O mano draugė kol mokėsi kolegijoje negalėjo suprasti kaip galima turėti skolų, pernai įstojo į magistrą MRU..ir ką po pirmos sesijos 3 skolos tongue.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 10 29, 15:40)
Nu gi per klaida iveda ne ta.

Žmogiškas faktorius ...

Sveikinimai švenčiantiems gimtadienius bei teigiamus egzų įvertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos .
Na visu pirma didziausi sveikinimai toms kurios islaike, o man kazkoks pravalas, ikiteisminio 4, na bet as kazkodel ir galvojau, kad neislaikyta nes nuojauta tokia buvo, bet kai suzinojau kad is aplinkosaugos 4, tai man net galva apsvaigo, buvau isitikinusi, kad bent islaikyta, nebezinau net galvoju eiti darba paziureti, kazkokia nesamone verysad.gif
Pas mane si sesija vieni 9 ir 4, dar taip nebuvo, turiu 3 skolas unsure.gif prie tarptautines neprileido. Zodziu galvoti net sunku, labai nusiviliau. Beje jei kas ka gero turi is aplinkosaugos buciau dekinga labai evelincik@gmail.com, gal man istatymai buvo pasene, juk darba rasiau is istatymu g.gif
Atsakyti
Tokios liudnokos nuotaikos cia skraido unsure.gif
Man ir 2 skolos is sitos sesijos, jei ka tai paguos. Prie vieno neprileido, kitam pati susimoviau.
Ir dar n skolu is kitur.

Kolegijoj per 3 metus esu turejus tik 2 skolas. Viena del to, kad ismete uz nusirasinejima is egzo, o kita tai mano myliausio dalyko buvo - konstitucines biggrin.gif

QUOTE(snudike @ 2010 10 29, 16:53)
as ir nusipirkau maximoj visam vynui 25 proc. nuolaida, galvoju gal reik ikalt is tos nuoskaudos o ir nuo romenu galva sukas

O putojantis vynas skaitos i ta kategorija? Nes as butent "sampes" noreciau, o ne paprasto vyno rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 29, 18:13)
ir aš norėčiau...ale jau tingiu vilktis kurnors, darbe nusikaliau, dar ta skola numušė upą, dar tokios sesijos nebuvo, nieko nesuprantu.
O į romėnus, net pažiūrėt nenoriu..bet reik damušt, o tada išsirašysiu visus terminus ir mokysiuos mintinai. Kaip jūs tuos romėnus mokotės?  doh.gif

o kam tuos terimus mintinai mokysies? g.gif kaži ar bus tokių testinių, kur reikės paaiškinti ką reiškia terminai g.gif aš tai jau nežinau ką ir mokytis, viliuosi, kad bus testas ir bus lengviau ax.gif blush2.gif nes kai į atvirus pas V rašydavau, atrodo ok, bet ne - 4 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 10 29, 17:49)
gal kas planuojat artimiausiu metu laikyti logika? blink.gif

Na as galvoju...Bet dar tik galvoju - jauciu lapkricio pabaigoj eisiu...Iki to laiko dar pasimokyt reik...Nes ta logika, tai tamsus miskas man unsure.gif O dar kai as su formulem susipykus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soneee: 29 spalio 2010 - 17:50
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 29, 14:55)
mergaites gal kuri atsimenat Tarptautines teises egzaminino klausimus?

Zinai, anoj temoj yra surasyti visi, paziurek. 4u.gif As taip greit daba nepamenu.

QUOTE(orta22 @ 2010 10 29, 15:49)
gal kas planuojat artimiausiu metu laikyti logika? blink.gif

Nukeliau i pacia lapkricio pabaiga arba net gruodzio viduriui, nes dabar noriu susitvarkyt su kitom skolom.
Planuoji eiti?

QUOTE(index @ 2010 10 29, 17:13)
ir aš norėčiau...ale jau tingiu vilktis kurnors, darbe nusikaliau, dar ta skola numušė upą, dar tokios sesijos nebuvo, nieko nesuprantu.
O į romėnus, net pažiūrėt nenoriu..bet reik damušt, o tada išsirašysiu visus terminus ir mokysiuos mintinai. Kaip jūs tuos romėnus mokotės?  doh.gif

Neliudek taip, buna ir blogiau. Girdejau zmones turi ir po 10-12 skolu, ir optimistai, nores diploma pasiimt. ax.gif
Save nuteikineju taip, kad blogiausia ar nesmagiausia, kas gali buti, tai studiju sustabdymas. Visa kita yra iveikiama. mirksiukas.gif
Romenus skaitau taip, kad suprasciau ir, jei matau, kad kliunu kazkur, vel griztu prie to paties-skaitau, skaitau. Bet siandien ir rytoj, poryt, jokiu romenu-atiduosiu skola seimai bei aplankysiu artimuosius, kuriuos buvau primirsusi. ax.gif

QUOTE(Satide @ 2010 10 29, 17:15)
Sveikos,
na ir tempai  blink.gif  atėjau pažiūrėti kuom gyvenate o čia jau tiek temų pabaigta  biggrin.gif
O mano draugė kol mokėsi kolegijoje negalėjo suprasti kaip galima turėti skolų, pernai įstojo į magistrą MRU..ir ką po pirmos sesijos 3 skolos  tongue.gif

Labas, kaip gyvuoji? Vis noriu paklaust-ar i magistrantura stojot? ax.gif
As ne kolegijoj mokiaus-is pradziu Kaune baigiau kazkokia teise, po to istojau i V, nepatempiau ir meciau, tada VPU baigiau. Iki MRU nesu turejusi nei vienos skolos, tai nezinojau kas cia per daiktas. Dabar-puikiai zinau. biggrin.gif

QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 29, 17:23)
Sveikos .
Na visu pirma didziausi  sveikinimai toms kurios islaike...
Pas mane si sesija vieni 9 ir 4, dar taip nebuvo, turiu 3 skolas  unsure.gif prie tarptautines neprileido. Zodziu galvoti net sunku, labai nusiviliau.

Nu, auksciau galva. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 29, 15:55)

Labutis man tai buvo 1. valstybes pripazinimas, savoka, kriterijai, teorijos, rusys 2 humanitarine teise savoka ir saltiniai 3 isvardinti egzistuojancias juru erdves 4u.gif

Cp laikiau pas Zaleniene tik jos nebuvo tai referente dave klausimus ir tiek
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 29, 14:55)

Prisiminiau, kokie buvo man:
1. Valstybė kaip tarptautinės teisės subjektas.
2. Tarptautinių sutarčių sudarymo procesas.
3. Išvardinti jūrų teisės erdves.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 10 29, 18:40)
o kam tuos terimus mintinai mokysies? g.gif kaži ar bus tokių testinių, kur reikės paaiškinti ką reiškia terminai g.gif aš tai jau nežinau ką ir mokytis, viliuosi, kad bus testas ir bus lengviau ax.gif  blush2.gif  nes kai į atvirus pas V rašydavau, atrodo ok, bet ne - 4 biggrin.gif

Na, nežinau, čia kažkuri buvo įdėjusi klausimus, kokius prisiminė iš testo, panašu, kad terminus žinoti reikia

Kaip Gajaus institucijose buvo suskirstyta romenu teise (asmenu,
daiktine, prievoliu ir pan.);
Kuriam laikotarpiui priskiriamos Gajaus institucijos
Kuriuose procesuose (legisakconinis, formuliarinis, ekstraordinarinis)
buvo litiscontestatio
Manumisio: koks tai sandoris
bonitarine nuosavybe kokiu ieskiniu ginama
negatorinis ieskinys
vindicacinis ieskinys
kokiu ieskiniu ginamas servitutas
USUS
Ikeitimo rusys (fiducia, pingus, hipoteka, kuria ikeitimo rusimi buvo
galima ikeitsti du kartus)
Ar ikeitimo sutartis yra konsensualine sutartis (tai realine)
Macipacija (koks tai sandoris)
Dolus (tai kaltes forma)
cesija
Daikto evikcija
Publicijaus ieskinys
svetimu reikalu tvarkymas be i galiojimo
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 29, 18:56)
Nukeliau i pacia lapkricio pabaiga arba net gruodzio viduriui, nes dabar noriu susitvarkyt su kitom skolom.
Planuoji eiti?

Galvoju, bet gal eiti kai daugiau bus norinciu. Ai net nezinai ka daryti ar kursini rasyti, ar ta logika atsikratyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 10 29, 18:14)
Galvoju, bet gal eiti kai daugiau bus norinciu. Ai net nezinai ka daryti ar kursini rasyti, ar ta logika atsikratyti g.gif

Dilema. smile.gif Jei rimtai, svarsciau ka daryt-ar pult logika laikytis, ar skolas, bet nutariau, kad skolos labiau akis bado. blush2.gif

Nusirasau, laikykites, neliudekit, viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif
Einu pasinersiu i internetines parduotuves, reik atsigriebt uz visa menesi ir moteriskai nusiramint. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 29, 19:07)
Na, nežinau, čia kažkuri buvo įdėjusi klausimus, kokius prisiminė iš testo, panašu, kad terminus žinoti reikia

Kaip Gajaus institucijose buvo suskirstyta romenu teise (asmenu,
daiktine, prievoliu ir pan.);
Kuriam laikotarpiui priskiriamos Gajaus institucijos
Kuriuose procesuose (legisakconinis, formuliarinis, ekstraordinarinis)
buvo litiscontestatio
Manumisio: koks tai sandoris
bonitarine nuosavybe kokiu ieskiniu ginama
negatorinis ieskinys
vindicacinis ieskinys
kokiu ieskiniu ginamas servitutas
USUS
Ikeitimo rusys (fiducia, pingus, hipoteka, kuria ikeitimo rusimi buvo
galima ikeitsti du kartus)
Ar ikeitimo sutartis yra konsensualine sutartis (tai realine)
Macipacija (koks tai sandoris)
Dolus (tai kaltes forma)
cesija
Daikto evikcija
Publicijaus ieskinys
svetimu reikalu tvarkymas be i galiojimo

primink man savo pasta atsiusiu kazkoki zodyneli issitraukiau is intiko

issiunciau i bendra pasta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snudike: 29 spalio 2010 - 18:30