Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(Fanfan @ 2010 10 29, 15:14)
As tai dar karta pasitikrinau knygele, ar nedingo tas penketas biggrin.gif Nu maza ka laugh.gif

tikrink tikrink, pas mano kolegę buvo atvejis, kai pažymys pasikeitė į neišlaikytą doh.gif o egzas vienas sunkiausių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 10 29, 14:19)
tikrink tikrink, pas mano kolegę buvo atvejis, kai pažymys pasikeitė į neišlaikytą  doh.gif o egzas vienas sunkiausių  cool.gif

Tai va todel ir tikrinu, nes tokiu istoriju prisiklausius esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 29, 14:20)
Tai va todel ir tikrinu, nes tokiu istoriju prisiklausius esu doh.gif

o tai kokiu budu taip atsitinka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 29, 10:56)
šakės, aš tokia durna jaučiuos, atrodo ir mokaus, ir viską, tai kaip čia yra  doh.gif

Pazistamas jausmas- upa numusa tokios mintys, bet nereik pasiduot. Laikykis. 4u.gif
Man patiko kriminologijos destytojas-sake, kad egzaminas yra laimes dalykas. 100% pritariu.

QUOTE(snudike @ 2010 10 29, 11:50)
man tai cia isvis pirma skola per visus mokslus, na dar turejau Bt bendros dalies bet is antro karto islaikiau, o siaip per visa gyvenima nesu turejusi skolos, tai man kaip nervas ima apie niek kita negaliu galvoti

Oho. bigsmile.gif As, kai atejau i MRU ir gavau pirma skola, negalejau miegot pora naktu. Gavau antra, jau lengviau buvo, na, o po trecios - iprastu dalyku tai patapo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2010 10 29, 14:30)
o tai kokiu budu taip atsitinka?  blink.gif

Nu gi per klaida iveda ne ta.
Atsakyti
mergaites gal kuri atsimenat Tarptautines teises egzaminino klausimus?
Atsakyti
gal kas planuojat artimiausiu metu laikyti logika? blink.gif
Atsakyti
Aciu mergaites visoms uz sveikinimus !!!!! Fanfan kudiki ir su gimtadieniu wub.gif kas neislaike, stiprybes, antra karta butinai islaikysite ax.gif o kas islaike thumbup.gif

O dabar visas vaisinu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Saliutas aciu uz sveikinimus mano dideliam kudikiui wub.gif
Ir aciu uz vaises. Visai realiai noreciau dabar sampes... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 29, 17:23)
Saliutas aciu uz sveikinimus mano dideliam kudikiui wub.gif
Ir aciu uz vaises. Visai realiai noreciau dabar sampes... rolleyes.gif

as ir nusipirkau maximoj visam vynui 25 proc. nuolaida, galvoju gal reik ikalt is tos nuoskaudos o ir nuo romenu galva sukas
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 29, 15:38)
As, kai atejau i MRU ir gavau pirma skola, negalejau miegot pora naktu. Gavau antra, jau lengviau buvo, na, o po trecios - iprastu dalyku tai patapo. biggrin.gif

friends.gif ir man tas pats biggrin.gif nors ši sesija tai be skolų rolleyes.gif

QUOTE(saliutas @ 2010 10 29, 17:22)
O dabar visas vaisinu  biggrin.gif

ir aš vaišinuosi mmm drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 29, 17:53)
as ir nusipirkau maximoj visam vynui 25 proc. nuolaida, galvoju gal reik ikalt is tos nuoskaudos o ir nuo romenu galva sukas

ir aš norėčiau...ale jau tingiu vilktis kurnors, darbe nusikaliau, dar ta skola numušė upą, dar tokios sesijos nebuvo, nieko nesuprantu.
O į romėnus, net pažiūrėt nenoriu..bet reik damušt, o tada išsirašysiu visus terminus ir mokysiuos mintinai. Kaip jūs tuos romėnus mokotės? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 29 spalio 2010 - 17:14