Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(index @ 2010 10 29, 11:27)
ir aš 4 gavau   blink.gif
aš apakus, tikrai galvojau išlaikysiu, nesuprantu kodėl  doh.gif
ein sau, kaip liūdna  verysad.gif
kas per sesija.........

sveikinu visas kurios išlaikė  4u.gif

na as tikejaus, pasiziurejau kad ir paie zmogaus teises rasiau, bet matyt to nepakako
bet prasti pazymiai, ar kas gavo daugiau nei 5 ar 6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snudike: 29 spalio 2010 - 10:35
Saliutai, SU TORTADIENIU!!!!!!

Sveikinu visas islaikiusias,o neislaikiusios neliudekit - kita karta pavyks tikrai mirksiukas.gif
As is aplinkosaugos gavau 7 biggrin.gif
Tik soc.saugos dar nezinau rezultato...Kazi siandien bus? g.gif Gerai butu islaikyt unsure.gif
Atsakyti

stiprybės neišlaikiusioms egzaminų, bet reiki tikėtis, kad kaip nors pasiseks perlaikyti, nenukabinkit nosių...sėkmės

jo laukiu ir aaš soc. saugos..kaži kodėl abejoju ar bebus šiandien rezultatai, gal kas skambinot netodininkei???
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 10 29, 11:48)
stiprybės neišlaikiusioms egzaminų, bet reiki tikėtis, kad kaip nors pasiseks perlaikyti, nenukabinkit nosių...sėkmės

jo laukiu ir aaš soc. saugos..kaži kodėl abejoju ar bebus šiandien rezultatai, gal kas skambinot netodininkei???

jūs irgi pirmadienį laikėt?
gal tada bus netyčia.

šakės, aš tokia durna jaučiuos, atrodo ir mokaus, ir viską, tai kaip čia yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 29, 11:56)
jūs irgi pirmadienį laikėt?
gal tada bus netyčia.

šakės, aš tokia durna jaučiuos, atrodo ir mokaus, ir viską, tai kaip čia yra  doh.gif

ne tavo diena buvo, sekmes pritruko kaip ir man arba ne i ta kruvele pakliuvom ir t.t.
islaikysim manau ir gausim po 8 maziausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
yra aplinkosaugos rezultatai, 6 gavau, nu atrodo taip viska gerai buvau parasiusi, ir atrodo toks lengvas egzas g.gif
Papildyta:
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 29, 12:40)
yra aplinkosaugos rezultatai, 6 gavau, nu  atrodo taip viska gerai buvau parasiusi, ir atrodo toks lengvas egzas g.gif

siap del baigiamuju kas laike administracine teise, sake kd gana lengva buvo, ir nusirasinejanciu buvo.
Papildyta:
o tas soc. saugos destytojas tai man kazkaip nelabai schmoll.gif neaisku kaip jis vertins.
Atsakyti
man tai cia isvis pirma skola per visus mokslus, na dar turejau Bt bendros dalies bet is antro karto islaikiau, o siaip per visa gyvenima nesu turejusi skolos, tai man kaip nervas ima apie niek kita negaliu galvoti
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 29, 12:50)
man tai cia isvis pirma skola per visus mokslus, na dar turejau Bt bendros dalies bet is antro karto islaikiau, o siaip per visa gyvenima nesu turejusi skolos, tai man kaip nervas ima apie niek kita negaliu galvoti

geras, tai labai stropi studente 4u.gif neverta krimstis, issilaikysi.
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 29, 13:27)
geras, tai labai stropi studente 4u.gif neverta krimstis, issilaikysi.

manau ne vien nuo stropumo tai priklauso, o ir nuo sekmes koki bilieta gausi ir nuo destytojo nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
dėl Soc. saugos egzo- skambinau metodininkei- sakė, jog dar neturi, dar dėstytojas neatnešė rezultatų...tad turbūt reikia laukti tik antradienį geriausiu atveju...
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 10 28, 21:33)
DT  4, o atrodo taip gerai viską rašiau  blush2.gif

Matai kaip buna, as galvojau, kad lb daug nesamoniu prizymejau ir se tau..
Bet kuriuo atveju, truputi visos pasimokinsit ir issilaikysit skolas, nes viena karta jau tam dalykui ruosetes, galvoj kazkas like mirksiukas.gif
Ir sveikinu visas einancias per sesija kaip tankus, saunuoles bigsmile.gif

As vakar svenciau helowyna, gerimai liejosi laisvai uz sesija pabaigta be skolu blush2.gif soc saugos bent 5 dbr lb reik tiketis biggrin.gif
Atsakyti
As tai dar karta pasitikrinau knygele, ar nedingo tas penketas biggrin.gif Nu maza ka laugh.gif
Atsakyti