Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(zorina @ 2010 10 28, 21:31)
Na ka laikiau siandien cp skola egzas tik 1 h buvo 4 klausimai ir uzdavinys tai vos spejau viska surasyt atrodo parasiau viska bet rezultatai taip sakant parodys  blush2.gif

Laikom kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 28, 21:04)

Aciu Sandrute mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zorina @ 2010 10 28, 22:31)
Na ka laikiau siandien cp skola egzas tik 1 h buvo 4 klausimai ir uzdavinys tai vos spejau viska surasyt atrodo parasiau viska bet rezultatai taip sakant parodys  blush2.gif

Tik 1h. leido laikyti ?! doh.gif Tikrai laikom kumscius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 29 spalio 2010 - 01:23
Saliutas, tai su gimtadieniu 4u.gif Nezinau, kada esat gimus, bet as po ne pilnos valandos ant ranku laikysiu pirmagimi... gimusi sesta kart biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif

Pasakykit pas ka geriau laikyt romenus ar pas Cypiene ar pas Jonaiti ? g.gif
Atsakyti
sveikos
skambinau i BP katedra tai sake rezultatai yra ir jau perduoti metodininkei, reikia laukti ikiteisminio tyrimo rezultatu knygelese fear.gif fear.gif fear.gif
negaliu dabar romenu skaityti
jau zinau, kad neislaikiau 4 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snudike: 29 spalio 2010 - 09:29
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 29, 02:47)
Saliutas, tai su gimtadieniu  4u.gif  Nezinau, kada esat gimus, bet as po ne pilnos valandos ant ranku laikysiu pirmagimi... gimusi sesta kart biggrin.gif

Aciu Fanfan wub.gif Mane tai uz poros valandu tektu laikyti ant ranku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 29, 10:34)
Aciu Fanfan  wub.gif  Mane tai uz poros valandu tektu laikyti ant ranku  biggrin.gif

Su gimtadieniu !

user posted image

Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 29, 10:48)
Su gimtadieniu !

user posted image

prisidedu prie sveikinimų happybday.gif
Atsakyti
labas mergaitės jau yra rezultatai IT knygutėse, gavau 5 thumbup.gif , laikau kumščius ir už Jus
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 28, 19:26)
Saunuole  4u.gif Tiksliau visos saunuoles  4u.gif  Sveikinu !!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu, palengvejimas ne mazas jauciasi. 4u.gif

QUOTE(maryta @ 2010 10 28, 19:33)
DT  4, o atrodo taip gerai viską rašiau  blush2.gif

Neliudek, kita syki tikrai pasiseks.

QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 19:42)
As va butent iki pacios sesijos maziausiai bijojau DT. Man jin toks lengvas dalykas atrodo! Paskui, cia bekabedama SM, tai prisivariau kazkokios nesveikos baimes. Visos tik gasdino, gasdino biggrin.gif
As ir baigiamajam galvoju rinktis DT g.gif

Labiausiai bijojau TT ir ES, na, ten ir susimoviau.

DT, asmeniskai man, painus ir sudetingas dalykas, daug daug reik zinoti. Mane labiausiai gasdino destytojo persona, nenoreciau pvz. zodziu pas ji atsakinet.

QUOTE(zorina @ 2010 10 28, 21:31)

Pas ka laiket?

QUOTE(Fanfan @ 2010 10 29, 01:47)
Saliutas, tai su gimtadieniu  4u.gif  Nezinau, kada esat gimus, bet as po ne pilnos valandos ant ranku laikysiu pirmagimi... gimusi sesta kart biggrin.gif

Prisidedu prie sveikinimu Saliutui-sekmes, sekmes, sekmes. 4u.gif
Ir mamai Fanfan sveikinimai su kudikio 6 gimtadieniu. 4u.gif Nesusigraudini, kai prisimeni pradzia ir maza kukuliuka? ax.gif

QUOTE(snudike @ 2010 10 29, 09:19)
sveikos
skambinau i BP katedra tai sake rezultatai yra ir jau perduoti metodininkei, reikia laukti ikiteisminio tyrimo rezultatu knygelese fear.gif  fear.gif  fear.gif

Ir tau sakau, neliudek. 4u.gif Nepaguosiu, ale, geriau jau butu kokie 3, tai ne taip sirdele skaudetu, tas 4 uzmusa.
Papildyta:
QUOTE(maryta @ 2010 10 29, 09:56)
labas  mergaitės jau yra rezultatai IT knygutėse, gavau 5  thumbup.gif , laikau kumščius ir už Jus

Saunuole. thumbup.gif
Atsakyti
Ikiteisminis islaikytas yahoo.gif 5 biggrin.gif

QUOTE(Paja @ 2010 10 29, 09:59)
Ir mamai Fanfan sveikinimai su kudikio 6 gimtadieniu. 4u.gif Nesusigraudini, kai prisimeni pradzia ir maza kukuliuka? ax.gif

Aciu! Oj, visko buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 29, 10:19)
sveikos
skambinau i BP katedra tai sake rezultatai yra ir jau perduoti metodininkei, reikia laukti ikiteisminio tyrimo rezultatu knygelese fear.gif  fear.gif  fear.gif

ir aš 4 gavau blink.gif
aš apakus, tikrai galvojau išlaikysiu, nesuprantu kodėl doh.gif
ein sau, kaip liūdna verysad.gif
kas per sesija.........

sveikinu visas kurios išlaikė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 29 spalio 2010 - 10:28