Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(Paja @ 2010 10 28, 18:18)
Merginos, yra DT rezultatai, kas laike pas B. Islaikiauuuuuuuuuuu. thumbup.gif 7 gavau. Dar beliko sulaukt soc.saugos ir gal galesiu pirma syki dziaugtis sesija be skolu. ax.gif  Is tos laimes einu vyno atsidaryt. cool.gif

Saunuole 4u.gif Tiksliau visos saunuoles 4u.gif Sveikinu !!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 28 spalio 2010 - 19:27
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 28, 18:39)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DT SEPTYNI!!!!!!!!!!!!!!!  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

DT 4, o atrodo taip gerai viską rašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 28, 18:52)
Ir [b]Fanfan, ir Besishypsanti, ir Gunia-sveikinu su DT islaikymu. 4u.gif Kai jau po visko, tai ne taip ir baisu atrodo. smile.gif

As va butent iki pacios sesijos maziausiai bijojau DT. Man jin toks lengvas dalykas atrodo! Paskui, cia bekabedama SM, tai prisivariau kazkokios nesveikos baimes. Visos tik gasdino, gasdino biggrin.gif
As ir baigiamajam galvoju rinktis DT g.gif

Labiausiai bijojau TT ir ES, na, ten ir susimoviau.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 19:42)
As va butent iki pacios sesijos maziausiai bijojau DT. Man jin toks lengvas dalykas atrodo! Paskui, cia bekabedama SM, tai prisivariau kazkokios nesveikos baimes. Visos tik gasdino, gasdino biggrin.gif

Labiausiai bijojau TT ir ES, na, ten ir susimoviau.

Sveikinu visas išlaikiusias DT Ir Gintarę išlaikius BT:) Kas žino Sonnee paštą?
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 19:42)

Darbo teisė ir socialinė sauga baigiamąjame kartu mirksiukas.gif nors dar nežinau saugos rezų biggrin.gif , bet vis tiek rinksiuosi ir aš šiuos dalykus baigiamiesiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 28, 20:05)
Darbo teisė ir socialinė sauga baigiamąjame kartu  mirksiukas.gif  nors dar nežinau saugos rezų  biggrin.gif , bet vis tiek rinksiuosi ir aš šiuos dalykus baigiamiesiems  mirksiukas.gif

Aga, zinau. Tai va ta socialines atauga mane ir nervina biggrin.gif
O kaip rezultatai buna valstybinius su DT laikiusiu? Sukti klausimai buna?
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 28, 20:04)
Kas žino Sonnee paštą?

s.kuzminiene@yahoo.com mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 20:06)
Aga, zinau. Tai va ta socialines atauga mane ir nervina biggrin.gif
O kaip rezultatai buna valstybinius su DT laikiusiu? Sukti klausimai buna?

fui ania biggrin.gif

nu kiek suprantu, tai DT pernai neišlaikė tik vienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 28, 20:09)
fui ania  biggrin.gif

nu kiek suprantu, tai DT pernai neišlaikė tik vienas  g.gif

Nu jau tikrai fui biggrin.gif

O daug ji renkas? laugh.gif nes jei nedaug, tai tas vienas neislaikes gali but labai didelis skaicius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 20:10)
O daug ji renkas? laugh.gif nes jei nedaug, tai tas vienas neislaikes gali but labai didelis skaicius biggrin.gif

nežinau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 28, 20:09)
s.kuzminiene@yahoo.com  mirksiukas.gif
Papildyta:

fui ania  biggrin.gif

nu kiek suprantu, tai DT pernai neišlaikė tik vienas  g.gif

Taip ir galvojau, kad toks paštas smile.gif Pas mus iš 17 laikiusių BT neišlaikė 2, kitus egzaminus išlaikė visi.
Atsakyti
sveikos,gal kas galetu pasidalinti TT4 uzdavinuku?nes man jau 2 kartus neiskaite ir nebezinau kas negerai g.gif atsilyginciau blush2.gif mano emeilas: gabrielita@hotmail.lt ...labai butu didelis aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka laikiau siandien cp skola egzas tik 1 h buvo 4 klausimai ir uzdavinys tai vos spejau viska surasyt atrodo parasiau viska bet rezultatai taip sakant parodys blush2.gif
Atsakyti