Merginos, yra DT rezultatai, kas laike pas B. Islaikiauuuuuuuuuuu. 7 gavau. Dar beliko sulaukt soc.saugos ir gal galesiu pirma syki dziaugtis sesija be skolu. Is tos laimes einu vyno atsidaryt.
-->/4u.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='4u.gif' /> 41569226 end _of_the_skype_highlighting"><{POST_SNAPBACK}>
As va butent iki pacios sesijos maziausiai bijojau DT. Man jin toks lengvas dalykas atrodo! Paskui, cia bekabedama SM, tai prisivariau kazkokios nesveikos baimes. Visos tik gasdino, gasdino
As ir baigiamajam galvoju rinktis DT
Labiausiai bijojau TT ir ES, na, ten ir susimoviau.
As va butent iki pacios sesijos maziausiai bijojau DT. Man jin toks lengvas dalykas atrodo! Paskui, cia bekabedama SM, tai prisivariau kazkokios nesveikos baimes. Visos tik gasdino, gasdino
As ir baigiamajam galvoju rinktis DT
Labiausiai bijojau TT ir ES, na, ten ir susimoviau.
sveikos,gal kas galetu pasidalinti TT4 uzdavinuku?nes man jau 2 kartus neiskaite ir nebezinau kas negerai atsilyginciau mano emeilas: gabrielita@hotmail.lt ...labai butu didelis aciu
Na ka laikiau siandien cp skola egzas tik 1 h buvo 4 klausimai ir uzdavinys tai vos spejau viska surasyt atrodo parasiau viska bet rezultatai taip sakant parodys