Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(index @ 2010 10 27, 12:51)
duodam duodam smile.gif

tai gal ir man duotumet deimmi@gmail.com aciukas, imesiu ir as ka turiu.
Papildyta:
QUOTE(mamute @ 2010 10 27, 22:04)
gal ir man galima tuos konspektus g.gif  vaidabili@gmail.com

jeigu galima man ir romenu teises konspektus deimmi@gmail.com dekui blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Del nepilnameciu egzamino butina dalyvauti paskaituose, destytoja medziagos kitaip neduos, o galima is programos tada skaityt bet ziauriai daug, ir dar reiks darba parasyt, tiksliau analize statistiniu duomenu, na bet manau cia nesunku, tiesiog palyginima. O siaip viena paskaita deste apie vaika, tai nieko man sudetingo nebuvo, ten is baudziamojo kodekso kada pilnametis ir kada ne, taip kad manau verta pasirinkti si egza 4u.gif
Laukiu aplinkosaugos rezultatu ir niekaip nesulaukiu, apie ikiteismini nekalbu, nes nusiteikiau jog bus skola verysad.gif
Gal kuri nelaike lyginamosios konstitucines? nes ziuriu cia yra laikanciu Konstitucine, tai gal as ir prisijungciau, nes turiu skola.
Atsakyti
Merginos islaikiau BT thumbup.gif gavau 6 , bet esu labai labai patenkinta, nes galvojau, kad sakes man bus thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif pati geriausia gimtadienio dovana isankstine lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 28, 17:20)
Merginos islaikiau BT  thumbup.gif  gavau 6 , bet esu labai labai patenkinta, nes galvojau, kad sakes man bus  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pati geriausia gimtadienio dovana isankstine  lotuliukas.gif  thumbup.gif  wub.gif

sveikinu ir kartu su tavim dziaugiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2010 10 28, 14:47)
Laba,
as irgi turiu Lietuvos konstitucine laikyti. Kada planuojate eiti? Egzaminas rastu, ar paskui zodziu dar paklausineja?

as planuoju laikyti kita 4dieni. o Jus?
na duoda tris klausimus, man taip pat tas lektorius ištaisė, palaukiau 10 min.

Saliutas, sveikinu! jus bendrąją dalį laikėte? man dar liko šios dvi BT dalys. priminkite, du uždaviniai taip, bendrojoje?
Papildyta:
Kažin kada socialinės saugos rezultatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 28, 17:20)
Merginos islaikiau BT  thumbup.gif  gavau 6 , bet esu labai labai patenkinta, nes galvojau, kad sakes man bus  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pati geriausia gimtadienio dovana isankstine  lotuliukas.gif  thumbup.gif  wub.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai, kaip tau fainai thumbup.gif
o iš ko mokeisi iš konspektų ar knygų? rolleyes.gif
Atsakyti
sake ryt bus ikiteisminio, nusibodo jau bijoti, jei vel sianakt sapnuosiu, nu tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 28, 16:07)
Gal kuri nelaike lyginamosios konstitucines? nes ziuriu cia yra laikanciu Konstitucine, tai gal as ir prisijungciau, nes turiu skola.

aš laikysiu 11.20 4u.gif tą pačią dieną 5 laikysime ir Konstitucinę Lietuvos 4u.gif

QUOTE(saliutas @ 2010 10 28, 16:20)
Merginos islaikiau BT 

šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2010 10 28, 17:41)

Skaiciau Piesliako knyga mirksiukas.gif
Aciu merginos , kad palaikote ir uz patarimus visus visoms aciu aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2010 10 28, 15:18)

Cia visos puole su tuo pastu, tai galvoju palauksiu, kol tvarka nusistoves  ax.gif
Bet jeigu nesunku, imeskite i agnivita@yahoo.com prisijungimo duomenis  rolleyes.gif

index, tu vadas, ka pasakysi? Manau reik duot. ax.gif

QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 28, 16:07)
Sveikos.
Del nepilnameciu egzamino butina dalyvauti paskaituose, destytoja medziagos kitaip neduos, o galima is programos tada skaityt bet ziauriai daug, ir dar reiks darba parasyt, tiksliau analize statistiniu duomenu, na bet manau cia nesunku, tiesiog palyginima. O siaip viena paskaita deste apie vaika, tai nieko man sudetingo nebuvo, ten is baudziamojo kodekso kada pilnametis ir kada ne, taip kad manau verta pasirinkti si egza  4u.gif

Eee, tada nenoriu...Uztenka man tu laisvai pasirenkamu ir taip,geriau alternatyvas susirankiosiu.

QUOTE(saliutas @ 2010 10 28, 16:20)

Sveikinu. Saunuole. 4u.gif

Merginos, yra DT rezultatai, kas laike pas B. Islaikiauuuuuuuuuuu. thumbup.gif 7 gavau. Dar beliko sulaukt soc.saugos ir gal galesiu pirma syki dziaugtis sesija be skolu. ax.gif Is tos laimes einu vyno atsidaryt. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 28, 19:18)
Merginos, yra DT rezultatai, kas laike pas B. Islaikiauuuuuuuuuuu. thumbup.gif 7 gavau. Dar beliko sulaukt soc.saugos ir gal galesiu pirma syki dziaugtis sesija be skolu. ax.gif  Is tos laimes einu vyno atsidaryt. cool.gif

Nera pas mane rezultato schmoll.gif teks rytojaus laukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 28, 15:20)

Labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nes sis egzaminas tikras galvos skausmas, tai beliko turbut spec smile.gif manes laukia irgi sitas geris
Atsakyti