Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 12:52)
Man romenuose sunkiausia apie paveldejima buvo doh.gif ir bus...

Is mano dideliu planu ir noru, kaip visad s... Niekur as siandien nevarau. Nu mazai naudos, kad viena kart perskaitai konspekta. Palauksiu lapkricio cool.gif

pradėjau skityti romėnų vadovėlį, paėmus kokia nestora knyga pervarysiu per porą dienų, kur tau liežuvis pinasi nuo visų žodžių, o dar juos įsimik sad.gif , čia kalbate apie konspektus, neturiu prie bendro pašto prisijungimo tai gal galite konspektais pasidalinti mkmarijaa9@gmail.com 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 10 28, 12:33)
pradėjau skityti romėnų vadovėlį, paėmus kokia nestora knyga pervarysiu per porą dienų, kur tau liežuvis pinasi nuo visų žodžių, o dar juos įsimik  sad.gif , čia kalbate apie konspektus,  neturiu prie bendro pašto prisijungimo tai gal galite konspektais pasidalinti  mkmarijaa9@gmail.com  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As neturiu romenu konspekto. As cia apie finansu konspekta kalbejau, nes si ketv norejau juos laikyt.
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 10 28, 13:33)
pradėjau skityti romėnų vadovėlį, paėmus kokia nestora knyga pervarysiu per porą dienų, kur tau liežuvis pinasi nuo visų žodžių, o dar juos įsimik  sad.gif , čia kalbate apie konspektus,  neturiu prie bendro pašto prisijungimo tai gal galite konspektais pasidalinti  mkmarijaa9@gmail.com  4u.gif  4u.gif  4u.gif

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 13:36)
As neturiu romenu konspekto. As cia apie finansu konspekta kalbejau, nes si ketv norejau juos laikyt.

o nepaklausėt fin. dėstytojo kokia forma egzas? atviri ar testas, jei testas būtinai atsispausdinkit tuos finansų trumpinius mano įmestus bendram pašte- tikrai pagelbės...
sėkmės
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 28, 13:38)
issiunciau 4u.gif

gavau, ačiū "snudike" 4u.gif
Atsakyti
Laba dienele,
norejau paklaust, o kurios laike konstitucine (Lietuvos) kokie Jums klausimai pakliuvo, gal yra kuri pamenat. as laikysiu antra karta, pirma kart buvo valdziu padalijimai, konstitucines ir tarptautines teises santykis, ir dar kazkoks nepamenu. Gal kuri atsimenat?
siaubas kokios cia tos apimtys konstitucines, moodle tai isvis. Skaitau ir galo nematyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voyage @ 2010 10 28, 15:23)
Laba dienele,
norejau paklaust, o kurios laike konstitucine (Lietuvos) kokie Jums klausimai pakliuvo, gal yra kuri pamenat. as laikysiu antra karta, pirma kart buvo valdziu padalijimai, konstitucines ir tarptautines teises santykis, ir dar kazkoks nepamenu. Gal kuri atsimenat?
siaubas kokios cia tos apimtys konstitucines, moodle tai isvis. Skaitau ir galo nematyti smile.gif

na, žiūrint pas ką laikyti, aš laikiau pas Mesonį tai davė gan lengvus klausimukus:
1. Konstitucnės teisės šaltiniai;
2. Pilietybės įgyjimo būdai
3 nepamenu nors tu ką....
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 10 28, 14:29)
na, žiūrint pas ką laikyti, aš laikiau pas Mesonį tai davė gan lengvus klausimukus:
1. Konstitucnės teisės šaltiniai;
2. Pilietybės įgyjimo būdai
3 nepamenu nors tu ką....

aha užkrenta su tuo trečiu biggrin.gif
ačiū Jums! 4u.gif aš taip pat pas Mesonį.
Atsakyti
QUOTE(Voyage @ 2010 10 28, 14:44)
aha užkrenta su tuo trečiu biggrin.gif
ačiū Jums!  4u.gif aš taip pat pas Mesonį.

Laba,
as irgi turiu Lietuvos konstitucine laikyti. Kada planuojate eiti? Egzaminas rastu, ar paskui zodziu dar paklausineja?
Atsakyti
QUOTE(Voyage @ 2010 10 28, 15:23)
Laba dienele,

man buvo 1. pagrindiniai konstitucinės teisės šaltiniai
2. Seimo narių teisinis statusas
3 nepamenu, nes laikiau rugsėjo pradžioje.
mums buvo paskirtas Mesonis, bet jo nebuvo tai klausimus pagal programą davėjaunas lektoriukas (pernai lyginamąją kostitucijos laikėme), vienu žodžiu po egzo liepė laukti rezultatų. po 10 min. išėjo Jūs čia nieko neparašem, na viena kas rašė lyginamąją tai gražus raštas ir šiek tiek į temą tai 7. kiti tai nežinau (paauzė) gerai visiem 5. Aišku aš ten parašiau beveik visą a4 formato lapą, gal neįskatė, nes mano raštas kaip pas daktarą. Bet labai džiaugiuos kad teigiamas pažymis.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 28, 12:41)
Laba,

pagaliau sita tema vel i vezes stojo-nebereikia vytis po 20 psl. ax.gif
Aha, pas ji. Eilini karta bijau.
Dar vis reikia?
O Gunia neturi prisijungimo prie bendro pasto? g.gif
Ir visai nieko, ane? mirksiukas.gif As darau taip: dabar sturmuoju knyga, bet sunkiai, o savaitgali pereisiu prie konspektuku ir pries pat egza dar knyga pavartysiu.
mamute, jie yra ideti bendram paste. Bet galiu ir persiust dar. Reik?
*As ta pati pagalvojau-kad tiek daug gerio kiekviena is musu turi, o tik pries pabaiga sumastem ta padaryt. Gal ir skolu maziau but buve.
Ech, index, reikejo jau treciam kurse rekt, kad darom. mirksiukas.gif

**Rinksites tuos nepilnamecius? Misliju gal ir man reik, kad po to netruktu tu kreditu.

Fati32, dekui uz Briuseli. 4u.gif

Sveikos,
kol kas dar neturiu blush2.gif
Cia visos puole su tuo pastu, tai galvoju palauksiu, kol tvarka nusistoves ax.gif
Bet jeigu nesunku, imeskite i agnivita@yahoo.com prisijungimo duomenis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunia: 28 spalio 2010 - 15:19
Galvoju Lietuvos konstitucine lapkricio pabaigoje laikyti, gal kas prisijungtu? smile.gif
Atsakyti