Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 27, 23:20)

Aha pries savo rolleyes.gif penktadieni bus rolleyes.gif visus nagus ragus kaip sakant grazinausi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(index @ 2010 10 28, 00:21)

Oho pas index kokia didele seimyna thumbup.gif
Atsakyti
SOS

Reikia labai skubiai pagalbos is tu, kas mokesi Administracine teise
ir kas moka spresti Administracines teises uzdavinius pagal ATPK

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 18:43)
Į one mano paštas nesiunčia, blokuoja biggrin.gif  Žmonės, nu, susikurkit normalius paštus, mačiau, akd kelios one dar nuo vaikystės naudoja, tai kad juos visos normalios sistemos blokuoja smile.gif

mano kitas paštas tiesiog yra darbinis ir jame nelabai norėčiau laikyti info skirtos ne darbui verysad.gif Na gerai, kažką sugalvosiu, o dabar atsiųskit į daja@ml.lt
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 27, 22:20)
Politologijos yra straipsniai programoj (dar ir puslapiai nurodyti), jei laikysit pas Visockaitę. Nežinau ar kas nors turi kokiį konspektą, nebent pas kitą dėstytoją laikė, nes pas Visockaitę reikalinga didžiulė krūva straipsnių ir juos reikia neštis.

O gal kas nors turi skenuotus tuos straipsnius? Ar yra bendram paste? As kazkaip dar nesiverziu ten jungtis, laukiu, kol visas bumas praeis biggrin.gif

QUOTE(saliutas @ 2010 10 27, 23:27)
Aha pries savo  rolleyes.gif  penktadieni bus  rolleyes.gif  visus nagus ragus kaip sakant grazinausi  lotuliukas.gif

Tai gimus ta pacia diena, kaip mano vyriausias wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif na žiūriu pasisekė mano vyrui... doh.gif eis su jumis laikytis 11 04 romėnus, db pasižiūriu kad DT perlaikymas pas M 11 03 doh.gif lotuliukas.gif nu smagu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 27, 23:27)
Aha pries savo  rolleyes.gif  penktadieni bus  rolleyes.gif  visus nagus ragus kaip sakant grazinausi  lotuliukas.gif
Papildyta:

Oho pas index kokia didele seimyna  thumbup.gif

Maža Index šeimyna smile.gif Žuvytės nerimta biggrin.gif Nors norėčiau akvariumą turėt, bet kad vietos nėr doh.gif Aš turiu jūros kiaulytės patelę, patinėlį (kuris vakar pas panelę veislinę kiaulytę iškeliavo pasisvečiuot), kitos gimdymo metu mirusios mano kiaulytės vaikiuką, tuoj vėl kiauliukų pagausėjimas nusimato + dvi šinšilos patelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glamourrr @ 2010 10 28, 01:06)
SOS

Reikia labai skubiai pagalbos is tu, kas mokesi Administracine teise
ir kas moka spresti Administracines teises uzdavinius pagal ATPK

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šedbaro - Administracinė atsakomybė - ten parašyta, kaip spęsti. Tiesa, prieš metus buvo ir I.Deviatnikovaitės puslapyje trumpai parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 28, 09:56)
Maža Index šeimyna smile.gif  Žuvytės nerimta biggrin.gif  Nors norėčiau akvariumą turėt, bet kad vietos nėr doh.gif  Aš turiu jūros kiaulytės patelę, patinėlį (kuris vakar pas panelę veislinę kiaulytę iškeliavo pasisvečiuot), kitos gimdymo metu mirusios mano kiaulytės vaikiuką, tuoj vėl kiauliukų pagausėjimas nusimato + dvi šinšilos patelės biggrin.gif

Na jus cia ir turit augintiniu thumbup.gif as tai nieko neturiu unsure.gif tik MB, kuris kartais kaip vaikas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 01:35)

wub.gif
Atsakyti
Laba,

pagaliau sita tema vel i vezes stojo-nebereikia vytis po 20 psl. ax.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 27, 18:13)
Jei tu pas B, tai jis sake, kad ketvirtad. vakare atiduos rezultatus metodininkei ir penktad. jau turetu but knygelej. Nebeilgai liko laukt  ax.gif 

Aha, pas ji. Eilini karta bijau.

QUOTE(Gunia @ 2010 10 27, 19:25)
Ar galetumete man permesti tuos romenu konspektus  4u.gif  Aciu
agnivita@yahoo.com

Dar vis reikia?
O Gunia neturi prisijungimo prie bendro pasto? g.gif

QUOTE(index @ 2010 10 27, 19:45)
oo..konspektai tik 70 lapų, gal ir man ant jų pereit... blush2.gif

Ir visai nieko, ane? mirksiukas.gif As darau taip: dabar sturmuoju knyga, bet sunkiai, o savaitgali pereisiu prie konspektuku ir pries pat egza dar knyga pavartysiu.

QUOTE(mamute @ 2010 10 27, 20:04)
gal ir man galima tuos konspektus g.gif  vaidabili@gmail.com

mamute, jie yra ideti bendram paste. Bet galiu ir persiust dar. Reik?

QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 27, 22:20)
*Wow, koks lobynas mūsų bendram pašte  bigsmile.gif  Liūdniausia tai, kad nesukūrėm anksčiau  verysad.gif

**Dar nežinau, galvoju gal reikėtų. O gal buvot šiandien paskaitose šio dalyko?  g.gif

*As ta pati pagalvojau-kad tiek daug gerio kiekviena is musu turi, o tik pries pabaiga sumastem ta padaryt. Gal ir skolu maziau but buve.
Ech, index, reikejo jau treciam kurse rekt, kad darom. mirksiukas.gif

**Rinksites tuos nepilnamecius? Misliju gal ir man reik, kad po to netruktu tu kreditu.

Fati32, dekui uz Briuseli. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 28 spalio 2010 - 11:42
sveikos 4u.gif
man kaip sunku skaityti ta romenu, vien tie lotyniski terminai, man besansu ismokt visus, kelis gal isiminsiu, bet visu tai tikrai doh.gif dabar skaiciau apie valdymo teise, tai dieve brangus doh.gif doh.gif nzn nzn kaip man cia bus
Atsakyti
Man romenuose sunkiausia apie paveldejima buvo doh.gif ir bus...

Is mano dideliu planu ir noru, kaip visad s... Niekur as siandien nevarau. Nu mazai naudos, kad viena kart perskaitai konspekta. Palauksiu lapkricio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 11:52)

Is mano dideliu planu ir noru, kaip visad s... Niekur as siandien nevarau. Nu mazai naudos, kad viena kart perskaitai konspekta. Palauksiu lapkricio cool.gif

Visad taip buna-susiplanuoji, bet... Matysiu, kaip su mano planais bus. smile.gif Ir nesakykit, kai jau tikrai spaus uodega, tai kaip pakutentos leksim visko ir iskart laikyt. mirksiukas.gif
Atsakyti