Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 27, 19:32)

Galetumete pati torent failiuka atsiusti, nes norint prisijunkti prie linkomanijos, reikia tureti kvietima, o as jo neturiu. Neregistruotiems nariams neleidyia prisijungti prie sio serverio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 27, 20:47)
man sako, kad jei noriu uzsiregistruoti, man turi atsiusti pakvietima, tai gal galima sulaukti pakvietimo snudike@gmail.com

ta pakvietima reikia tureti, o as neturiu nei vieno schmoll.gif o tu neturi prisijungimo prie musu bendro pasto? matai, beda ta, kad ten apimtis didele, tas irasas yra 17 valandu su trupuciu, tai uzima daug, neturiu kaip as jo prie pasto prisegt ar dar kaip.
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 27, 19:50)
ta pakvietima reikia tureti, o as neturiu nei vieno  schmoll.gif  o tu neturi prisijungimo prie musu bendro pasto? matai, beda ta, kad ten apimtis didele, tas irasas yra 17 valandu su trupuciu, tai uzima daug, neturiu kaip as jo prie pasto prisegt ar dar kaip.

turiu prie pasto, tik va beda, kad man nekleidzi prisijungti, tai siandien viska issiunciau i bendra pasta ir norejau pasijungti paziureti ar gavo, o man meta tipo del didelio apkrovimo neleidzia ir tipo bandyk po 24 valandu
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 27, 20:52)
turiu prie pasto, tik va beda, kad man nekleidzi prisijungti, tai siandien viska issiunciau i bendra pasta ir norejau pasijungti paziureti ar gavo, o man meta tipo del didelio apkrovimo neleidzia ir tipo bandyk po 24 valandu

Tuomet jokiu problemu cia nematau, kantrybes 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaitės, prisijungsiu ir aš prie jūsų 11.04 romėnus jei išmoksiu (nes dar dukrytė su 39 tempetarura) jei ne tai 11.08. be to jei ka reikia turiu dar 9 tt u=davinio sprendimą, skaitau romėnų knyga, gal kas turite konspektus pagal temas atsiuskite mkmarijaa9@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 27, 18:09)
Kol kas taip-is knygos, bet greit mesiu. Turiu kazkokius konspektus, kur pagal programa padaryti, tai gal tuos imsiu. Sake, kad laaabai geri. Gavau gal per kazkelintus zmones. Paziuresiu ar nesikartoja su tuo kas yra paste, tai ir ten idesiu. mirksiukas.gif
Siaip, man visad buna patogiau skaityt is knygos, o konspektai, praktiskai, visi kompe buna, tai akys pavargsta, o printint visko tikrai negaliu-nesimatys ir nosies per visus mano popiergalius. biggrin.gif

Ar galetumete man permesti tuos romenu konspektus 4u.gif Aciu
agnivita@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunia: 27 spalio 2010 - 19:25
oo..konspektai tik 70 lapų, gal ir man ant jų pereit... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 27, 20:45)
oo..konspektai tik 70 lapų, gal ir man ant jų pereit... blush2.gif

gal ir man galima tuos konspektus g.gif vaidabili@gmail.com
Atsakyti
Ar kuri laikys nepilnameciu nusiskalstamuma Lietuvoje?
Atsakyti
Sveikos mergaites rolleyes.gif bandysiu prisijungt prie jusu netyčia atradau toki forumiuka thumbup.gif
Kazkas mačiau klause del darbo sutarties, apie pati dalyka nelb galiu ka pasakyti, bet buvau susidurus su Chudenkovu... siaip labai rimtas vyrukas, labai megstantis savo dalyka ir laaabai daug reikalavo zinot nelb tikiu kas jis ir pasikeite biggrin.gif
Atsakyti
Wow, koks lobynas mūsų bendram pašte bigsmile.gif Liūdniausia tai, kad nesukūrėm anksčiau verysad.gif

QUOTE(maryta @ 2010 10 27, 09:54)
labas visoms, gal kas turite politologijos medžiagos, žinau, kad testas ir gan sunkokas, jei turite pasidalinkite ir su manimi mkmarijaa9@gmail.com

Politologijos yra straipsniai programoj (dar ir puslapiai nurodyti), jei laikysit pas Visockaitę. Nežinau ar kas nors turi kokiį konspektą, nebent pas kitą dėstytoją laikė, nes pas Visockaitę reikalinga didžiulė krūva straipsnių ir juos reikia neštis.

QUOTE(index @ 2010 10 27, 12:39)
o aš saviškė vadinu skunku biggrin.gif

Turi katytę? bigsmile.gif

QUOTE(Soneee @ 2010 10 27, 18:18)
Klausykit,panos,o niekas negirdejo kada bus Aplinkosaugos rezultatai?Jau pabodo ir laukt unsure.gif
O soc.saugos,tai iseidama is egzamino pas destytoja klausiau,kada galima bus tiketis rezultatu...Tai sake,kad sia savaite bus 4u.gif

Lauksim nekantriai soc. saugos rezultatų. Labai labai tikiuosi, kad jau rytoj bus. Gal bent jau į vakarą suves rolleyes.gif

QUOTE(saliutas @ 2010 10 27, 18:32)
Labukas  4u.gif
Na va siandien pasigrazinau pries gimtadieni, tai dabar visa rami vel galesiu kibti i kriminalistikos pratybas  bigsmile.gif 
Oho, tai jums dar neistaise aplinkosaugos ?!  g.gif  galvojau , kad  senai istaise  mirksiukas.gif  mano BT ir nera dar  schmoll.gif

Prieš kieno gimtadienį? Savo? bigsmile.gif Kurią vietą gražinaisi? biggrin.gif

QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 27, 22:44)
Ar kuri laikys nepilnameciu nusiskalstamuma Lietuvoje?

Dar nežinau, galvoju gal reikėtų. O gal buvot šiandien paskaitose šio dalyko? g.gif

QUOTE(Nelly888 @ 2010 10 27, 22:57)
Sveikos mergaites  rolleyes.gif bandysiu prisijungt prie jusu netyčia atradau toki forumiuka thumbup.gif 
Kazkas mačiau klause del darbo sutarties, apie pati dalyka nelb galiu ka pasakyti, bet buvau susidurus su Chudenkovu... siaip labai rimtas vyrukas, labai megstantis savo dalyka ir laaabai daug reikalavo zinot nelb tikiu kas jis ir pasikeite  biggrin.gif

Aš klausiau. Ačiū už informaciją. Tai vargelis tada gali būti. Bet juk čia laisvai pasirenkamas dalykas, negali per daug reikalauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 27, 23:20)

Turi katytę?  bigsmile.gif

katę, šunį ir žuvis jei jau taip atvirai biggrin.gif
Atsakyti