Wow, koks lobynas mūsų bendram pašte
Liūdniausia tai, kad nesukūrėm anksčiau
QUOTE(maryta @ 2010 10 27, 09:54)
labas visoms, gal kas turite politologijos medžiagos, žinau, kad testas ir gan sunkokas, jei turite pasidalinkite ir su manimi mkmarijaa9@gmail.com
Politologijos yra straipsniai programoj (dar ir puslapiai nurodyti), jei laikysit pas Visockaitę. Nežinau ar kas nors turi kokiį konspektą, nebent pas kitą dėstytoją laikė, nes pas Visockaitę reikalinga didžiulė krūva straipsnių ir juos reikia neštis.
QUOTE(index @ 2010 10 27, 12:39)
o aš saviškė vadinu skunku
Turi katytę?
QUOTE(Soneee @ 2010 10 27, 18:18)
Klausykit,panos,o niekas negirdejo kada bus Aplinkosaugos rezultatai?Jau pabodo ir laukt
O soc.saugos,tai iseidama is egzamino pas destytoja klausiau,kada galima bus tiketis rezultatu...Tai sake,kad sia savaite bus
Lauksim nekantriai soc. saugos rezultatų. Labai labai tikiuosi, kad jau rytoj bus. Gal bent jau į vakarą suves
QUOTE(saliutas @ 2010 10 27, 18:32)
Labukas
Na va siandien pasigrazinau pries gimtadieni, tai dabar visa rami vel galesiu kibti i kriminalistikos pratybas
Oho, tai jums dar neistaise aplinkosaugos ?!
galvojau , kad senai istaise
mano BT ir nera dar
Prieš kieno gimtadienį? Savo?
Kurią vietą gražinaisi?
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 27, 22:44)
Ar kuri laikys nepilnameciu nusiskalstamuma Lietuvoje?
Dar nežinau, galvoju gal reikėtų. O gal buvot šiandien paskaitose šio dalyko?
QUOTE(Nelly888 @ 2010 10 27, 22:57)
Sveikos mergaites
bandysiu prisijungt prie jusu netyčia atradau toki forumiuka
Kazkas mačiau klause del darbo sutarties, apie pati dalyka nelb galiu ka pasakyti, bet buvau susidurus su Chudenkovu... siaip labai rimtas vyrukas, labai megstantis savo dalyka ir laaabai daug reikalavo zinot nelb tikiu kas jis ir pasikeite
Aš klausiau. Ačiū už informaciją. Tai vargelis tada gali būti. Bet juk čia laisvai pasirenkamas dalykas, negali per daug reikalauti