Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(Fati32 @ 2010 10 27, 17:39)
man reikėtų, atsiųskit į GADG@one.lt mirksiukas.gif

Į one mano paštas nesiunčia, blokuoja biggrin.gif Žmonės, nu, susikurkit normalius paštus, mačiau, akd kelios one dar nuo vaikystės naudoja, tai kad juos visos normalios sistemos blokuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 27 spalio 2010 - 17:44
QUOTE(snudike @ 2010 10 27, 18:36)
as tai laukiu ir bijau ikiteisminio tyrimo rezultatu, oi jaucia mano sirdis jaucia, kad bus skola, o taip noreciau 5
o del romenu , tai paskaiciau 50 psl ir supratau, kad man ta knyga skaityti ir skaityti koki menesi diena is dienos kol ismoksiu doh.gif

as ir noreciau islaikyti labai BT unsure.gif reikes rytoj metodininkei pasiskambinti gal ji ka zino blush2.gif as pamirsau uzrasyti Gutausko pavarde , kad jis mano destytojas, tikiuos ten pagal skolos lapeli atrinks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 27, 17:44)
as ir noreciau islaikyti labai BT  unsure.gif  reikes rytoj metodininkei pasiskambinti gal ji ka zino  blush2.gif  as pamirsau uzrasyti Gutausko pavarde , kad jis mano destytojas, tikiuos ten pagal skolos lapeli atrinks  doh.gif

Jie atsirenka darbus pagal pavardes ir su skolos lapeliais išsidalina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 27, 18:09)
Kol kas taip-is knygos, bet greit mesiu. Turiu kazkokius konspektus, kur pagal programa padaryti, tai gal tuos imsiu. Sake, kad laaabai geri. Gavau gal per kazkelintus zmones. Paziuresiu ar nesikartoja su tuo kas yra paste, tai ir ten idesiu. mirksiukas.gif
Siaip, man visad buna patogiau skaityt is knygos, o konspektai, praktiskai, visi kompe buna, tai akys pavargsta, o printint visko tikrai negaliu-nesimatys ir nosies per visus mano popiergalius. biggrin.gif

aš gal įveiksiu, man iš knygos labiau patinka, nes ten tie visi pliurpalai yra, kurie iš konspektų ištrinti ir jie todėl labai sausi paprastai būna, o tie pasvaičiojimai kažkaip man palengvina įsidėmėti, nes sausą teorija, tuo faktus skaityt, tai man mirtis. Užmesiu akį į konspektus gal visai nieko jie vis gi.

QUOTE(snudike @ 2010 10 27, 18:36)
as tai laukiu ir bijau ikiteisminio tyrimo rezultatu, oi jaucia mano sirdis jaucia, kad bus skola, o taip noreciau 5
o del romenu , tai paskaiciau 50 psl ir supratau, kad man ta knyga skaityti ir skaityti koki menesi diena is dienos kol ismoksiu doh.gif

ikiteisminį aš antra naktis iš eilės sapnuoju doh.gif labai bijau. apie ką uždavinys buvo?
jo, aš ir 50psl įveikus, dar vyrui daviau skaityt tai sako nu absurdas, kiek tu kartu tuos terminus panaudosi gyvenime?

Na..tikrai ne kasdien biggrin.gif

QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 18:43)
Į one mano paštas nesiunčia, blokuoja biggrin.gif  Žmonės, nu, susikurkit normalius paštus, mačiau, akd kelios one dar nuo vaikystės naudoja, tai kad juos visos normalios sistemos blokuoja smile.gif

lotuliukas.gif labai prajuokinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 27 spalio 2010 - 18:06
QUOTE(Paja @ 2010 10 27, 19:25)
Dar yra dvi dienos. mirksiukas.gif Man dar darbo t. rezultatai turi buti, kas ryta viena aki primerkus vis tikrinu knygele.

Jei tu pas B, tai jis sake, kad ketvirtad. vakare atiduos rezultatus metodininkei ir penktad. jau turetu but knygelej. Nebeilgai liko laukt ax.gif

Oj merginos, ejau snd pietu poguliuko ir isimeciau ausines su Vaisvilos teises teorija, lb gerai miegas ima beklausant biggrin.gif sakau gal mazu bemiegant info vistiek smegenis pasiekia rolleyes.gif
Atsakyti
Del ones tai tikrai , rimtiems mokslams - rimti el.pastai biggrin.gif lotuliukas.gif
Sandrute, nuraminai del BT darbu, kad jei atsirenka wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Norėjau Jūsų paklausti, gal žinote kažką apie Doc. Mildą Vainiūtę? ar gera ji, ar popiktė? rašysiu 4 kurso kursinį pas ją.
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 27, 19:13)
Jei tu pas B, tai jis sake, kad ketvirtad. vakare atiduos rezultatus metodininkei ir penktad. jau turetu but knygelej. Nebeilgai liko laukt  ax.gif 

Oj merginos, ejau snd pietu poguliuko ir isimeciau ausines su Vaisvilos teises teorija, lb gerai miegas ima beklausant  biggrin.gif  sakau gal mazu bemiegant info vistiek smegenis pasiekia  rolleyes.gif

žinau, kad čia nelabai mėgstama, kai naujokės prašo, bet gal neužmušit biggrin.gif kur galėčiau rasti vaišvilos teisės teorija audio formatu? gal kas pasialintu torentu, ar paciu failu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 10 27, 20:28)
žinau, kad čia nelabai mėgstama, kai naujokės prašo, bet gal neužmušit  biggrin.gif  kur galėčiau rasti vaišvilos teisės teorija audio formatu? gal kas pasialintu torentu, ar paciu failu  blush2.gif

Linkomanijoje. nuoroda: http://www.linkomani...df_LT_Audiobook
Atsakyti
[quote=index,2010 10 27, 19:04]

ikiteisminį aš antra naktis iš eilės sapnuoju doh.gif labai bijau. apie ką uždavinys buvo?

man apie slaptus sekimus uzdavinys buvo ir as sapnuoju antra nakti ax.gif

[quote=Besishypsanti,2010 10 27, 19:13]

Oj merginos, ejau snd pietu poguliuko ir isimeciau ausines su Vaisvilos teises teorija, lb gerai miegas ima beklausant biggrin.gif sakau gal mazu bemiegant info vistiek smegenis pasiekia rolleyes.gif
[/quote]

ir as noreciau to konspekto garsinio, bet man neleidzia pasijungti prie tos nuorodos raso , kad isvis nerado tokio serverio, jei nesunku gal gali atsiusti snudike@gmail.com
[quote=Voyage,2010 10 27, 19:17]
Labas vakaras.

Norėjau Jūsų paklausti, gal žinote kažką apie Doc. Mildą Vainiūtę? ar gera ji, ar popiktė? rašysiu 4 kurso kursinį pas ją.
[/quote]

man atrodo as magistre pas ja rasto darba turejau, ji is KT kateros, jei apie ta pacia kalbam tai visai nieko, man iskart darba uzskaite, kiti pavargo, todel man atrodo, kad jinai visai nieko, bet zinia zmones keiciasi
Atsakyti
Aciu, Snudike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 27, 19:32)

man sako, kad jei noriu uzsiregistruoti, man turi atsiusti pakvietima, tai gal galima sulaukti pakvietimo snudike@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Voyage @ 2010 10 27, 19:47)
Aciu, Snudike  4u.gif

ner uz ka , juk cia tam ir dalyvaujam, kad kazkuom pasidalintume ir lengviau mruni butu iveikti 4u.gif
Atsakyti