QUOTE(Paja @ 2010 10 27, 18:09)
Kol kas taip-is knygos, bet greit mesiu. Turiu kazkokius konspektus, kur pagal programa padaryti, tai gal tuos imsiu. Sake, kad laaabai geri. Gavau gal per kazkelintus zmones. Paziuresiu ar nesikartoja su tuo kas yra paste, tai ir ten idesiu.
Siaip, man visad buna patogiau skaityt is knygos, o konspektai, praktiskai, visi kompe buna, tai akys pavargsta, o printint visko tikrai negaliu-nesimatys ir nosies per visus mano popiergalius.
aš gal įveiksiu, man iš knygos labiau patinka, nes ten tie visi pliurpalai yra, kurie iš konspektų ištrinti ir jie todėl labai sausi paprastai būna, o tie pasvaičiojimai kažkaip man palengvina įsidėmėti, nes sausą teorija, tuo faktus skaityt, tai man mirtis. Užmesiu akį į konspektus gal visai nieko jie vis gi.
QUOTE(snudike @ 2010 10 27, 18:36)
as tai laukiu ir bijau ikiteisminio tyrimo rezultatu, oi jaucia mano sirdis jaucia, kad bus skola, o taip noreciau 5
o del romenu , tai paskaiciau 50 psl ir supratau, kad man ta knyga skaityti ir skaityti koki menesi diena is dienos kol ismoksiu
ikiteisminį aš antra naktis iš eilės sapnuoju
labai bijau. apie ką uždavinys buvo?
jo, aš ir 50psl įveikus, dar vyrui daviau skaityt tai sako nu absurdas, kiek tu kartu tuos terminus panaudosi gyvenime?
Na..tikrai ne kasdien
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 18:43)
Į one mano paštas nesiunčia, blokuoja
Žmonės, nu, susikurkit normalius paštus, mačiau, akd kelios one dar
nuo vaikystės naudoja, tai kad juos visos normalios sistemos blokuoja
labai prajuokinai.