Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(Paja @ 2010 10 27, 15:43)
Tuoj persiusiu ir po to idesiu i bendra pastuka, gal pravers dar kam nors. 4u.gif

Šita knyga, bet kad ir čia nedaug info doh.gif Nu, negaliu puslapio parašyt, reik bent 4 lapų g.gif
Papildyta:
Kam nors reikia APT konspekto? Jį davė dėstytojas, visai atsitiktinai dabar jį pašte atradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 17:06)
Šita knyga, bet kad ir čia nedaug info doh.gif  Nu, negaliu puslapio parašyt, reik bent 4 lapų g.gif
Papildyta:
Kam nors reikia APT konspekto? Jį davė dėstytojas, visai atsitiktinai dabar jį pašte atradau smile.gif

Man reikėtų. ačiū 4u.gif sniegurachka@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 27, 16:37)
Sveikos, gyvos smile.gif
Turiu, atrodo, II knygos komentara. Ar joje turi buti kas tau reikalinga?
Reikia, nes nezinau jokio kito bendro pasto. Jei tik galima, tai i parduotuvele@gmail.com

Siandien vaikstinejau su vaikais po miesta, tai taip gera buvo prasivedint. ax.gif Dabar reik ciupt romenus, nes vakar iveikiau tik 20 lapu ir numeciau... blush2.gif

o tu iš knygos skaitai?
Aš įveikiau 50, bet mane pjauna tie lotyniški terminai, tokia kvanka jaučiuos. Perliukų ten kiek...pvz. "Romėnai sakydavo: kjhsdgfjhv" ir jokio paaiškinimo lietuviškai, nu tai kam tada išvis rašyt ką jie sakydavo... doh.gif
Atsakyti

jua ptas laikas būtų ir APT pradėt mokytis, tai norėčiau, jei galima smile.gif

Ir dar reiktų finansų testo, kas galite, atsiųskite, nes skola tai gražiai kabo rolleyes.gif

4u.gif 1vazonas@gmail.com
Atsakyti
Šita knyga, bet kad ir čia nedaug info doh.gif  Nu, negaliu puslapio parašyt, reik bent 4 lapų g.gif
Papildyta:

man ir reiktu APT snudike@gmail.com
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snudike: 27 spalio 2010 - 16:42
QUOTE(index @ 2010 10 27, 16:32)
o tu iš knygos skaitai?
Aš įveikiau 50, bet mane pjauna tie lotyniški terminai, tokia kvanka jaučiuos. Perliukų ten kiek...pvz. "Romėnai sakydavo: kjhsdgfjhv" ir jokio paaiškinimo lietuviškai, nu tai kam tada išvis rašyt ką jie sakydavo... doh.gif

Kol kas taip-is knygos, bet greit mesiu. Turiu kazkokius konspektus, kur pagal programa padaryti, tai gal tuos imsiu. Sake, kad laaabai geri. Gavau gal per kazkelintus zmones. Paziuresiu ar nesikartoja su tuo kas yra paste, tai ir ten idesiu. mirksiukas.gif
Siaip, man visad buna patogiau skaityt is knygos, o konspektai, praktiskai, visi kompe buna, tai akys pavargsta, o printint visko tikrai negaliu-nesimatys ir nosies per visus mano popiergalius. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 27 spalio 2010 - 17:11
QUOTE(Fati32 @ 2010 10 27, 16:22)
Sveikos mergaitės, bendram pašte mačiau yra įmestos Briuselio reglamentai kur reikia ES. Jei dar nieks neištrynė, tai dar galima atsisiųsti, o jei jau nebebus, tai rašykit, atsiųsiu ok.gif

Man reiktu tu Briuselio reglamentu ax.gif s.kuzminiene@yahoo.com
QUOTE(kaaa @ 2010 10 27, 16:37)
Gal ir geriau, jei nepiktybiskas smile.gif kitas ne tai, kad nepades, tai dar pagali i ratus ikis...
Kaip apie didziausia siauba galvoju apie teises istorijos (bendrai lietuvos ir uzsienio!) egzamina pas Sapoka  doh.gif

Man irgi teks su Sapoka pabendrauti doh.gif Turiu skirtumini...Bet gerai nors tiek,kad tik uzsienio teises istorija,lietuvos teises istorija man uzskaite cool.gif
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 18:06)

Papildyta:

Man,man reikia APT konspekto bigsmile.gif s.kuzminiene@yahoo.com
Papildyta:
Klausykit,panos,o niekas negirdejo kada bus Aplinkosaugos rezultatai?Jau pabodo ir laukt unsure.gif
O soc.saugos,tai iseidama is egzamino pas destytoja klausiau,kada galima bus tiketis rezultatu...Tai sake,kad sia savaite bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 10 27, 17:18)
O soc.saugos,tai iseidama is egzamino pas destytoja klausiau,kada galima bus tiketis rezultatu...Tai sake,kad sia savaite bus 4u.gif

Dar yra dvi dienos. mirksiukas.gif Man dar darbo t. rezultatai turi buti, kas ryta viena aki primerkus vis tikrinu knygele.

Merginos, idejau romenu dar vienus konspektus, daryti pagal knyga. Lyg ir nieko. Visi jie panasus, bet daugiau, tai ne maziau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 27 spalio 2010 - 17:26
Labukas 4u.gif
Na va siandien pasigrazinau pries gimtadieni, tai dabar visa rami vel galesiu kibti i kriminalistikos pratybas bigsmile.gif
Oho, tai jums dar neistaise aplinkosaugos ?! g.gif galvojau , kad senai istaise mirksiukas.gif mano BT ir nera dar schmoll.gif
Atsakyti
as tai laukiu ir bijau ikiteisminio tyrimo rezultatu, oi jaucia mano sirdis jaucia, kad bus skola, o taip noreciau 5
o del romenu , tai paskaiciau 50 psl ir supratau, kad man ta knyga skaityti ir skaityti koki menesi diena is dienos kol ismoksiu doh.gif
Atsakyti
Papildyta:

As taip pat noreciau konspekto, turiu kaip skirtumini robaltr@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:

man reikėtų, atsiųskit į GADG@one.lt mirksiukas.gif
Atsakyti