Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 27, 14:54)
Sandrute22 gal gali pasufleruoti kokias?  ax.gif

Dieniniam per LT istorijos egzaminą duoda klausimus iš statutų (dažniausiai šeimos) ir tų senųjų konstitucijų (kur buvo 1922, 1928, 1938)smile.gif Po 1 klausimą iš šitų sričių smile.gif
Papildyta:
Ir jis labai nemėgsta, kai totaliai nusišnekama (pvz, kad galvas LT kapojo tada, kai buvo statomas Lukiškių kalėjimas; tokį darbą perbraukia ir tiek). Pasakojo, kad jei darbas tetraukia 4,5, vis tiek iškart rašo 5. Daug negalvoja. Skolų nelinkęs rašyti. Nėra jis bjaurus. Netgi labai geras. Mums šiek tiek sufleravo per egzaminą, leido iš egzamino išeiti tiems, kas tikrai nemokėjo be skolos, pasakė, kad susiveiktų tie žmonės lapelius iš gydytojų ir tiek, kad neva negalėjo ateiti į egzaminą. Jis - vienas humaniškiausių dėstytojų MRU.
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 15:02)
Dieniniam per LT istorijos egzaminą duoda klausimus iš statutų (dažniausiai šeimos) ir tų senųjų konstitucijų (kur buvo 1922, 1928, 1938)smile.gif Po 1 klausimą iš šitų sričių smile.gif
Papildyta:
Ir jis labai nemėgsta, kai totaliai nusišnekama (pvz, kad galvas LT kapojo tada, kai buvo statomas Lukiškių kalėjimas; tokį darbą perbraukia ir tiek). Pasakojo, kad jei darbas tetraukia 4,5, vis tiek iškart rašo 5. Daug negalvoja. Skolų nelinkęs rašyti. Nėra jis bjaurus. Netgi labai geras. Mums šiek tiek sufleravo per egzaminą, leido iš egzamino išeiti tiems, kas tikrai nemokėjo be skolos, pasakė, kad susiveiktų tie žmonės lapelius iš gydytojų ir tiek, kad neva negalėjo ateiti į egzaminą. Jis - vienas humaniškiausių dėstytojų MRU.

Mat kaip, gal ir pasikeite per tuos kelerius metus, o gal tiesiog nuotaikos zmogus. Aciu uz informacija smile.gif
Beje, ar zodziu jis klausineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaaa: 27 spalio 2010 - 15:12
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 16:02)
Papildyta:

Oho, sakyčiau, kad visai apie kitą žmogų kalbi. O vat neakivaizdiniam kas studijuoja ir laikė pas jį egaminą - skolų buvo labai daug, ir tikrai nieko netempė 5. Bet kiek girdėjus jis labai nuotaikos žmogus.
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 27, 15:12)
Oho, sakyčiau, kad visai apie kitą žmogų kalbi. O vat neakivaizdiniam kas studijuoja ir laikė pas jį egaminą - skolų buvo labai daug, ir tikrai nieko netempė 5. Bet kiek girdėjus jis labai nuotaikos žmogus.

tai matyt tikriausiai nepasikeite doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 27, 15:12)

O aš manau, kad žmonės nepaskaitę eina laikyt. Apimtis katastrofiška, tai ir neparašo. Nesistebiu dėl to. Plius, kaip jau minėjau, jis mums pasakojo apie neakivaizdininkus, kad jie dažnai nusigrybauja į lankas, o jei studentas parašo visišką nesąmonę, užbraukia darbą toliau neskaitęs.

Lb daug tokių yra, kurie išvis nesuvokia, nei ko į tą teisę stojo, nei kas ta teisė apskritai yra. Ir ne vienetai. Atrankos juk nėra, priima bet ką MRU, tai taip ir būna paskui. Juk ketvertais baigęs vidurinę žmogus tikrai nepaveš nei teisės, nei medicinos, nei ekonomikos studijų. Sakykit, ką norit. Jei mokykloj tingėdavo pora puslapių paskaityt, tai čia studijuodamas tokių apimčių juo labiau neįveiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 27 spalio 2010 - 15:19
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 16:18)
O aš manau, kad žmonės nepaskaitę eina laikyt. Apimtis katastrofiška, tai ir neparašo. Nesistebiu dėl to. Plius, kaip jau minėjau, jis mums pasakojo apie neakivaizdininkus, kad jie dažnai nusigrybauja į lankas, o jei studentas parašo visišką nesąmonę, užbraukia darbą toliau neskaitęs.

Lb daug tokių yra, kurie išvis nesuvokia, nei ko į tą teisę stojo, nei kas ta teisė apskritai yra. Ir ne vienetai. Atrankos juk nėra, priima bet ką MRU, tai taip ir būna paskui. Juk ketvertais baigęs vidurinę žmogus tikrai nepaveš nei teisės, nei medicinos, nei ekonomikos studijų. Sakykit, ką norit. Jei mokykloj tingėdavo pora puslapių paskaityt, tai čia studijuodamas tokių apimčių juo labiau neįveiks.

Teisybė, sunku būtų labai prieštarauti. Tik tiek, kad kai kurie dėstytojai kitaip žiūri i neakivaizdininką nei į dieninioką, ir pažymių kartais pagaili. Kadangi man tai jau nebe pirmas aukštasis ir esu studijavus tiek dieniniam, tiek neakivaizdžiai, turiu su kuom palyginti. Žinoma būtų negražu tai taikyti visiems dėstytojams, bet tikrai visokių yra.
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 27, 15:24)
Teisybė, sunku būtų labai prieštarauti. Tik tiek, kad kai kurie dėstytojai kitaip žiūri i neakivaizdininką nei į dieninioką, ir pažymių kartais pagaili. Kadangi man tai jau nebe pirmas aukštasis ir esu studijavus tiek dieniniam, tiek neakivaizdžiai, turiu su kuom palyginti. Žinoma būtų negražu tai taikyti visiems dėstytojams, bet tikrai visokių yra.

Pritariu. Tik manau, kad nera sazininga, kad to paties dalyko egzaminas skiriasi labai smarkiai, priklausomai, pas koki destytoja laikai, manau turetu buti vienoda tvarka ir vienodas vertinimas. Gal ir sutikciau, kad dieniniam skyriuj daugiau motyvuotu zmoniu. Siaip keista kartais stebeti kolegas, kurie baisiausiai piktinasi, kad per egza pvz. nepavyko nusirasyti biggrin.gif Juk ne uz grazias akis ta diploma duoda...
Atsakyti
uch... pagaliau ir man pavyko prisijungti ax.gif biškiuką papildžiau bazę biggrin.gif vėliau dar prisėsiu jei įleis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 27, 15:24)

Aš pastebėjau kitą dalyką įstojusi į neakivaizdinį. Vertina gal ir vienodai, bet egzamino metu "tyčiojasi". Nu, negi mes ne žmonės, kad mums, pvz., egzamino metu neleido naudotis bankroto įstatymu (dieniniam tos pačios specialybės leido), darbo kodeksą vos išprašėm, kad leistų turėti, davė nežmoniškai plačius tris teorinius klausimus ir du uždavinius, viską spėti galėjo nebent tas, kuris realiai dirba su civilinėm bylom, nes jei esi žalias, be praktikos, tai turi dar ir pavartyti tą CK, kad susirastum visas normas ir įsigilinti, kad apskritai suprastum, ko tavęs klausia. Tuo tarpu dieniniam "raudojo", kad gavo teorinį platų ir dar du uždavinius, nu, kur čia gali tiek daug suspėt parašyt. Tai man buvo juodai pikta. Dar ir darbą taisė dvi savaites.
Atsakyti
Sveikos, gyvos smile.gif

QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 10:41)
Ten, kur apie juridinius asmenis yra:)

Turiu, atrodo, II knygos komentara. Ar joje turi buti kas tau reikalinga?

QUOTE(mamute @ 2010 10 27, 13:09)
Gal sudarom apytikslį sąrašą, kas 11-04 romėnus pas J laikys g.gif  ir reikėtų susitarti, kur susitinkam, kad nevaikščioti po vieną į katedrą rolleyes.gif

1. mamute (jei nespėsiu pasiruošti, eisiu 08 d.)
2. index
3. Paja (jei tik spesiu, o jei ne, tai eisiu irgi 8 d.)

QUOTE(Fati32 @ 2010 10 27, 14:22)
Sveikos mergaitės, bendram pašte mačiau yra įmestos Briuselio reglamentai kur reikia ES. Jei dar nieks neištrynė, tai dar galima atsisiųsti, o jei jau nebebus, tai rašykit, atsiųsiu ok.gif

Reikia, nes nezinau jokio kito bendro pasto. Jei tik galima, tai i parduotuvele@gmail.com

Siandien vaikstinejau su vaikais po miesta, tai taip gera buvo prasivedint. ax.gif Dabar reik ciupt romenus, nes vakar iveikiau tik 20 lapu ir numeciau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 27 spalio 2010 - 15:42
QUOTE(Paja @ 2010 10 27, 15:37)
Sveikos, gyvos smile.gif
Turiu, atrodo, II knygos komentara. Ar joje turi buti kas tau reikalinga?
Prasau ir as tu KT, nes negavau vakar. ax.gif

Išsiunčiau smile.gif Tos knygos man reik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 15:41)
Išsiunčiau smile.gif  Tos knygos man reik 4u.gif

Tuoj persiusiu ir po to idesiu i bendra pastuka, gal pravers dar kam nors. 4u.gif
Atsakyti