Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Aš išmokau šaudyti thumbup.gif ir atsipalaiduoti (būdavau labai jau susikauščius), o kalbėtis vis dar mokausi. Ji išmokiau vairuoti ( dabar gailiuosi, nes dažnai mašinuką nusavina verysad.gif ), dabar mokau su kompu elgtis smile.gif
Atsakyti
Išmokau ramiau reaguoti į nepalankias man situacijas.Patylėti kartais.Nepanikuoti.
Atsakyti
Iš savo vyro išmokau, kad perdaug išgėrus reik būtinai išsivemt.
Atsakyti
Gyvenant kartu su savo vyru tapau savarankiškesnė,niekada nekeliu balso supykus o bandau pirmiau išsiaiškinti situaciją iki galo ir vis dar mokausi išklausyti iki galo,o ne pertraukti pokalbį ir įrodinėti savo tiesas.
Atsakyti
Dirbti su kompu,jo dėka baigiau aukštąją ax.gif išmokau būt moterim,o ne rėksne mergiote doh.gif
Atsakyti
As ismokau labai daug is jo.Atsipalaidavimo, nebuti tokia beprotiskai pedantiska,pasijuokti is saves ( ko niekad nedarydavau ir labai supykdavau, jei kas taip darydavo) thumbup.gif
Ismokau vairuoti, uzsienio kalbos ( kalbedavome namuose tik angliskai, kad pramokciau ) net ismokau instaliuoti i kompa ivairias programas, kas man seniau atrode kosmosas lotuliukas.gif
Ir vis dar mokausi ivairiu dalyku is jo.... wub.gif
Atsakyti
Jis mane ismoke vairuoti!!! Turbut visa gyvenima uz tai jam dekosiu, nes net issilaikius teises turejau vairavimo fobija blush2.gif
Ismokau is jo nepergyventi del smulkmenu, del dalyku, kurie ivyko ir ju nebepakeisi.
O visa kita as ji mokau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ismokau is savo vyro buti ramesne, ne taip audringai reguoti i nemalonias situacijas. 4u.gif
Atsakyti
Vyras bande mane ismokyti valgyt gamint, bet pamate kad nieko gero is to neiseis, o as vyra ismokiau vairuot, dabar vairuoja geriau thumbup.gif nei as, nors kai mokiau ji galvojau kad isprotesiu doh.gif ir dar ant pacio galo sumusiu vos susilaikiau smile.gif .
Atsakyti
iš savo vyro išmokau vairuoti thumbup.gif nors prieš tai buvau nusiteikusi gyvenime už vairo nesėsti hihihi.gif
Atsakyti
yra labai geras posakis:
man patinku As, kokia bunu su juo smile.gif
daug ko ismokau ir ji ismokiau smile.gif
telepatija issivyste smile.gif
Atsakyti
Labai gera tema - stabteleti ir susimastyti apie savo vyrus. O tai daznai mes, moterys, tik is blogosios puses juos matom... Daznai isisukus i buities rutina, nesibaigiancius darbus, lekima ir pan., nieko nebematai, nebesusimastai...
Is saviskio ismokau:
- vairuoti (teises turejau 6 metus, bet niekada nevazinejusi buvau);
- nebekreipti demesio i nereiksmingas smulkmenas;
- atsikraciau nemazos dalies pedantiskumo (kur jis visai nereikalingas);
- saugoti, myleti ir branginti savo seima, artimuosius;
- smulkiai supjaustyti bulves sriubai lotuliukas.gif
- duoti salia esanciam zmogui daugiau laisves, nepriekaistauti del nieku;
Atsakyti