Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

QUOTE(#Antradiene# @ 2007 11 23, 14:26)
pirmas teisėtas vyras neišmokė nieko gero....va keiktis, bartis, atsikalbinėt..tai taip. Iki tol kažkokia gera mergaitė buvau, palygint....

iš savojo irgi išmokau labai keiktis. anksčiau laikiau kad tai nemandagu. bet dabar... bigsmile.gif
Atsakyti
iš savo vyro išmokau kaip nepameluoti, ir tuo pačiu ir nepasakyti visos tiesos...
taip ir gyvenam - nei tiesoje, nei apgaulėje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 11 25, 18:09)
iš savo vyro išmokau kaip nepameluoti, ir tuo pačiu ir nepasakyti visos tiesos...

Labai įdomu kaip tai padaryt? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mane vyras ismoke skaityti geras knygas, "supažindino" su šutve aktorių, kurių iki šiol nežinojau, parodė muzikos atlikėjus, kurių taip pat anksčiau nesiklausiau. Taip pat kartu atradome doros kelią, kuriuo abu žengiame be melo, pavydo ir tt. Mano vyras man parodė, kokia gali būti abipusė meilė, kuria dabar ir džiaugiamės thumbup.gif
Papildyta:
pamiršau paminėti, kad iš jo išmokau krapštyti nosį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 11 26, 15:43)
mane vyras ismoke skaityti geras knygas, "supažindino" su šutve aktorių, kurių iki šiol nežinojau, parodė muzikos atlikėjus, kurių taip pat anksčiau nesiklausiau. Taip pat kartu atradome doros kelią, kuriuo abu žengiame be melo, pavydo ir tt. Mano vyras man parodė, kokia gali būti abipusė meilė, kuria dabar ir džiaugiamės thumbup.gif
Papildyta:
pamiršau paminėti, kad iš jo išmokau krapštyti nosį lotuliukas.gif

nu ir kas tu buvai per zmogus priesh sutinkat savo vyra? lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju..
as labai daug skaiciau ir priesh sutinkant savo drauga. jis man parode dar daugiau, ka skaityti. tikrai..
o kas yra abipuse meile as kazkaip ir priesh tai znojau ax.gif blush2.gif
tai va, keiktis ishmokau darbe.. blink.gif
o is savo draugo ishmokau.............................. niekados nieko nelaukti ir gyventi tuoj pat.
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 11 22, 23:36)
Padaryt naglą snukį ir meluot  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o as is savojo ismokau:
valgyt lovoj,rytines kavos puodeli palikt prie lovos bent jau pusei dienos.
Atsakyti
O aš iš saviškio neišmokau nieko unsure.gif
Atsakyti
Is saviskio ismokau SAVARANKISKUMO blush2.gif uz ka jam esu dekinga smile.gif o visa kita, jis pereme is manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tikriausei nieko schmoll.gif kaskaip as ji vis bandau mokiti g.gif
Atsakyti
taupyt gal.. doh.gif
Atsakyti
Kaip instaluoti windows biggrin.gif cia siandie,o bendrai tai gal naglumo tokio kai kur eini reikalus tvarkyt,buvau baisiai jau mandagi ir kukli,bet cia gal ir ne jo nuopelnas o su metais naturaliai bjaureji
Atsakyti
ishmokau kantrybes laugh.gif nors ir tai nekantrybe vadina laugh.gif dar ishmokau ivairius kokteiliukus daryti, kaip taisyklingai kvepuoti begiojant laugh.gif dar nebent ishlaidauti dar daugiau laugh.gif
Atsakyti