Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Tolerancijos ax.gif
Atsakyti
savitvardos ir tolerancijos blush2.gif
Atsakyti
As tai ismokau tikrai daug ...
Ismokau dirbti miske, pazinti ivairius grudus, pasidariau ramesne, ... ai net nezinau ... tikrai daug ismokau ... dabar kai susimasciau apie tai, net saves nebeatpazistu ... g.gif
Atsakyti
Kai tik susipazinom buvau labai issisokanti, nagla, aikstinga, bjauri ir t.t.
Dabar esu rami, gera ir t. t. tik vyro deka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2007 07 05, 18:28)
Tolerancijos ax.gif

Aš irgi išmokau tolerancijos. Visada buvau greita pasmerkti kitaip mąstančius, o dabar pastebiu, kad galiu priimti ir kitokius žmones be išankstinių nuostatų.
Dar sužinojau visokių įdomybių apie pagonių dievus ir japonų samurajus biggrin.gif
O dar išmokau fotografuoti thumbup.gif Seniau vis "nukąsdavau" tai galvą, tai pusę žmogaus, o dabar jau visai neblogai "nufotkinu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Jis iš manes -punktualumo,konkretumo.Aš iš jo-egoizmo ir pasitikėjimo savimi...
Atsakyti
As ismokau elementariausiu dalyku, bet kurie labai pakeicia gyvenima. Nesinervinti del to ko negali pakeisti, nesinervinti del smulkmenu, neplanuoti visko iki smulkmenu. Susipykus issakyti savo jausmus tik nusiraminus ir niekda nepalikti neispresto konflikto.
Manau, kad as ji ismokiau labiau bendrauti ir suprasti vaikus. Ka dar is manes gavo reiketu pagalvoti g.gif
Atsakyti
Pedantiškumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš nepasakyčiau, kad mes su vyru išmokome vienas iš kito. Greičiau vienas kitam padedant, nes tikrai nesame nė vienas tobulybė, kuri savo nuostatas ar požiūrį į ką nors, galėtų besąlygiškai perduoti kitam.
O vyrui padedant įgijau linksmesnį požiūrį į gyvenimą, aštresnį humoro jausmą. Taip pat jam padedant suvokiau, kad gyvenime visada yra blogio-gėrio pusiausvyra. Gal čia skambiai pasakyta, paprasčiau sakant: kaip AU, taip ir AU smile.gif
Atsakyti
ismokau rupintis vaikais rolleyes.gif nes vyras pats didziausias vaikas
Atsakyti
tikrai išmokau mylėti, būti ir jausti mylima wub.gif
kai susipažinom, rūkiau, keikiausi, raudonus plaukus trumpai kirpausi ir„dratus“ dariausi. Dabar jau seniai neberūkau blush2.gif , plaukai šviesūs, auginu...visi sako, kad labai tinka, o ir pati taip manau. išmokau švelnumo, tolerancijos, prisitaikymo prie kito žmogaus, išmokau miegoti pusiau ant jo krūtinės...vairavimo pradžiamokslį davė.
Atsakyti
oi as is savo vyro ismokau daug ka smile.gif visu pirma tai pasitiketi savimi smile.gif antra,ismokau nauja kalba ,nes vyras nelietuvis .ir taip pat ismokau gaminti labai skanius pakistanietiskus patiekalus thumbup.gif
Atsakyti