Gaminti privertė
pajutau architektūros grožį.
išmokau nesandėliuoti daiktų.
daugiau neatsimenu...
išmokau nesandėliuoti daiktų.
daugiau neatsimenu...
ismokau futbola ziureti
Iš savo jau ex draugo išmokau:
Ivairių kulinarinių paslapčių). Skaniai gamindavo jis. Norėčiau, kad ir kitas toks kulinaras būtų
Pramokau šiek tiek šokti.
Išmokau, kaip būti atviresnei.
Ivairių kulinarinių paslapčių). Skaniai gamindavo jis. Norėčiau, kad ir kitas toks kulinaras būtų
Pramokau šiek tiek šokti.
Išmokau, kaip būti atviresnei.
ismokau i viska ziureti ramiau ir taip nesinervinti bet dar daug ko ismokti is jo galiu
QUOTE(pandora2006 @ 2007 07 03, 19:42)
ismokau i viska ziureti ramiau ir taip nesinervinti bet dar daug ko ismokti is jo galiu
Ir aš šito išmokau ir dar - neplanuoti šimto metų į priekį
Ismokau suvaldyti savo valdinga buda, pradejau atskirti, kad namuose abu lygus, kad esu tik darbe virsininkas Patobulinau anglu kalbos zinias (MB -anglas). MB pagalba pamaciau daugybe idomiu vietu anglijoje, prapleciau savo akirati ir pamilau Anglija
Uij, maniskis mane tikrai daug ko ismoke kai pagalvoji..
visu pirma daug drasiau ant koju stoviu. Jauciuosi zmogumi is didziosios raides.
ismokino vairuoti
priverte ismokti gaminti
ismoke skraidyti ir nebijoti aukscio
juokinga, bet ir plaukti ismoke
ismoke dziaugtis kiekviena diena
ismoke nesiparinti del nieku
as turbut galeciau rasyti ir rasyti.
niekad nesusimasciau iki sios dienos, kiek manasis mane daug ko ismoke ir kaip as pasikeiciau sutikus ji
visu pirma daug drasiau ant koju stoviu. Jauciuosi zmogumi is didziosios raides.
ismokino vairuoti
priverte ismokti gaminti
ismoke skraidyti ir nebijoti aukscio
juokinga, bet ir plaukti ismoke
ismoke dziaugtis kiekviena diena
ismoke nesiparinti del nieku
as turbut galeciau rasyti ir rasyti.
niekad nesusimasciau iki sios dienos, kiek manasis mane daug ko ismoke ir kaip as pasikeiciau sutikus ji
ismokau savitvardos, ieskoti kompromisu, nebijoti buti silpna, galu gale - myleti nesavanaudiska meile
Susimąsčiau kiek daug man mb davė, per trumpą laiką, nors ne viską galiu įvardinti kaip konkrečius dalykus. jis iš manęs ir daug išmoko, galbūt daugiau susiję su bendravimu, supratimu. bet iš jo taip pat gavau - ir turbūt svarbiausią dalyką - padėjo suprast, kad gyvenime svarbiausia turi mylėt save ir rūpintis tik savim ( nes savęs nepaliksi, kaip jis sakė... ) o paskiau eina vyrai, draugai ir t.t. ir nekreiopt dėmesio į smulkmenas, ir tiesiog mėgautis šia diena, nes kitos gali ir nebūti....
dėka jo, susipažinau su įdomiais žmonėmis, pamačiau dalykų, kurių net svajot nesvajojau, keletą šalių, kur be jo kaži ar tiek matyčiau... žodžiu matau tik pliusus
dėka jo, susipažinau su įdomiais žmonėmis, pamačiau dalykų, kurių net svajot nesvajojau, keletą šalių, kur be jo kaži ar tiek matyčiau... žodžiu matau tik pliusus
Kai mes susitikom, buvom jau išmokyti ir išauklėti. Gerai, kad nereikėjo nei vieno perauklėti, tikom tokie, kokie esam. Gal tik išmokau būti mylima ir lepinama.