QUOTE(burbanti @ 2011 09 02, 17:01)
Nuo kada vaikas 14'likos metu gali pats tvarkytis gyvenima?
Uz jus buvo jis sutvarkytas ir kryptis parodyta, kuria galite eiti. Neklausysit- busit palaida, klausysit -busit gera.Bet tai ne jusu sprendimas, tai yra tai , kas jums primesta, tai kryptis, kuri jums buvo parodyta ir reikalaujama ta kryptimi ir eiti.
As suprasciau, jei jus sakytumet -ismokau, supratau .Bet dabar jus merginas ,kurios nuo vaikystes negulineja su suaugusiais vyrais, vadinat pasileidusiomis. Pala ,didziausia pasileidele tai jus ,nes jus nuo 14 metu duodates su vyru. Ir kad apglaistyti toki istvirkima- jus ,jusu tevai ir jusu vyras kitas vadina istvirkusiomis ir palaidomis .Baisu .Kuo patys smirdit, tuo kitus tepat.
Visų pirma, kas jums sakė, kad aš nuo pat draugystės pradžios su juo gulinėju??? Priešingai, tam reikalui dar turėjo praeiti ne vieni ir ne dveji metai... o apie kitas taip kalbu, nes žinau konkrečių pavyzdžių kai jos būdamos būtent tokio amžiaus po mokyklos šokių eidavo bet kur su kątik sutiktais vaikinais, dulkinosi kaip jūs sakot ir dar visiems tai garsiai sakė "aš JAU".
Ir kas jums sakė, kad aš nuo 14 jau pradėjau tvarkytis gyvenimą? tas procesas prasidėjo taip pat gerokai vėliau, ir viskas sustojo į savas vežias tik pilnai suaugus.
Tačiau ką čia su jumis ginčytis, kai siekiat tik uždrėbti purvą žinodama vos kelis mano parašytus žodžius, bet nežinodama visų aplinkybių kas ir kaip buvo. Patarčiau, miela
burbanti , mažiau burbėti, tam yra atitinkamos ervės virtualiam pasauly.