Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

kadangi draugaujam jau nuo tada, kai man buvo 14 metų, o jis už mane vyresnis, tai galima sakyti, kad jis mane užaugino atsakingu, rimtu žmogumi: paauglystėje nepridirbau kvailysčių (na žinoma, buvo, bet tik proto ribose), visada buvau "iššsilaksčiusi", negyvenau "palaidos" paauglystės blush2.gif ir tik jo dėka pradėjau į gyvenimą žiūrėti rimtai, kol dar laikas rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kokioje situacijoje elgtis vyriškai.
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 09 01, 12:26)
Bet kokioje situacijoje elgtis vyriškai.

o tai gerai ar blogai? g.gif
Atsakyti
mokausi buti kantresne,nes niekad tuo nepasizymejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 09 01, 12:01)
o tai gerai ar blogai?  g.gif

Vyras mane išmokė vertinti tik rezultatą biggrin.gif
Atsakyti
Kad pasakos ir yra tik pasakos...
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 09 01, 21:48)
Kad pasakos ir yra tik pasakos...

Čia po to, kai Jūs jį pavadinote Mėlynbarzdžiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 08 31, 13:48)
kadangi draugaujam jau nuo tada, kai man buvo 14 metų, o jis už mane vyresnis, tai galima sakyti, kad jis mane užaugino atsakingu, rimtu žmogumi: paauglystėje nepridirbau kvailysčių (na žinoma, buvo, bet tik proto ribose), visada buvau "iššsilaksčiusi", negyvenau "palaidos" paauglystės blush2.gif ir tik jo dėka pradėjau į gyvenimą žiūrėti rimtai, kol dar laikas rolleyes.gif

Kada tu spejai issilakstyti, jei jis tave saugojo, kaip savo aki nuo pat mazumes? Bet tai vyras -nepilnamete nuo 14 metu verte seksu uzsiimineti. Kur tavo tevai ziurejo, i kokia sikna?Ir antra- nieko tu gyvenime nematei, visiskai nieko, gaila man tokiu mergini /moteru, tikrai is sirdies gaila.
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 09 01, 21:21)
Vyras mane išmokė vertinti tik rezultatą  biggrin.gif

Ir mane išmokė to paties. Ir su juo mano kantrybė virto plienine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 09 01, 21:21)
Vyras mane išmokė vertinti tik rezultatą  biggrin.gif

o kaip suprasti? g.gif

ar iš to seka, kad tikslui pasiekti tinka visos priemonės?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 09 02, 09:53)
Kada tu spejai issilakstyti, jei jis tave saugojo, kaip savo aki nuo pat mazumes? Bet tai  vyras -nepilnamete nuo 14 metu verte seksu uzsiimineti. Kur tavo tevai ziurejo, i kokia sikna?Ir antra- nieko tu gyvenime nematei, visiskai nieko, gaila man tokiu mergini /moteru, tikrai is sirdies gaila.

negaliu nepritarti. man atrodo, kad tas noras patirti ka nors naujo (palakstyti) gali trenkt zaibu net po 15 metu santuokos metu, kai bus sugyventi du vaikai ir gerbuvis sutvarkytas. esu maciusi tokiu pavyzdziu.
vistiek kazkada subres tas "augintinis" ir prades ziuret i pasauli savo akim, o ne globotojo.

o i tema galiu pasakyt, kad ismoke atleisti santykiuose, nesipykti del smulkmenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 02 rugsėjo 2011 - 13:07
QUOTE(Joliete @ 2011 09 02, 13:05)
Ir mane išmokė to paties. Ir su juo mano kantrybė virto plienine biggrin.gif

Nesupratau g.gif Norite pasakyti, kad daug pastangu dedat ir energijos eikvojate, kad pritaptumet prie vyro?
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2011 09 02, 14:06)
negaliu nepritarti. man atrodo, kad tas noras patirti ka nors naujo (palakstyti) gali trenkt zaibu net po 15 metu santuokos metu, kai bus sugyventi du vaikai ir gerbuvis sutvarkytas. esu maciusi tokiu pavyzdziu.
vistiek kazkada subres tas "augintinis" ir prades ziuret i pasauli savo akim, o ne globotojo.

Metaxa netgi kalba vyro kalba. Paklausykit -issilaksciusi, palaida jaunyste...
Ji net nesupranta kas tai yra, o tik atkartoja kas jai grudama i smegenine. Bet ateis laikas , kai ji supras, jog yra ne tik zmona ,motina ir dukte , ji supras, kad yra zmogus...va tada ir prades galvoti 'o ka tai reiskia palaida jaunyste ir issilakstymas?".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 02 rugsėjo 2011 - 13:35