Labai sauni tema As ismokau is vyro ... virti sriuba Rimtai
QUOTE(Kašmyras @ 2011 07 14, 15:41)
ir stengtis taupyti
Kai pagalvoju apie save ir savo pažįstamas poras, tai taip išeina, kad vyrai taupesni
išmokau į viską žiūrėti paprasčiau ir optimisitiškiau nes mes tikrai mėgėjos, tikrai tikrai, didelės mėgėjos viską pagražinti keletą kartų labiau nei iš tikrųjų yra
Vairuoti;
Žiurėti į viską paprasčiau
Žiurėti į viską paprasčiau
Na, šiaip mes daug ko mokomės vienas iš kito, bet man atrodo svarbiausias ko išmokau, tai atleisti ir pamiršti
Būdavo smulkmena ne smulkmena, kažko susipykstam, tada išsiaiškinam, išsišnekam, op po kurio laiko prisiminus man vėl skauda... Ir dar jam primindavau
Tai dabar stengiuosi primiršti ir atleisti Ir kolkas sekas...
Būdavo smulkmena ne smulkmena, kažko susipykstam, tada išsiaiškinam, išsišnekam, op po kurio laiko prisiminus man vėl skauda... Ir dar jam primindavau
Tai dabar stengiuosi primiršti ir atleisti Ir kolkas sekas...
ismokau nesikist i nesavo reikalus,kantrybes.taip pat ismokau kad jei vyras nesupranta apie kalbi reikia su juo pasielgt taip pat kaip jis elgias su tavim tada supras
QUOTE(Freja @ 2006 01 29, 15:25)
Ko jūs išmokote iš saviškių-kantrybės, gaminti, susidomėjot religija, pradėjot skaityti naujo žanro knygas
Išmokau daug ką pasverti prieš darant.
išmokau kalbėtis, kai kažkas negerai, išmokau valgyt kebabus neapsidrabsčius, pamokė truputi apie mašinas, jų dalis, taip pat išmokino grot pianinu truputi
Bučiuotis ir gerai mylėtis
Laižiaką.