Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

QUOTE(Coneja @ 2011 05 08, 00:12)
Buvo  lyg ir rimta sena tema, kol susitiko blondinas su boba biggrin.gif

jo ***.. tema viena is rimciausiu.
Ja reiktu gvildent auksciausiu lygiu.
Vyriausybes lygiu.
Atsistoja kubilius ir klausia grybauskaites:
-Ko ismokai is savo vyro?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 11, 00:18)
jo ***.. tema viena is rimciausiu.
Ja reiktu gvildent auksciausiu lygiu.
Vyriausybes lygiu.
Atsistoja kubilius ir klausia grybauskaites:
-Ko ismokai is savo vyro?

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viena, ko tikrai ismokau, tai prmiau pagalvoti, o tik po to padaryti.
Dar valdyti savo emocijas.
Atsakyti
Jis labai ramus, dar niekados nebuvo pakėlęs balso (per beveik 5 metus!), taigi ir man teko apsiraminti, nes aš tai pašūkaut oooooooo kaip mėgau. Taigi konfliktus išmokau spręsti ramiai, valdau savo emocijas. Visada mokėjau taupyt, niekada neperku ko nereikia, bet dabar per jį neperku net ko reikia, nes jis nenormaliai taupus lotuliukas.gif išmokau paskaičiuot kiek išnaudosiu degalų kažkur važiuojant ir kiek man tai kainuos lotuliukas.gif taip pat nemokėjau daryt valgyt kol nepradėjom draugaut, viskas apsivertė, dabar aš tokia šeimininkė virtuvėj, kad nors prie širdies dėk, kiekvieną vakarą naminis maistas, nuo salotų iki cepelinų biggrin.gif
Atsakyti
vyras ismoke kantrybes ax.gif dabar truputi ilgesnis intervalas tarp ivykio ir "sprogimo" lotuliukas.gif
Atsakyti
Keiktis kopiant į kalną.
Ir užmaršumo pakol nusileidi.
Atsakyti
saltakraujiskumo blush2.gif
Atsakyti
keiktis, spjaudytis, muštis biggrin.gif ai ne, muštynėse jau buvau patyrus laugh.gif
Atsakyti
Kantrumo, pakantumo
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 07 04, 12:26)
... niekada neperku ko nereikia, bet dabar per jį neperku net ko reikia, nes jis nenormaliai taupus ...

Va va, ir aš to paties išmokau drinks_cheers.gif
Dar išmokau mažiau kreipti dėmesį į smulkmenas ir paprasčiau į viską žiūrėt smile.gif
Atsakyti
pakolkas nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Mylėti wub.gif Nebijoti išbandyti kažką naujo, labai pasitikėti savimi, nekreipti dėmesio į smulkmenas, nesinervinti dėl jų smile.gif Dar pripratino valgyti maistą, kurio kažkodėl nemėgdavau, ir stengtis taupyti smile.gif
Atsakyti