Pamėgau raudoną spalvą jo dėka Išmokau būt kantresnė ir subtilesnė... dabar jis mane moko vairuoti...
Kas dar??? Nebegaliu ramiai klausyti muzikos Vertinu ar gerai sudainuota, ar profesionaliai fonograma padaryta ir t.t.
Išmokau valgyt daryti
Ir išmokė atleisti,suprasti
Daugiau išmokau dvasiniu dalyku,o ne fiziniu
Ir išmokė atleisti,suprasti
Daugiau išmokau dvasiniu dalyku,o ne fiziniu
Manasis ismoke mane...na, ne ismoke, gal greiciau paskatino garziau rengtis, labiau rupintis savim, moterisket Pries tai siek tiek diegas buvau taip pat moko sokt & nutruktgalvisko bet ekonomisko vairavimo
mane išmokė pasitikėti pakantumo. O taip pat labai drąsaus vairavimo;)
o as tai dar mokausi is vyro...labai daug dalyku...jis man labai idomus,issilavines,megsta menus ir kt. o as tai pries ji tokia buitiska buvau rupejo tik mokslai,menkas darbelis ir tiek,ka jau ten kalbwti apie kazkokias parodas taiva,gyvenant kartu,jis man parode daug ka,aplankem daug parodu,esant galymybems vis bandom kazkur pakeliaut,kad ir netoli kur,bet vis zodziu,kiekvienakart jame randu vis kazka naujo ir noriu suzinoti,pazinti ta pasauli,kurio nzn
Pradėjau dažniau lankytis bažnyčioje, mat jis didis katalikas tai nenoriu atsilikti, išmokau ispanų kalbą, gaminti cepelinus
Daug ko, išmokė savim pasitikėti, būti stipresnio charakterio
moko kantrybės...kurios aš ir taip mažai turiu...kai tenka jo ilgiausiai laukti...
gilesnės kompo žinios per jį, šiek tiek elektronikos naujovių, ir apie navigaciją vairuoti kažkiek mokino ir išvis gyvenimas su juo daro mane savarankiškesnę
gilesnės kompo žinios per jį, šiek tiek elektronikos naujovių, ir apie navigaciją vairuoti kažkiek mokino ir išvis gyvenimas su juo daro mane savarankiškesnę
Mane vyras išmokė tvarkingumo . Kol jo nepažinojau, tikrai ne kokia tvarka namie būdavo . Jei užeidavo netikėti svečiai, net negalėdavau jų į namus įsileisti Bet kai su juo susipažinau, teko pasitempti ir tvarkytis. Dabar visada namus savaitgaliais tvarkomės kartu . Jam priklauso kambarys, koridorius, vaiko kambarys, o man virtuvė ir tualetas su vonia . Ir niekada nebūna daiktai numesti ne į vietą. O MB net nežino, kad aš kažkada buvau tooookia netvarkinga