Iš vyro išmokau vertinti gerą maistą, gerą vyna ir gerus daiktus. Gerus ne ta prasme kad brangius, bet patikimus, ilgaamžius ir suteikiančius komfortą.
Teigiamu dalyku : sexo , vairuoti bei nutuokti, kad masinoje ne tik vairas ir pedaliai, ieskoti kompromisu, nusileisti, mandagumo viesumoje.
Neigiamu dalyku deja irgi: keiktis aisku su saiku, negraziai vadintis viens ant kito
bet cia kadangi taip abu darom, o po to vistiek randam kompromisa, tai per daug neimam i plaucius uz visa "nuleista gara" viens ant kito
Neigiamu dalyku deja irgi: keiktis aisku su saiku, negraziai vadintis viens ant kito
bet cia kadangi taip abu darom, o po to vistiek randam kompromisa, tai per daug neimam i plaucius uz visa "nuleista gara" viens ant kito
Pirmiausiai, turbut ismoke (atnaujino) pasitikejimo savimi ir kitais zmonemis (buvau skaudziai isduota mylimo zmogaus pries tai).
Lietuviu kalba
Ismoke atsipalaiduoti ir neziureti i viska taip rimtai.
Ismoke nejausti kaltes ir megautis, kai mane kas nors lepina. ha!
Ismoke bendravimo su vyrais!
Lietuviu kalba
Ismoke atsipalaiduoti ir neziureti i viska taip rimtai.
Ismoke nejausti kaltes ir megautis, kai mane kas nors lepina. ha!
Ismoke bendravimo su vyrais!
Kokia įdomi tema! Niekada negalvojau apie tai, bet kai susimąstau, atrandu daug dalykų. Pradėjau į įvairius dalykus žiūrėti tolerantiškiau, taikiau, nes maniškis tikras pacifistas Išmokau kalbėtis ir diskutuoti ramiai ir vengti aršių ginčų. Vis dar mokausi kantrybės
Aš jo dėka pradėjau labiau domėtis politika. Dažnai diskutuojame apie visuomenę ir jos vystymąsi - sveikatos, mokslo ir pan. sistemą. Kadangi abu žiurime iš gan skirtingų taškų (aš-sociologė, jis-teisininkas), tai dažnai diskusijos būna gan karštos ir įdomios. Pastebėjau, jog pradėjo keistis ir formuotis mano politinės pažiūros, išmokau iš jo kritiškumo.
Mes taip pat skirtingų profesijų atstovai, bet diskusijas minėtomis temomis labai mėgstam. Taip, nuomonės kartais skiriasi, bet išmokau pažiūrėti į viską iš kito požiūrio taško.
QUOTE(Freja @ 2006 01 29, 15:25)
Aš jo dėka pradėjau labiau domėtis politika. Dažnai diskutuojame apie visuomenę ir jos vystymąsi - sveikatos, mokslo ir pan. sistemą. Kadangi abu žiurime iš gan skirtingų taškų (aš-sociologė, jis-teisininkas), tai dažnai diskusijos būna gan karštos ir įdomios. Pastebėjau, jog pradėjo keistis ir formuotis mano politinės pažiūros, išmokau iš jo kritiškumo.
Mes taip pat skirtingų profesijų atstovai, bet diskusijas minėtomis temomis labai mėgstam. Taip, nuomonės kartais skiriasi, bet išmokau pažiūrėti į viską iš kito požiūrio taško.
išmokau kantrybės, gerai vairuoti ir daug daug apie mašinas, motociklus ir dar visokius įdomius dalykėlius, kuriais jis domisi
svarbiausia, ko matyt ismoke - suprasti, kad ir pati as klystu, ir atsiprasyti anksciau kazkaip tokia principinga ozka budavau, kad pasakyti "atsiprasau" budavo neimanoma misija
Iš tikrųjų, vyro dėka, tik dar labiau išmokau priimti žmogų tokį, koks jis yra.
Ismokau nauja kalba (na be jo irgi buciau ismokusi, taciau aciu jam, tai padariau dvigubai greiciau ). Ismokau daug apie 3 "religijas": futbola, maista ir seima
Ismokau "nustoti parintis" del karjeru, statusu visuomenej, visokiu sureiksmintu materialiniu dalyku, kitu nuomoniu ir pan.. Gal per smarkiai issireiksiu, bet ismokau gyventi sia diena .
Ismokau "nustoti parintis" del karjeru, statusu visuomenej, visokiu sureiksmintu materialiniu dalyku, kitu nuomoniu ir pan.. Gal per smarkiai issireiksiu, bet ismokau gyventi sia diena .
žiūrėti žinias ir skaityti rimtąją presą
analitiškumo
kirpti su mašinėle plaukus (jam....)
nejunginėti valytuvų nepatikrinus, ar jie prie stiklo neprišalę
dar daug visko. Kaip ir aš jį
analitiškumo
kirpti su mašinėle plaukus (jam....)
nejunginėti valytuvų nepatikrinus, ar jie prie stiklo neprišalę
dar daug visko. Kaip ir aš jį
vairuoti masina
Ismokiau is nieko pagaminti valgyti.
Apskritau uzkriete noru bandytgaminti kazka skanaus
Ismokau pirkti produktus be E, negerti po valgio ir kai kuriu kitu sveikos mitybos principu.
daugiau suzinojau apie ekonomika (jis ekonomistas).
pradejau labiau dometispolitika.
Ismokau myletis tiesiog atsiduodama vyrui na, iveikiau tuos vartotojiskos visuomenes stereotipus
tebemokausi kantrybes
nuo kito menesio pradesiu mokytis vaziuoti dviraciu
Apskritau uzkriete noru bandytgaminti kazka skanaus
Ismokau pirkti produktus be E, negerti po valgio ir kai kuriu kitu sveikos mitybos principu.
daugiau suzinojau apie ekonomika (jis ekonomistas).
pradejau labiau dometispolitika.
Ismokau myletis tiesiog atsiduodama vyrui na, iveikiau tuos vartotojiskos visuomenes stereotipus
tebemokausi kantrybes
nuo kito menesio pradesiu mokytis vaziuoti dviraciu