Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Iš vyro išmokau vertinti gerą maistą, gerą vyna ir gerus daiktus. Gerus ne ta prasme kad brangius, bet patikimus, ilgaamžius ir suteikiančius komfortą.
Atsakyti
Teigiamu dalyku : sexo blush2.gif , vairuoti bei nutuokti, kad masinoje ne tik vairas ir pedaliai, ieskoti kompromisu, nusileisti, mandagumo viesumoje. smile.gif

Neigiamu dalyku deja irgi: keiktis aisku su saiku, negraziai vadintis viens ant kito topsecret.gif
bet cia kadangi taip abu darom, o po to vistiek randam kompromisa, tai per daug neimam i plaucius uz visa "nuleista gara" viens ant kito ax.gif
Atsakyti
kantrybės ax.gif
Atsakyti
Pirmiausiai, turbut ismoke (atnaujino) pasitikejimo savimi ir kitais zmonemis (buvau skaudziai isduota mylimo zmogaus pries tai).
Lietuviu kalba wub.gif
Ismoke atsipalaiduoti ir neziureti i viska taip rimtai.
Ismoke nejausti kaltes ir megautis, kai mane kas nors lepina. ha!
Ismoke bendravimo su vyrais!
Atsakyti
Kokia įdomi tema! Niekada negalvojau apie tai, bet kai susimąstau, atrandu daug dalykų. Pradėjau į įvairius dalykus žiūrėti tolerantiškiau, taikiau, nes maniškis tikras pacifistas biggrin.gif Išmokau kalbėtis ir diskutuoti ramiai ir vengti aršių ginčų. Vis dar mokausi kantrybės smile.gif

QUOTE(Freja @ 2006 01 29, 15:25)

Aš jo dėka pradėjau labiau domėtis politika. Dažnai diskutuojame apie visuomenę ir jos vystymąsi - sveikatos, mokslo ir pan. sistemą. Kadangi abu žiurime iš gan skirtingų taškų (aš-sociologė, jis-teisininkas), tai dažnai diskusijos būna gan karštos ir įdomios. Pastebėjau, jog pradėjo keistis ir formuotis mano politinės pažiūros, išmokau iš jo kritiškumo.  rolleyes.gif

Mes taip pat skirtingų profesijų atstovai, bet diskusijas minėtomis temomis labai mėgstam. Taip, nuomonės kartais skiriasi, bet išmokau pažiūrėti į viską iš kito požiūrio taško.
Atsakyti
išmokau kantrybės, gerai vairuoti ir daug daug apie mašinas, motociklus ir dar visokius įdomius dalykėlius, kuriais jis domisi smile.gif
Atsakyti
svarbiausia, ko matyt ismoke - suprasti, kad ir pati as klystu, ir atsiprasyti smile.gif anksciau kazkaip tokia principinga ozka budavau, kad pasakyti "atsiprasau" budavo neimanoma misija blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Iš tikrųjų, vyro dėka, tik dar labiau išmokau priimti žmogų tokį, koks jis yra. bigsmile.gif
Atsakyti
Ismokau nauja kalba (na be jo irgi buciau ismokusi, taciau aciu jam, tai padariau dvigubai greiciau biggrin.gif ). Ismokau daug apie 3 "religijas": futbola, maista ir seima biggrin.gif
Ismokau "nustoti parintis" del karjeru, statusu visuomenej, visokiu sureiksmintu materialiniu dalyku, kitu nuomoniu ir pan.. Gal per smarkiai issireiksiu, bet ismokau gyventi sia diena wink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel*ina: 29 kovo 2011 - 13:37
žiūrėti žinias ir skaityti rimtąją presą ax.gif
analitiškumo
kirpti su mašinėle plaukus (jam....)
nejunginėti valytuvų nepatikrinus, ar jie prie stiklo neprišalę
dar daug visko. Kaip ir aš jį thumbup.gif
Atsakyti
vairuoti masina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ismokiau is nieko pagaminti valgyti.
Apskritau uzkriete noru bandytgaminti kazka skanaus smile.gif

Ismokau pirkti produktus be E, negerti po valgio ir kai kuriu kitu sveikos mitybos principu.

daugiau suzinojau apie ekonomika (jis ekonomistas).

pradejau labiau dometispolitika.

Ismokau myletis tiesiog atsiduodama vyrui wub.gif na, iveikiau tuos vartotojiskos visuomenes stereotipus thumbup.gif

tebemokausi kantrybes rolleyes.gif

nuo kito menesio pradesiu mokytis vaziuoti dviraciu thumbup.gif
Atsakyti