Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

QUOTE(megasun @ 2009 12 12, 13:06)
Labai smagu, kad galima is savo vyro ismokti. O liudna, kai jis moko pamatyti mano pacios trukumus. Esu kritikuojama savojo beveik visose gyvenimo srityse verysad.gif  Mano akys negrazios, nes zalios; mano plaukai per tamsus, o reikia sviesiu; mano nosis kumptelejusi, o grazu riesta;mano veidas idomus, nes ne ovalus; mano krutine maza, o grazu dideles; uz pakalio nera, nes jis neriestas, kojos nedailios ir t.t. o galu gale esu dvynys - dvyniai blogi zmones juk dviveidziai doh.gif  Zodziu Dievas man pagailejo kone visko ka gali duoti...

Net nezinau ka ir pasakyti... Tu jo paklausk kodel jis apskritai i tave ziurejo jei tu jam vis netinki? Ir maziau klausyk jo. Liepk paciam i veidrodi pasiziureti.
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 12 12, 13:06)
Labai smagu, kad galima is savo vyro ismokti. O liudna, kai jis moko pamatyti mano pacios trukumus. Esu kritikuojama savojo beveik visose gyvenimo srityse verysad.gif  Mano akys negrazios, nes zalios; mano plaukai per tamsus, o reikia sviesiu; mano nosis kumptelejusi, o grazu riesta;mano veidas idomus, nes ne ovalus; mano krutine maza, o grazu dideles; uz pakalio nera, nes jis neriestas, kojos nedailios ir t.t. o galu gale esu dvynys - dvyniai blogi zmones juk dviveidziai doh.gif  Zodziu Dievas man pagailejo kone visko ka gali duoti...

Cia jau virsune doh.gif , kiekvienas zmogus turi savo trukumu, bet nebutina juos priminti ir pirstu rodyti kiekviena karta pasitaikius progai, o ypac moteriai, su kuria jis gyvena. Daugiau pasitikekit savimi thumbup.gif ir maziau kreipkit i tas jo kritikas smile.gif
Atsakyti
Aš išmokau nemeluoti, nereaguoti taip skaudžiai į smulkmenas (mintyse pasakau sau, kad tai tik... pff irnesakyk.gif

QUOTE(megasun @ 2009 12 12, 15:06)

Kaip aš jį siųsčiau mad.gif sakyčiau varyk susirask dailiom kojom, riesta nosim, šviesiais plaukais! Varyk varyk, duris matai bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif

Kvepia aukojimusi g.gif g.gif ar tik nebūsit užsileidus ant galvos unsure.gif
Atsakyti
Iš savo vyro išmokau daug ko smile.gif Svarbiausia, kad išmokau į viską žiūrėti realiau, paprasčiau. Tapau labiau praktiškesnė 4u.gif
Atsakyti
Daug jis mane ismoke, moraline prasme. Aisku ir vairuoti. Bet gal kiek per grieztai, mes kaip generolas ir kareivis. Bet ir naudos yra.
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 01 08, 16:12)
Aš išmokau nemeluoti, nereaguoti taip skaudžiai į smulkmenas (mintyse pasakau sau, kad tai tik... pff  irnesakyk.gif
Kaip aš jį siųsčiau  mad.gif sakyčiau varyk susirask dailiom kojom, riesta nosim, šviesiais plaukais! Varyk varyk, duris matai  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif 

Kvepia aukojimusi  g.gif  g.gif  ar tik nebūsit užsileidus ant galvos  unsure.gif

Aš irgi siūsčiau, kad ir neturiu vyro, bet manau , kad vyrui turit būti ta vienintele, pati gražiausia ir nuostabiausia šiam pasaulyje, kad ir kokia nosis ar akys puoštų jūsų veidą. Visos esame gražios ir nuostabios , nes skirtingos smile.gif
Atsakyti
Mane bande vairuoti mokinti, sunkiai sekesi,tvardesi, bet kai pradejo linoti ir jis ijunge valytuvus, o as pareiskaiu,kad jie mane nervina ir as negaliu taip vairuoti kai jie maskatuoja man cia panosej, jo kantrybe ir tolerancija man galutinai isseko, bet vairuot ismokau,aisku pas instruktoriu doh.gif
Kantrybes mane ismoke, ramesne tapau, as degtukas,o jis ramus kaip belgas, tai var ir as ramesne pasidariau. Ai, sienas spakliuoti ismoke lotuliukas.gif
Atsakyti
na, gal ne tiek ismoke, kiek uzkrete noru gaminti smile.gif
ypac desertus! dar ismoke, jog supykus nereikia uzsiraukti ir iseiti i kita kambari ar net auksta visai savaitei biggrin.gif nutveria mane uz rankos, pasisodina, issiaiskinam ir vel tvarka keliom valandom biggrin.gif

o reaguojant i megasun pasisakyma tai turiu pasakyti, jog neturiu ka pasakyti--neisivaizduoju kaip mylintis vyras isvis gali issizioti sitaip! g.gif necenzuriniu zodziu nevartosiu, nes vyras moke, jog negrazu biggrin.gif
Atsakyti
as is savojo ismokau naglumo: tiksliau tiesiai sviesiai i akis pasakyti ka galvoji, o ne uz akiu kaip dauguma iprate daryti blush2.gif
Atsakyti
Išmokau vairuoti, šį bei tą pradėjau išmanyti apie automobilius, išmokau būti rami, nesikarščiuoti, nesipykti dėl smulkmenų.
Atsakyti
Vairuoti thumbup.gif ir siaip galetu ismokinti gaminti nes jis virejas ax.gif
Atsakyti
is savo vyro ismokau bartis nerekiant thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti