Visokių muzikinių niuansų, nes jis muzikantas Dabar visai kitaip klausausi muzikos. Tik nežinau čia geriau ar blogiau
is savo vyro ismokau optimizmo,ismokau nusiteikti,kad is kiekvienos situacijos galima rasti iseiti,kad ir kaip beviltiskai viskas atrodo.O dar ismokau labiau save vertinzi,labiau puostis,lankytis grozio salonuose,nes anksciau buvau ziauri taupuke .Na o jis is manes ismoko atsakomybes
punktualumo truputi
gaminti
Vairuoti
o aš išmokau........gyvenimo. išmokau jį matyti neperkreiptą,ne pro rožinius akinius...pamačiau gyvenimą,tikrą,ne tokį kokį dauguma mato ir siekia,t.y. holivudo sukurto gyvenimo.
Taupyti
buti savimi.
Tolerancijos.
Izvelgti reikalu, problemu esme, sugebejima spresti problemas.
nepavydeti ir butu labai smagu jei dar ismokciau taupumo
Labai smagu, kad galima is savo vyro ismokti. O liudna, kai jis moko pamatyti mano pacios trukumus. Esu kritikuojama savojo beveik visose gyvenimo srityse Mano akys negrazios, nes zalios; mano plaukai per tamsus, o reikia sviesiu; mano nosis kumptelejusi, o grazu riesta;mano veidas idomus, nes ne ovalus; mano krutine maza, o grazu dideles; uz pakalio nera, nes jis neriestas, kojos nedailios ir t.t. o galu gale esu dvynys - dvyniai blogi zmones juk dviveidziai Zodziu Dievas man pagailejo kone visko ka gali duoti...