Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Visokių muzikinių niuansų, nes jis muzikantas smile.gif Dabar visai kitaip klausausi muzikos. Tik nežinau čia geriau ar blogiau biggrin.gif
Atsakyti
is savo vyro ismokau optimizmo,ismokau nusiteikti,kad is kiekvienos situacijos galima rasti iseiti,kad ir kaip beviltiskai viskas atrodo.O dar ismokau labiau save vertinzi,labiau puostis,lankytis grozio salonuose,nes anksciau buvau ziauri taupuke blush2.gif .Na o jis is manes ismoko atsakomybes biggrin.gif
Atsakyti
punktualumo truputi smile.gif
Atsakyti
gaminti smile.gif
Atsakyti
Vairuoti biggrin.gif
Atsakyti
o aš išmokau........gyvenimo. išmokau jį matyti neperkreiptą,ne pro rožinius akinius...pamačiau gyvenimą,tikrą,ne tokį kokį dauguma mato ir siekia,t.y. holivudo sukurto gyvenimo.
Atsakyti
Taupyti mirksiukas.gif
Atsakyti
buti savimi.
Atsakyti
Tolerancijos.
Atsakyti
Izvelgti reikalu, problemu esme, sugebejima spresti problemas.
Atsakyti
nepavydeti blush2.gif ir butu labai smagu jei dar ismokciau taupumo 4u.gif
Atsakyti
Labai smagu, kad galima is savo vyro ismokti. O liudna, kai jis moko pamatyti mano pacios trukumus. Esu kritikuojama savojo beveik visose gyvenimo srityse verysad.gif Mano akys negrazios, nes zalios; mano plaukai per tamsus, o reikia sviesiu; mano nosis kumptelejusi, o grazu riesta;mano veidas idomus, nes ne ovalus; mano krutine maza, o grazu dideles; uz pakalio nera, nes jis neriestas, kojos nedailios ir t.t. o galu gale esu dvynys - dvyniai blogi zmones juk dviveidziai doh.gif Zodziu Dievas man pagailejo kone visko ka gali duoti...
Atsakyti