Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Labai daug apie automobilius ir viska apie autogidas.lt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwendolyn: 15 spalio 2009 - 11:09
Ismokau "nesiparint" del smulkmenu, nebumbet, o tiesiais sviesiai pasakyt ko noriu ir nekreipt demesio i jo keliama betvarke biggrin.gif
Atsakyti
manau mes vienas is kito ismokome labai daug... galima sakyti subrandinome vienas kita biggrin.gif jis man padejo ismokti gaminti, vairuoti (dar tesiasi tie mokslai), moko gestu kalbos (labai idomu thumbup.gif ), na ir myletis... jis ismoko pasisakyti kas jam negerai. vis dar bandau idiegti tai, kad kartais save galima pasilepinti, kad jis protingas ir gabus zmogiukas (nes seimoje jam buvo kalama atvirksciai) smile.gif abu ismokome pasitikejimo savimi vienoje ar kitoje situacijoje.
tikiuos, kad dar daug ko vienas is kito ismoksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2009 10 17, 10:51)
manau mes vienas is kito ismokome labai daug... galima sakyti subrandinome vienas kita  biggrin.gif jis man padejo ismokti gaminti, vairuoti (dar tesiasi tie mokslai), moko gestu kalbos (labai idomu  thumbup.gif ), na ir myletis...  jis ismoko pasisakyti kas jam negerai. vis dar bandau idiegti tai, kad kartais save galima pasilepinti, kad jis protingas ir gabus zmogiukas (nes seimoje jam buvo kalama atvirksciai) smile.gif abu ismokome pasitikejimo savimi vienoje ar kitoje situacijoje.
tikiuos, kad dar daug ko vienas is kito ismoksim smile.gif

kaip gražu... wub.gif thumbup.gif manau vyras džiaugiasi tave turėdamas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
vairuoti ir taupyti smile.gif
Atsakyti
Na mane ismoke kulturos.Ismokino naudotis kompiuteriu thumbup.gif tada atradau SM
Na o daugiau kaip ir nieko.Ai dar tapau daug ramesnio budo.Kartais pagalvoju jos per daug ramiai gyvenu.
O seiptai ir vienas is kito mokomes ir tobulejame.Ir tai seimoje yra puiku. thumbup.gif
Atsakyti
supratau kokios skanios alyvuoges laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukea @ 2009 10 17, 10:01)
kaip gražu... wub.gif  thumbup.gif manau vyras džiaugiasi tave turėdamas  wub.gif  thumbup.gif

ir as dziaugiuosi ji turedama 4u.gif
Atsakyti
Buvau ir pamirsusi kad tokia tema esu uzvedusi bigsmile.gif Paskaiciau ir tokia teigiama energija uzpludo. Jus tiek graziu minciu paraset. Skaitant atrodo, kad kiekviena issirinko sau pati geriausia vyra. wub.gif
Atsakyti
Pamacius sia tema susimasciau ko as is mokau ax.gif na pirmiausiai ismoke viska daryti ne ta pacia akimirka, o planuotis i prieki ka ir kaip darysiu wub.gif taupyti biggrin.gif dabar nemazai zinau apie krepsini lotuliukas.gif dar iki siol moko sakyti ka galvoju, o nenutyleti ir pasilikti sau ax.gif del to JI labai ir myliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agners: 23 spalio 2009 - 13:42
g.gif ka ismokau is saviskio g.gif atrodo daug ka bet dabar reikia ismastyt konkreciai tai ir pritrukau zodziu blush2.gif na kadangi mes is sirtingu miestu tai as suzinojau daug kitokiu zodziu nei pati vartodavau tai kartais kai pasako koki zodi tai taip juokas ima nes nesuprantu ka tai reiskia bet po biski po biski mokinuos ir as tokiu zodziu kokius jis vartoja ax.gif po gimdymo pasidare labai sunku issakyt savo mintis tai dabar jis uzsiemes su manim situo klausimu vis bando ispest zodi ir bando,na jau einam i geraja puse thumbup.gif blush2.gif ka dar ismokau g.gif dabar jau mano mintyse kad ismokintu vairuot mane na as moku tik kad airijoj vairas kitoj pusej tai teks jam mane mokint biggrin.gif na ir siam kartui kazko tokio daugiau ir nepamenu blush2.gif na bet daug ka ismosti vienas is kito kai gyveni kartu ax.gif
Atsakyti
Mane irgi sita tema priverte pamastyti ko ismokau... Ir pirmiausia ir pagrindine mintis sove i galva, jog taupyti wink.gif
Atsakyti