Labai daug apie automobilius ir viska apie autogidas.lt
Ismokau "nesiparint" del smulkmenu, nebumbet, o tiesiais sviesiai pasakyt ko noriu ir nekreipt demesio i jo keliama betvarke
manau mes vienas is kito ismokome labai daug... galima sakyti subrandinome vienas kita jis man padejo ismokti gaminti, vairuoti (dar tesiasi tie mokslai), moko gestu kalbos (labai idomu ), na ir myletis... jis ismoko pasisakyti kas jam negerai. vis dar bandau idiegti tai, kad kartais save galima pasilepinti, kad jis protingas ir gabus zmogiukas (nes seimoje jam buvo kalama atvirksciai) abu ismokome pasitikejimo savimi vienoje ar kitoje situacijoje.
tikiuos, kad dar daug ko vienas is kito ismoksim
QUOTE(tiutiute @ 2009 10 17, 10:51)
manau mes vienas is kito ismokome labai daug... galima sakyti subrandinome vienas kita jis man padejo ismokti gaminti, vairuoti (dar tesiasi tie mokslai), moko gestu kalbos (labai idomu ), na ir myletis... jis ismoko pasisakyti kas jam negerai. vis dar bandau idiegti tai, kad kartais save galima pasilepinti, kad jis protingas ir gabus zmogiukas (nes seimoje jam buvo kalama atvirksciai) abu ismokome pasitikejimo savimi vienoje ar kitoje situacijoje.
kaip gražu... manau vyras džiaugiasi tave turėdamas
Na mane ismoke kulturos.Ismokino naudotis kompiuteriu tada atradau SM
Na o daugiau kaip ir nieko.Ai dar tapau daug ramesnio budo.Kartais pagalvoju jos per daug ramiai gyvenu.
O seiptai ir vienas is kito mokomes ir tobulejame.Ir tai seimoje yra puiku.
Na o daugiau kaip ir nieko.Ai dar tapau daug ramesnio budo.Kartais pagalvoju jos per daug ramiai gyvenu.
O seiptai ir vienas is kito mokomes ir tobulejame.Ir tai seimoje yra puiku.
supratau kokios skanios alyvuoges
QUOTE(Kinderiukea @ 2009 10 17, 10:01)
kaip gražu... manau vyras džiaugiasi tave turėdamas
ir as dziaugiuosi ji turedama
Buvau ir pamirsusi kad tokia tema esu uzvedusi Paskaiciau ir tokia teigiama energija uzpludo. Jus tiek graziu minciu paraset. Skaitant atrodo, kad kiekviena issirinko sau pati geriausia vyra.
Pamacius sia tema susimasciau ko as is mokau na pirmiausiai ismoke viska daryti ne ta pacia akimirka, o planuotis i prieki ka ir kaip darysiu taupyti dabar nemazai zinau apie krepsini dar iki siol moko sakyti ka galvoju, o nenutyleti ir pasilikti sau del to JI labai ir myliu
ka ismokau is saviskio atrodo daug ka bet dabar reikia ismastyt konkreciai tai ir pritrukau zodziu na kadangi mes is sirtingu miestu tai as suzinojau daug kitokiu zodziu nei pati vartodavau tai kartais kai pasako koki zodi tai taip juokas ima nes nesuprantu ka tai reiskia bet po biski po biski mokinuos ir as tokiu zodziu kokius jis vartoja po gimdymo pasidare labai sunku issakyt savo mintis tai dabar jis uzsiemes su manim situo klausimu vis bando ispest zodi ir bando,na jau einam i geraja puse ka dar ismokau dabar jau mano mintyse kad ismokintu vairuot mane na as moku tik kad airijoj vairas kitoj pusej tai teks jam mane mokint na ir siam kartui kazko tokio daugiau ir nepamenu na bet daug ka ismosti vienas is kito kai gyveni kartu
Mane irgi sita tema priverte pamastyti ko ismokau... Ir pirmiausia ir pagrindine mintis sove i galva, jog taupyti