mano zmogeliukas mane ismoke buti ramesniai, taipat vairuoti masina, gerai naudotis kompu. Na o svarbiausia ismoke dziaugtis gyvenimu... labiau pasitiketi savo jegomis!!!
as is savo vyro bandau ismokti ramiau reaguoti i kai kuriuos veiksnius, bet kol kas man dar tas sunkokai sekasi..... o siaip tai manau didziausia pamoka, gyvenimas kartu prisitaikant ir sekmingai baigiant kiekviena diena
Hmm... nu nemazai ko
Stiiiiipriai pagilinau zinias IT srity. Iki tol nebuvau kvaila, bet palyginus su dabartinem ziniom...
Ismokau daugiau rupintis savim ir savo poreikiais, norais... Budavo stengiuosi dazniau del kitu, kad kitiem butu gerai, o as jau kaip nors. Keliskart irode, kad pirmiausia reikia myet save, o tada lengviau mylet kitus
Ipratau kovot uz savo nuomone ir nesileist, kad liptu ant galvos, kad ir garsiai rekiantis ar "aukstai" sedintis
Dazniau gyvenam "cia ir dabar", o ne atideliojam "kada nors..." Gerau be naujos spintos, bet paatostogave
Dar ismokau nesipykt "savaitem"... t.y. susipykom, apsibarem... kai apsiraminam, pasisnekam ir draugaujam. I kita diena (na, po nakties) pykcio ir barniu nesinesam ("ten buvo vakar, o siandien yra siandien") ir pasibarimo poreikis patenkintas ir galvot, kaip cia taikysimes ar kaip toliau pyksimes, nereikia
O ji vis mokau kantrybes, tolerancijos ir tvarkos ... Pazanga yra, stengiasi. .. pamazu, pamazu derinames, mokomes... jauciu iki kol busim kartu, tiek ir reikes slifuotis Bet man tai visai patinka
Stiiiiipriai pagilinau zinias IT srity. Iki tol nebuvau kvaila, bet palyginus su dabartinem ziniom...
Ismokau daugiau rupintis savim ir savo poreikiais, norais... Budavo stengiuosi dazniau del kitu, kad kitiem butu gerai, o as jau kaip nors. Keliskart irode, kad pirmiausia reikia myet save, o tada lengviau mylet kitus
Ipratau kovot uz savo nuomone ir nesileist, kad liptu ant galvos, kad ir garsiai rekiantis ar "aukstai" sedintis
Dazniau gyvenam "cia ir dabar", o ne atideliojam "kada nors..." Gerau be naujos spintos, bet paatostogave
Dar ismokau nesipykt "savaitem"... t.y. susipykom, apsibarem... kai apsiraminam, pasisnekam ir draugaujam. I kita diena (na, po nakties) pykcio ir barniu nesinesam ("ten buvo vakar, o siandien yra siandien") ir pasibarimo poreikis patenkintas ir galvot, kaip cia taikysimes ar kaip toliau pyksimes, nereikia
O ji vis mokau kantrybes, tolerancijos ir tvarkos ... Pazanga yra, stengiasi. .. pamazu, pamazu derinames, mokomes... jauciu iki kol busim kartu, tiek ir reikes slifuotis Bet man tai visai patinka
šaudyti.
taikytis (ne tik į taikinį, bet ir susipykus ).
kalbėtis (su šituo dar vargstam )
savarankiškumo (irgi dar "eigoj")
atsirado daugiau jumoro.
Bet kai pergalvojau, tai daug dalykų išmokau DĖL jo (t.y. todėl, kad jis yra). Tai viskas, ką apima 2 žm. bendravimas: supratimas, atlaidumas, supratingumas, rūpinimasis, dėmesis, kompromisai, atsižvelgimas į kitą ir t.t.t.t.t.
taikytis (ne tik į taikinį, bet ir susipykus ).
kalbėtis (su šituo dar vargstam )
savarankiškumo (irgi dar "eigoj")
atsirado daugiau jumoro.
Bet kai pergalvojau, tai daug dalykų išmokau DĖL jo (t.y. todėl, kad jis yra). Tai viskas, ką apima 2 žm. bendravimas: supratimas, atlaidumas, supratingumas, rūpinimasis, dėmesis, kompromisai, atsižvelgimas į kitą ir t.t.t.t.t.
QUOTE(Bajm @ 2006 01 30, 11:15)
mylėti save
būti egoistiškai
spjauti ant kitų nuomonės (siekiant atsikratyti gyvenime trukdančių kompleksų)
būti egoistiškai
spjauti ant kitų nuomonės (siekiant atsikratyti gyvenime trukdančių kompleksų)
ir dar
cinizmo
gyventi patogiai
ir panašių blogybių...
Vat jau ko ismokau tai gaminti!Tikrai! Aisku ir iki jo mokejau si ta,bet jis kai prasisuka virtuvej,pas ji tokiu genialiu minciu kyla,kad man net i galva nesautu...
Ir dar ismokau turgui deretis...Nu jau labai retai mes ten lankomes,bet jei pardaveja ne lito nenuleidzia,tai visai neperka,kad ir kaip patiktu preke...
Ir dar ismokau turgui deretis...Nu jau labai retai mes ten lankomes,bet jei pardaveja ne lito nenuleidzia,tai visai neperka,kad ir kaip patiktu preke...
Aš iš jo išmokau kompu naudotis
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 05, 23:41)
ir dar rodyti "naglą rozą"
QUOTE(tamsi @ 2006 03 07, 20:19)
Aš iš jo išmokau kompu naudotis
O aš savo vyrą išmokiau kompu naudotis...
O iš jo išmokau vairuoti automobilį.
O mane vyras išmokė išlaidauti, prieš susipažinda su juo buvau kiaulė taupyklė
QUOTE(Catty @ 2006 03 08, 19:37)
O mane vyras išmokė išlaidauti, prieš susipažinda su juo buvau kiaulė taupyklė
O,noreciau kad ir mane butu to ismokes...Deje ismokau to pati,o jis bando ismokyt mane taupumo...
Kadangi maniškis pasiėmė mane visiškai "žalią" gyvenimo supratime, be jokios patirties dviejų žmonių santykiuose, tai viskas kas susiję su tais santykiais mokiaus iš jo.
Dar labai dėkinga esu už tai , kad išmokė vairuoti. Jis niekaip nesuprato, kaip man galėjo išduoti teises, su tokiu vairavimu, koks buvo iš kart po teisių gavimo. Dabar , nesigiriant, esu gana nebloga vairuotoja.
Taip pat, visai neseniai išmokė kaip reikia televizoriaus distancinį pultelį užprogramuot
, jis pas mus kažkodėl vis nusimuša nuo programos, tai vis kviesdavau saviškį kad sutvarkytų, o dabar jau pati moku
Dar labai dėkinga esu už tai , kad išmokė vairuoti. Jis niekaip nesuprato, kaip man galėjo išduoti teises, su tokiu vairavimu, koks buvo iš kart po teisių gavimo. Dabar , nesigiriant, esu gana nebloga vairuotoja.
Taip pat, visai neseniai išmokė kaip reikia televizoriaus distancinį pultelį užprogramuot
, jis pas mus kažkodėl vis nusimuša nuo programos, tai vis kviesdavau saviškį kad sutvarkytų, o dabar jau pati moku