Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

nebusiu kukli ir pasakysiu kad ji mokiau o ne jis mane smile.gif lotuliukas.gif
bet kazko ir as ismokau smile.gif
Ismokau but optimistiskesne,bei neskubeti keltis savaitgaliais smile.gif 4u.gif nedaug bet gyvenimas pries aky dar ismokys gal ko thumbup.gif
Atsakyti
Na, as gal is jo ismokau i viska ziureti ramiai, nesinervuojant, na megautis sia diena ir daryti, tai kas paciam zmogui patinka, niekur saves neprievartauti.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2009 09 21, 12:52)
Na, as gal is jo ismokau  i viska ziureti ramiai, nesinervuojant, na megautis sia diena ir daryti, tai kas paciam zmogui patinka, niekur saves neprievartauti.... thumbup.gif

Skolinuos zodzius rolleyes.gif lygiai ta pati parasyciau thumbup.gif
Atsakyti
As vis dar visko mokaus (jau 12 m.)biggrin.gif
Atsakyti
Is savo brangiojo ismokau pasitiketi savimi,maziau pergyventi del nesamoniu visokiu,ismokau ziureti i akis kalbant su zmogumi ax.gif Ismokau taupyti,nemastyti toli i ateiti,pazadeti to ko galbut negalesiu ivykdit
Atsakyti
Kaip cia grazu ir miela! biggrin.gif
Atsakyti
Ismokau buti kurcia, kai man tai patogu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ismokau jo ramybes, tvirtumo gal kazkiek g.gif paskui ir praktiskesniu dalyku, tokiu kaip perinstaliuot kompa, siaip su visokiom programom dirbt, nustatymus pasikeist, kuriu anksciau nezinojau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,na ka is vyro ismokau tai gamint ax.gif net mano mama sako,kad skaniau uz ja gaminu,o man tai labai geras pagyrimas,nes anksciau beveik negaminau,o daugiau tai vis mokaus,kad reikia nesigailet to ka padarei,nesijaudint del smulkmenu ir siaip salciau reaguot i viska nes po gimdymo labai suskydau blush2.gif ,anksciau tokia nebuvau,buvau savim pasitikinti ir i viska ziurejau ramiai ir saltakraujiskai
Atsakyti
O as is vyro motinos, ismokau vieno gero dalyko, negirdeti, tai kas man nepatinka.. Is pradziu, as stebedavausi, kaip gali zmogus taip apsimesti, bet ji tikrai negirdedavo,,Buvau labai tuo susidomejusi, na man labai patiko.. Daug metu treniravausi biggrin.gif doh.gif , pasirodo tai nera lengva, bet imanoma...Labai padeda, kai tarkim atsiduri besibaranciuju draugijoje, daznai kur pykstamasi, na vyro giminej tai budavo daznai...Del to anyta ir ismoko sio meno-negirdeti...Visi buna susinervine, persipyke, o as tokia sviezute, kaip is menulio nukritusi...
Atsakyti
Ismokau atsipalaidavimo visame kame unsure.gif ir kantrybes (MB kaip mazas vaikas, pati susiprotejau, kad ilgai isterikuot beviltiska doh.gif )
Ir sportui meile uzdege! bigsmile.gif Anksciau nei nebuciau pagalvojus apie kazkokia podarbine veikla (juk as tokia uzsiemus..), o dabar viskam laiko atrandu! Ir dviraciams, ir tenisui, ir sporto klubui, tik noro reikia bigsmile.gif
Ir zinoma, mylet ismoke.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2009 10 01, 20:07)
Ismokau buti kurcia, kai man tai patogu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo aš irgi bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brėkšta: 05 spalio 2009 - 20:47