nebusiu kukli ir pasakysiu kad ji mokiau o ne jis mane
bet kazko ir as ismokau
Ismokau but optimistiskesne,bei neskubeti keltis savaitgaliais nedaug bet gyvenimas pries aky dar ismokys gal ko
Na, as gal is jo ismokau i viska ziureti ramiai, nesinervuojant, na megautis sia diena ir daryti, tai kas paciam zmogui patinka, niekur saves neprievartauti....
QUOTE(blaxtiena @ 2009 09 21, 12:52)
Na, as gal is jo ismokau i viska ziureti ramiai, nesinervuojant, na megautis sia diena ir daryti, tai kas paciam zmogui patinka, niekur saves neprievartauti....
Skolinuos zodzius lygiai ta pati parasyciau
As vis dar visko mokaus (jau 12 m.)
Is savo brangiojo ismokau pasitiketi savimi,maziau pergyventi del nesamoniu visokiu,ismokau ziureti i akis kalbant su zmogumi Ismokau taupyti,nemastyti toli i ateiti,pazadeti to ko galbut negalesiu ivykdit
Kaip cia grazu ir miela!
Ismokau buti kurcia, kai man tai patogu
Ismokau jo ramybes, tvirtumo gal kazkiek paskui ir praktiskesniu dalyku, tokiu kaip perinstaliuot kompa, siaip su visokiom programom dirbt, nustatymus pasikeist, kuriu anksciau nezinojau
sveikos,na ka is vyro ismokau tai gamint net mano mama sako,kad skaniau uz ja gaminu,o man tai labai geras pagyrimas,nes anksciau beveik negaminau,o daugiau tai vis mokaus,kad reikia nesigailet to ka padarei,nesijaudint del smulkmenu ir siaip salciau reaguot i viska nes po gimdymo labai suskydau ,anksciau tokia nebuvau,buvau savim pasitikinti ir i viska ziurejau ramiai ir saltakraujiskai
O as is vyro motinos, ismokau vieno gero dalyko, negirdeti, tai kas man nepatinka.. Is pradziu, as stebedavausi, kaip gali zmogus taip apsimesti, bet ji tikrai negirdedavo,,Buvau labai tuo susidomejusi, na man labai patiko.. Daug metu treniravausi , pasirodo tai nera lengva, bet imanoma...Labai padeda, kai tarkim atsiduri besibaranciuju draugijoje, daznai kur pykstamasi, na vyro giminej tai budavo daznai...Del to anyta ir ismoko sio meno-negirdeti...Visi buna susinervine, persipyke, o as tokia sviezute, kaip is menulio nukritusi...
Ismokau atsipalaidavimo visame kame ir kantrybes (MB kaip mazas vaikas, pati susiprotejau, kad ilgai isterikuot beviltiska )
Ir sportui meile uzdege! Anksciau nei nebuciau pagalvojus apie kazkokia podarbine veikla (juk as tokia uzsiemus..), o dabar viskam laiko atrandu! Ir dviraciams, ir tenisui, ir sporto klubui, tik noro reikia
Ir zinoma, mylet ismoke..
Ir sportui meile uzdege! Anksciau nei nebuciau pagalvojus apie kazkokia podarbine veikla (juk as tokia uzsiemus..), o dabar viskam laiko atrandu! Ir dviraciams, ir tenisui, ir sporto klubui, tik noro reikia
Ir zinoma, mylet ismoke..
QUOTE(lemurmur @ 2009 10 01, 20:07)
Ismokau buti kurcia, kai man tai patogu
jo aš irgi