Jeigu as zhilienei duodu velniu uz ka nors, ji visada man primena is ko tai ismoko...
QUOTE(mazzootia @ 2009 03 07, 15:44)
Skirti automobilius daug sužinojau apie jų remontus ir autopliuso rinką
QUOTE(GalBut @ 2009 08 12, 14:23)
Nei viena...nei viena nepasakė,kad su vyru mokėsi dulkintis...kaži kas jas to mokino...
As su vyru mokiausi myletis, o ne dulkintis
QUOTE(GalBut @ 2009 08 12, 12:23)
Nei viena...nei viena nepasakė,kad su vyru mokėsi dulkintis...kaži kas jas to mokino...
Dauguma su savo mylimaisiais mylisi
O jei jau apie tai prakalbom, tema yra 'Ko išmokote iš savo vyro?' Vienaskaita, tai manau dauguma kalba apie dabartinį, o ne ex. O gal iš ex'o išmoko tai, ne iš dabartinio.
Prieš kelias savaites man toptelėjo mintis, kad aš tapau tokia, kokia dabar esu daugiausiai dėka savo vyro. Pagaliau išties gyvenu- praregėjau, ir daugmaž tapau savimi Blyn, juokinga, kad tam prireikė 11m.santuokos ir gero sukrėtimo šeimoje. Bet matyt buvo verta tiek laukti, kad pagaliau susivokčiau
Esu be galo jam už tai dėkinga
Esu be galo jam už tai dėkinga
visi buve vaikinai mane kazko ismoke...
pirmasis ismoke vairuot... instruktorius pasake, jog nebera beveik ko mokyt, kai i pirma pamoka nuejau
kitas ismoke laisvesnio poziurio i gyvenima...
dar kitas dave pamoka, kaip negalima su kitais zmonem elgtis...
ir t.t.... pavyzdziu galeciau daug dar pasakyt
pirmasis ismoke vairuot... instruktorius pasake, jog nebera beveik ko mokyt, kai i pirma pamoka nuejau
kitas ismoke laisvesnio poziurio i gyvenima...
dar kitas dave pamoka, kaip negalima su kitais zmonem elgtis...
ir t.t.... pavyzdziu galeciau daug dar pasakyt
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 13, 10:52)
As su vyru mokiausi myletis, o ne dulkintis
Myletis mokytis nereikia, savaime gaunasi is sirdies
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 06, 10:54)
Myletis mokytis nereikia, savaime gaunasi is sirdies
Vadinasi gerai pasitvatint gali visi kas turi sirdi? Jusu pasvarstyme ner klaidos?
QUOTE(vejai @ 2009 09 06, 14:09)
Vadinasi gerai pasitvatint gali visi kas turi sirdi? Jusu pasvarstyme ner klaidos?
tai negi besirdziai tvatinsis zombizmas kazkoks
paskutiniai keli postai gerai prajuokino
as tai pradejau pomidorus pjaustyti taip kaip mano MB kaip raliuoti misko takeliais, niekas taip i galva daugiau neateina.
as tai pradejau pomidorus pjaustyti taip kaip mano MB kaip raliuoti misko takeliais, niekas taip i galva daugiau neateina.