Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Net nezinau ko ismokau... Ai, va lipdyti moli ismokau smile.gif
Atsakyti
Užkrėtė mane remotnais lotuliukas.gif
Atsakyti
NIEKO AS IS SAVISKIO NEISMOKAU,PRASAU JAU 2 METUS KAD VAIROT ISMOKINTU -blush2.gif -NET NESKUBA,KO IDOMU JIS BIJO,MASINA KAD SUDAUZYSIU lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pamilau šunis, o ypač taksus, nors visą gyvenimą mylėjau tik kates smile.gif
Atsakyti
išmokau pasitikėti ir tikėti savo wub.gif blush-anim-cl.gif ir vis dar mokinuosi tramdyti kai kurias savo negeras charakterio savybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krakatūzas @ 2008 12 17, 10:51)
Išmokau kad "tuoj, sekundę" reiškia "po 1val" biggrin.gif

o "jau važiuoju" 35 min. Ruoškis - atvažiuoju - 15 minučių. "padarysiu kitą dieną" - vertimas - pasidaryk pati bus greičiau.... thumbup.gif
Atsakyti
Ismoke vairuoti smile.gif
Ismoke nepagaileti pingu draugu (ar draugiu) dovanoms blush2.gif
Ismoke nekreipti demesio i tai ka kiti mano apie mane, ar pamanys ir panasiai is tos serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2009 02 17, 17:08)
Ismoke nekreipti demesio i tai ka kiti mano apie mane, ar pamanys ir panasiai is tos serijos smile.gif

kaip jis tai padare? g.gif
Atsakyti
Manau, mano vyras padejo man tapti stabiliu zmogumi. Buvau (is vaikystes laiku) pernelyg enertiska, opi, energinga ir itin aktyvi maksimaliste. Vyras padejo susibalansuoti. smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaLooSion: 18 vasario 2009 - 04:44
man si tema tokia grazi 4u.gif

Pagalvojau, ko is savojo ismokau. Visu pirma -diplomatijos. buvau labai konflikstika, iskart puldavau i atlapus, jis ismoke mane ramiai, diplomatiskai viska spresti, susivaldyti. Dar ramybes ax.gif bet cia prie to paties.
Gerbti visus.

Kas cia dar... Dabar moko vairuoti.Is kur pas ji tiek kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
Ismokau taip pajuokauti, kad pats nebesupranta juokauju ar teisybe kalbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MODELiukai: 22 vasario 2009 - 01:25
ismoke...skaniai kepti mesa...
Atsakyti