Net nezinau ko ismokau... Ai, va lipdyti moli ismokau
NIEKO AS IS SAVISKIO NEISMOKAU,PRASAU JAU 2 METUS KAD VAIROT ISMOKINTU - -NET NESKUBA,KO IDOMU JIS BIJO,MASINA KAD SUDAUZYSIU
Pamilau šunis, o ypač taksus, nors visą gyvenimą mylėjau tik kates
išmokau pasitikėti ir tikėti savo ir vis dar mokinuosi tramdyti kai kurias savo negeras charakterio savybes
QUOTE(Krakatūzas @ 2008 12 17, 10:51)
Išmokau kad "tuoj, sekundę" reiškia "po 1val"
o "jau važiuoju" 35 min. Ruoškis - atvažiuoju - 15 minučių. "padarysiu kitą dieną" - vertimas - pasidaryk pati bus greičiau....
QUOTE(Lakštingala @ 2009 02 17, 17:08)
Ismoke nekreipti demesio i tai ka kiti mano apie mane, ar pamanys ir panasiai is tos serijos
kaip jis tai padare?
Manau, mano vyras padejo man tapti stabiliu zmogumi. Buvau (is vaikystes laiku) pernelyg enertiska, opi, energinga ir itin aktyvi maksimaliste. Vyras padejo susibalansuoti. )
man si tema tokia grazi
Pagalvojau, ko is savojo ismokau. Visu pirma -diplomatijos. buvau labai konflikstika, iskart puldavau i atlapus, jis ismoke mane ramiai, diplomatiskai viska spresti, susivaldyti. Dar ramybes bet cia prie to paties.
Gerbti visus.
Kas cia dar... Dabar moko vairuoti.Is kur pas ji tiek kantrybes
Pagalvojau, ko is savojo ismokau. Visu pirma -diplomatijos. buvau labai konflikstika, iskart puldavau i atlapus, jis ismoke mane ramiai, diplomatiskai viska spresti, susivaldyti. Dar ramybes bet cia prie to paties.
Gerbti visus.
Kas cia dar... Dabar moko vairuoti.Is kur pas ji tiek kantrybes
Ismokau taip pajuokauti, kad pats nebesupranta juokauju ar teisybe kalbu
ismoke...skaniai kepti mesa...