Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Vienas svarbiausių dalykų, kurį išmokau iš savo draugo tai - gerumas.
Atsakyti
ismokino pasakyti- atsiprasau...
Atsakyti
Jis mane išmokė nebūti tokia principinga, tiksliau, išmokti atleisti, nusileisti smile.gif Nes pats yra atlaidus, linkęs į kompromisus smile.gif - kai pagalvoji, kaip šaunu, kai vienas poroje yra ne toks karštakošis, nes jei abu užsipliekstumėme kaip degtukai, tai sunku būtų g.gif smile.gif
Atsakyti
ismoke ramybes, nusileisti ir eiti i kompromisus, ismoke pasitiketi kitais zmonemis, nesmerkti iskart; zemiskiau - ismoke myleti save... ir VAIRUOTI!
Atsakyti
Labai daug.. Gal net kazkuria prasme atradau save is naujo..
Dar ismoke "normaliai" vairuoti smile.gif nes su savo C3 kaip su buldozeriu jauciausi smile.gif dabar gatvese kaip zuvyte smile.gif
Atsakyti
Daug labai suzinojau apie LR teise, savo teises bei kaip kovoti uz save.
Dar ismokau gyventi savarankiskai (tiksliau, mes kartu to ismokome) smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif vyras daug ko ismoke,ismoke vairuoti,zvejoti,konservuoti ir dar daug ivairiu dalyku...tik sakau vyruj ziurek kad tavo mokinys netaptu tavo priesu... ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Išmokino daryt cepelinus ir dar šio to iš valgio gaminimo, išmokė būt atlaidesniai, rūkyti, bandė mokint vairuot bet jam nelabai pavyko, ką čia dar? g.gif ai, tiesa, išmokino daryti staigmenas ir valgyt rūkytas plekšnes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2009 02 04, 23:47)
Išmokino daryt cepelinus ir dar šio to iš valgio gaminimo, išmokė būt atlaidesniai, rūkyti, bandė mokint vairuot bet jam nelabai pavyko, ką čia dar?  g.gif  ai, tiesa, išmokino daryti staigmenas ir valgyt rūkytas plekšnes  lotuliukas.gif

išmokė rūkyti? blink.gif
Atsakyti
Aš iš savo vyro išmokau ramiau reaguoti į mane supančius dalykus, anksčiau labai karščiuodavausi, dėl visko vergdavau, o dabar mano požiūris keičiasi ir gan stipriai, tapau ramesnė mažiau karščiuojuosi. O vyras iš manęs išmoko bambėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kantrybės, tolerancijos. smile.gif
Atsakyti
Išmokau taupumo blush2.gif
Atsakyti