Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

QUOTE(Eglita_L @ 2008 11 21, 10:56)
mano situacija buto tokia, kad pirmiau gavau dovanu  biggrin.gif  tada mokiausi smile.gif
jau trejeta sezonu vazinejau (irgi buvo eini pasiimti moco ir bijai, o kai atsisedi puiku  biggrin.gif ), bet teisiu nenoriu laikyt blush2.gif zadu parduot, kad ir vyras nebesestu tongue.gif  dabar jau apie vaiku planavima galvoju, tad nenoriu rizikuot niekuo, vitiek nesaugus motociklai yra g.gif  palyginus su masina smile.gif

Va reik Kaledoms motociklo paprasyt, o tada ir teises eisiu issilaikyti thumbup.gif . Manau motociklai yra tiek pat saugus kiek ir automobiliai, tik daug kas priklauso, nuo vairuotojo kuris vairuoja ta plienini zirga ax.gif .
Atsakyti
atsakant į temos klausimą-išmokau atsiprašyti (kai esu kalta), nes to anksčiau nedariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 11 21, 12:38)
atsakant į temos klausimą-išmokau atsiprašyti (kai esu kalta), nes to anksčiau nedariau smile.gif

va sito as dar nevisai ismokau blush2.gif jis man primena kad reikia atsiprasyt 4u.gif
bet tada kazkaip geda ar kas pasidaro, kad nenori tai istart doh.gif
Atsakyti
patylet blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti... @ 2008 11 22, 21:56)
patylet  blush2.gif  doh.gif

mylinti..liux pasisakymas.. thumbup.gif
tiesa sakant mane ir manishkis to ismoke.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti... @ 2008 11 22, 21:56)
patylet  blush2.gif  doh.gif

As irgi. biggrin.gif Ismokau tylet, nes anksciau baisiai nepatogiai jausdavausi, jei kalbant su kuo nors, atsirasdavo tylos pauze...
Atsakyti
Daug ko ismokau. Svarbiausia MYLETI ir buti MYLIMA. wub.gif
Atsakyti
Nepanikuoti iš anksto ax.gif
Atsakyti
ramybes 4u.gif
Atsakyti
ismoke vairuot thumbup.gif

Atsakyti
Turbut, kad nieko smile.gif na gal ramybes
Atsakyti
as savajam turiu uz ka dekoti rolleyes.gif
ismoke vairuoti smile.gif ismoke mane sekso paslapciu 4u.gif ax.gif ismoke padeti sau nugaleti kvailus, niekam nereikalingus principus smile.gif
Atsakyti