Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

1. Ilgai tyleti
2. Naudotis tokiais irankiais kaip drele, domkratu ir ttt
g.gif daugiau nesugalvoju.... susipainiojau, kas ka ir ko moke per tiek daug metu biggrin.gif
Atsakyti
pirmiausia, išmokė pasitikėti savim (iki susipažindama su juo buvau laabai kompleksuota) ir dar išmokė savitvardos ir nekreipti dėmesio į smulkmenas. Už šias pamokas jausiuos jam dėkinga iki gyvenimo galo rolleyes.gif Visi kiti dalykai, kurių mokėmės vienas iš kito, man atrodo kur kas mažiau svarbūs wink.gif
Atsakyti
Jis mane itikino, kad ne visi vyrai kiaules.

Ismoke juoktis (is tikruju juoktis).
Ismoke nesioziuoti ir nepykti 3 dienas. Laikas sutrumpejo iki 15 minuciu.
Ismoke pajusti savo verte.

Parode, kad gyventi yra paprasta, kai nekeli pats sau problemu ir nesureiksmini smulkmenu.

Atsakyti
MB mane ismoke taupyti pinigus blush2.gif .
Naudotis ivairias irankiais (tokiais kaip atsuktuvas, plaktukas, gulsciukas).
Kantrybes.
Gerti alu lotuliukas.gif
Vairuoti automobili, dabar bando ikalbeti issilaikyti motociklo teises ax.gif .
Atsakyti
O mes vienas kita papildome, todel netenka nieko mokytis.
Atsakyti
labai daug ko ismoke ir dar moko wub.gif
Atsakyti
Is jo ismokau visai kitaip klausytis ir vertinti muzika. Anksciau tai buvo daugiausia tik fonas, o dabar suprantu, jog tai visgi meno saka smile.gif
Atsakyti
kenteti....
Atsakyti
o as irgi lb daug vyrisku darbu ismokau thumbup.gif smile.gif daug tetis ismoke, bet ir vyras tokiu kaip naudot benzopjukla, fuguoti plyteles, vairuoti ne tik lengvaji automobili, bet ir sunkiaja technika smile.gif dziaugiuosi, kad ismokau lekti britva 4u.gif smile.gif
dar taip pat islaidauti.. doh.gif

user posted image
Atsakyti
gyvenu su vyru 14 metų ir vis bandau išmokti to pohujizmo,jis ramus,kaip belgas.labai noriu išmokti,bet niekaip nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2008 11 21, 09:57)
  dziaugiuosi, kad ismokau lekti britva 4u.gif  smile.gif

user posted image

MB mane bando prikalbinti sitam mokymuisi, bet as kaip nekalta mergaite ir noriu ir bijau blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 21, 11:06)
MB mane bando prikalbinti sitam mokymuisi, bet as kaip nekalta mergaite ir noriu ir bijau  blush2.gif .

mano situacija buto tokia, kad pirmiau gavau dovanu biggrin.gif tada mokiausi smile.gif
jau trejeta sezonu vazinejau (irgi buvo eini pasiimti moco ir bijai, o kai atsisedi puiku biggrin.gif ), bet teisiu nenoriu laikyt blush2.gif zadu parduot, kad ir vyras nebesestu tongue.gif dabar jau apie vaiku planavima galvoju, tad nenoriu rizikuot niekuo, vitiek nesaugus motociklai yra g.gif palyginus su masina smile.gif
Atsakyti