Išmokau gaminti valgyti, tapau taupesnė (nors kartais prigimtis dar prasiveržia ), supykus garsiai reikšti emocijas (kartais net jam pačiam jau per garsiai atrodo ).
jau ko ismoke mane vyras tai vairuoti atsimeni sake pradzioj - as tave ismokinsiu ir tu vairuosi kaip patytes diedas dar patiekalu nauju gamint ismokau, ismokau taskyt pinigus i kaire ir i desne ( kai ju yra ), ismokau nemazai zodziu kuriu seniau nenaudojau ir tt...
Pramoke vairuot,bet dabar vairuoju geriau uz ji dabar galeciau ji pamokint o taupyti tai neismoke ir jauciu neismokins
Išmoke pasitikejimo savimi, saves vertinimo
Tiesa, žadejo vairuoti ismokyti, kaip kazkas jau minejo "kaip tikra vyra"
Tiesa, žadejo vairuoti ismokyti, kaip kazkas jau minejo "kaip tikra vyra"
o mane ismoke ramumo, esu labiau konfliktiska asmenybe nei jis, uzsidegu kaip degtukas, o jis ramus zmogus, be reikalo balso nepakels, sito ir as po truputi mokausi, manau man neblogai sekasi
Mano vyras mane išmokė suprasti,pažinti ir mylėti save- esu jam be galo dėkinga. Taip pat pakeist tepalus, susigaudyt,kas ir kur yra po mašinos kapotu, šio bei to apie Konfucijų ir Daosizmą
QUOTE(Freja @ 2006 01 29, 15:25)
Sveikos, kažkada atsisėdus galvojau, kaip mes su maniškiu vienas kitą papildom.... ko aš išmokau iš jo ir ko jis išmoko iš manęs. Ar mes sugebam vienas kitą padaryti geresniu, profesionalesniu ir labiau apsišvietusiu.
Aš jo dėka pradėjau labiau domėtis politika. Dažnai diskutuojame apie visuomenę ir jos vystymąsi - sveikatos, mokslo ir pan. sistemą. Kadangi abu žiurime iš gan skirtingų taškų (aš-sociologė, jis-teisininkas), tai dažnai diskusijos būna gan karštos ir įdomios. Pastebėjau, jog pradėjo keistis ir formuotis mano politinės pažiūros, išmokau iš jo kritiškumo.
Ko jūs išmokote iš saviškių-kantrybės, gaminti, susidomėjot religija, pradėjot skaityti naujo žanro knygas?... Ar papildote vienas kitą kaip asmenybės? Padiskutuokim!
Aš jo dėka pradėjau labiau domėtis politika. Dažnai diskutuojame apie visuomenę ir jos vystymąsi - sveikatos, mokslo ir pan. sistemą. Kadangi abu žiurime iš gan skirtingų taškų (aš-sociologė, jis-teisininkas), tai dažnai diskusijos būna gan karštos ir įdomios. Pastebėjau, jog pradėjo keistis ir formuotis mano politinės pažiūros, išmokau iš jo kritiškumo.
Ko jūs išmokote iš saviškių-kantrybės, gaminti, susidomėjot religija, pradėjot skaityti naujo žanro knygas?... Ar papildote vienas kitą kaip asmenybės? Padiskutuokim!
as truputi pakeiciau poziuri i gyvenima ne taip sudetingai pradejau vertinti kai kuriuos dalykus ir ismokau ilgai nepykti po barniu
mano draugas tai daug ko mane jau ismoke, ir dar jauciu kad daug ko is jo ismoksiu..ismoke galvoti ka kalbu, ismoke paziureti i save is sono, ismoke save analizuoti, ismoke buti geresnei..ir t.t. myliu as ji ir didziuojuos,kad turiu toky gera vyrishki salia
su brangiuoju patobulinau zinias IT srity
ismokau nusileisti kai reikia
patyleti kai reikia (aısku ne vısad pavyksta)
truputi gaminti
rupintis, pagalvoti apie kitus
ir nepasitiketi
ismokau nusileisti kai reikia
patyleti kai reikia (aısku ne vısad pavyksta)
truputi gaminti
rupintis, pagalvoti apie kitus
ir nepasitiketi
Ismoke, kad geriau kartais patyleti nei garsiai rekti, kas man buvo budinga seniau
Ismoke islaidauti...Pirkti neziurejus i kainas. Ismoke rekti, nes kitaip ne visada mane isgirsta Ismoke tinginiauti, kas irgi nevisada i nauda. Na ir be abejo visu geru dalyku.