Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

QUOTE(Meina @ 2006 01 29, 23:39)

1) neišlaidauti, prieš perkant ką nors pagalvoti, ar man to reikia..  ax.gif
.....

O as atvirksciai, is savo vyro ismokau islaidauti, pirkti viska ko akys nori, arba kitaip sakant ko reikia ir ko nereikia doh.gif biggrin.gif
Nors pries tai buvau labai taupi mergaite blush2.gif
Atsakyti
vairavimo, nors pati nevairuoju, bet lengvai galiu isaiskint kaip pastatyt masina lotuliukas.gif dar ismokau kai saukia kas ant manes saukt atgal, o pries tai nulysdavau i tamsiausia kampa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 08 25, 20:43)
dar ismokau kai saukia kas ant manes saukt atgal, o pries tai nulysdavau i tamsiausia kampa blink.gif

O as atvirksciai ismokau prikasti liezuvi unsure.gif (bet tik tada, kai jis šalia) O šiaip mėgstu parėkauti, bet ismokau tvardytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 08 25, 20:48)
O as atvirksciai ismokau prikasti liezuvi  unsure.gif  (bet tik tada, kai jis šalia) O šiaip mėgstu parėkauti, bet ismokau tvardytis  smile.gif

o as kaip tik esu aukleta nekelt balso, nors turiu dar tris seses ir du brolius, o jie balso stygu netausoja biggrin.gif
Atsakyti
Kantrybės, maisto gaminimo (kol kas tiksliau pagalbos jį ruošiant blush2.gif ), vaikščiojimo po parduotuves ir pirkimo perdaug negalvojant thumbup.gif
Atsakyti
ismokau patyleti kada to reikia. Nes siaip megstu tiesiai sviesiai rezti ka galvoju. ax.gif Atvirumas yra gerai, bet kai jo per daug, tai jau nekas.Nesigreziot i praeiti ir nesigrauzt del buvusiu nesekmiu smile.gif
Atsakyti
Išmokau bambėti blink.gif
Atsakyti
iš vyro išmokau
1. pirkti kažką per ilgai nesvarstant.
2. surasti pasiaiškinimą bet kada ir bet kam lotuliukas.gif
3. pats geriausias.už kurį dėkoju jam. seniau labai pergyvendavau dėl visko. dabar taip "neimu į širdį" smile.gif
Atsakyti
Išmokau ramiai reaguoti į konfliktus, neišlaidauti kaip ankščiau, vairuoti, gaminti kai kuriuos patiekalus ir dar gal ką nors,bet neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
Mes kol kas tik draugaujam smile.gif Bet aš jau mečiau rūkyti, pamėgau gaminti ir nesikuklinant mėgautis maistu, nebijau būti savimi prie savo tėvų (jiems nepatinka, kaip aš žiūriu į pasaulį), pasidariau kantresne, išmokau nebijoti papasakoti, kaip aš jaučiuosi. Na, teisingiau įvardinti, kaip jaučiuosi, pvz pasakyti "aš pykstu", "tai mane erzina", "tiesiog svajojau apie tai" smile.gif
Atsakyti
Ismokau buti nebetokia didele ozka, ismokau tvardyti savo principus, buti kantresne, taip pat ir siaip visokiu idomybiu su pc biggrin.gif
Atsakyti
Į daugumą dalykų žiūrėti su jumoru bigsmile.gif neįkainojama patirtis lotuliukas.gif
Atsakyti