Aš iš vyro išmokau negerti alkoholio ( na dar kartais lasiuka isgeriu per baliuka). Na tik nepagalvokit, kag as kokia alkoholike buvau. Ne. Bet va vyras abstinentas. dar išmokau nerūkyti. O toliau ko išmokau dar reikai gerai pagalvoti.
Išmokau ,tai tikrai nemažai ,išmokau vairuoti ,gaminti makaronus ...šią minutę neprisiminsiu ,ką dar
na išmokau kantrybės, tam tikrus patiekalus gaminti, tvarkingumo... Nepagalvokite tik kad "bardake" gyvenau, tačiau nebuvo taip, kaip pas jį... kiekviena smulkmenėlė turi savo vietą...
Apie lovos reikalus patylėsiu
išmokino vairuoti, naudotis kompiuteriu- nors mokėjau, tačiau baisi tinginė.... tingiu ieškoti kaip naudotis tam tikromis programomis- o jis išmokina.
išmokino mylėti gamtą, išmokino, kad galima be pykčių vidury savaitės nulėkti kad ir į trakus kibinų... išmokino, kad galima mylėti ir kartu gerbti žmogų.... Išmokino nepavydėti- ir mokina vis dar , niekaip nepasiduodu aš mat.
Ai visko neminėsiu, o tai dar kas sugalvos nuviliot mano princą
išmokino vairuoti, naudotis kompiuteriu- nors mokėjau, tačiau baisi tinginė.... tingiu ieškoti kaip naudotis tam tikromis programomis- o jis išmokina.
išmokino mylėti gamtą, išmokino, kad galima be pykčių vidury savaitės nulėkti kad ir į trakus kibinų... išmokino, kad galima mylėti ir kartu gerbti žmogų.... Išmokino nepavydėti- ir mokina vis dar , niekaip nepasiduodu aš mat.
Išmokau vairuoti motociklą, nesitvarkyti pastoviai (bet jau mokinuosi atgal ), mylėti save, vyrą ir tėvynę (čia rimtai) ...
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 02, 16:47)
as net pamirsau toki dalyka
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 03, 13:32)
na išmokau kantrybės, tam tikrus patiekalus gaminti, tvarkingumo... Nepagalvokite tik kad "bardake" gyvenau, tačiau nebuvo taip, kaip pas jį... kiekviena smulkmenėlė turi savo vietą...
nu koks malacius tavo brangusis
ismokau gaminti makaronus su padazu;
dar ismokau atsikratyti nereikalingu daiktu;
daug suzinojau apie futbola ir siek tiek jau moku zaisti...
dar ismokau atsikratyti nereikalingu daiktu;
daug suzinojau apie futbola ir siek tiek jau moku zaisti...
Va cia tai tema Niekad negalvojau, kad kazko ismokau is savo vyro, o pasirodo, kad visos galybes dalyku. Jis ismoke mane vairuoti automobili (nors teises buvau jau seniai issilaikius), patobulinau jau mokamos, bet visgi svetimos kalbos zinias (nes issikrausciau i jo sali, tai teko), ismokau gaminti maista (abu kartu mokemies), pakeisti a/m padanga, zvakes, lempas, siuti siuvimo masina (kol kas prastai, bet pazanga yra), ismoke keiktis... Daug ko ismoke, visko net nepamenu
Ismokau negerti alkoholio, palaikyti tvarka namuose Hm...kas dar...
Dar vis mokausi - kantrybės bendraujant su besiožiuojančiais vaikais, diplomatijos ginčuose, šaltumo provokuojančiose situacijose.
Is savo vyro ismokau pasitiketi savimi.O, visa kita jau mokejau.