Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Maniskis ismoke vairavimo pradmenu. Taip pat is jo ismokau nesijausti amzinai kazkam skolinga, nebijoti pasakyti "ne", ismokau duoti atkirti, nes buvau isaukleta tyliai kesti smugius ir neatsakyti. Ismokau daugiau pasitikejimo savimi, maziau paisyti aplinkiniu nuomones. Auksine maniskio fraze: "As tau uzstoju televizoriu? Tai pasislink" smile.gif Mane auklejo, kad jei pasako, jog (tarkim) uzstoju televizoriu-tuoj atsiprasau ir pasitraukiu. Maniskis saltu veidu tokiu atveju lepteltu-tai pasislink jei tau kazkas nepatinka. Atseit, tau negerai, tu ir tvarkykis. Ismoke daugiau pasitiketi savimi ir nebuti tokia besijaudinancia del visko smile.gif
Atsakyti
as savo zmona ismokinau sisioti atsistojus...
Atsakyti
QUOTE(blendinukas @ 2008 02 20, 21:51)

Anekdotas:
Sėdi Ieva ir Adomas rojuj prieš Dievą ir Dievas jiems sako, dalinsiu dovanas, mano vaikai, pirma - sisioti stovint, Adomas kad užrėks: man man!!! na ir davė jam Dievas šią dovaną. Ieva tyliai klausia: o kokia gi antroji dovana, Dieve? Protas, Ievuže, protas, - atsakė Dievas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 21 vasario 2008 - 10:37
QUOTE(norako @ 2008 02 21, 11:36)
Anekdotas:
Sėdi Ieva ir Adomas rojuj prieš Dievą ir Dievas jiems sako, dalinsiu dovanas, mano vaikai, pirma - sisioti stovint, Adomas kad užrėks: man man!!! na ir davė jam Dievas šią dovaną. Ieva tyliai klausia: o kokia gi antroji dovana, Dieve? Protas, Ievuže, protas, - atsakė Dievas...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na aš tai išmokau iš MB vairuoti ir labiau pasitikėti savimi, bei labai labai karštai mylėti ax.gif
Atsakyti
Vyro deka daug ko ismokau, ir daug ka pamegau blush2.gif
Anksciau negalejau pakesti nei greifurtu,nei juodo sokolado, o dabar nemoku be ju gyventi blush2.gif
Ismokau buti kantresne, ramesne, pakantesne ir t.t. Galima vardinti ir vardinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blendinukas @ 2008 02 20, 21:51)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DinaR @ 2008 02 20, 20:59)
Auksine maniskio fraze: "As tau uzstoju televizoriu? Tai pasislink"  smile.gif  Mane auklejo, kad jei pasako, jog (tarkim) uzstoju televizoriu-tuoj atsiprasau ir pasitraukiu. Maniskis saltu veidu tokiu atveju lepteltu-tai pasislink jei tau kazkas nepatinka.

ane? tai taip ir landzios jis priesais tave, o tu vis slinksies ir slinksies? ziurek, kad nenupultum
o kai ant galvos toks storzievis prades sikti, irgi nuolankiai bandysi pasislinkti?
Atsakyti
ismokau manipuliuoti zmonemis
buti salta kai reikia
ismkau buti kantri doh.gif
Atsakyti
visu pirma ismoke gaminti,tada ismokau rasti kompromisa,reikia moketi nusileisti abiem,zinoma dar vienam reikaliuke jis saunuolis,vis dar mokausi ax.gif 4u.gif ir dar daug visokiu geru dalyku lotuliukas.gif
Atsakyti
Ismokau nesikeikti ir buti kantresne biggrin.gif
Atsakyti
ismoke kantrumo,nerekauti,ismoke i gyvenima ziureti optimistiskai kad ir kokios dienos butu juodos blush2.gif ismoke pasitiketi savimi..taip pat ir vairuoti ismoke biggrin.gif
Atsakyti
Kai pykstu, ismokau nerėkti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Anksciau visada gerkle paleisdavau blush2.gif
Atsakyti