Na sunkus klausimiukas
is ties nieko gero
per ji senai nebesu savim
maniskis ismokino mane ramiau reagoti stresinese ar tiesiog man nepriimtinose situacijose, o be to buvo pirmas manovairavimo mokytojas
Is savo vyro ismokau: nauja kalba (jis neverte ja ismokti, galejom susikalbeti ri kita kalba, taciau pati to norejau), kantrybes (sita bruoza su juo istobulinau iki begalybes ), labiau myleti save ir dazniau pasakyti "ne" kitiems (labai jam uz tai esu dekinga). Siuo metu is jo mokausi kitu dalyku, kai ismoksiu, parasysiu .
klausimas ,gal vairuot?
as is savo vyro ismokau daug, jis mane ismokino vaiuoti,savarankiskumo,kalbos ir pan.
Išmokau labiau pasitiketi savimi, daugiau drąsos įgyjau
Ismokau i daugeli dalyku "salciau" reaguoti
Reaguoti ramiau į stresines, nepalankias situacijas.
Gyventi daugiau sau.
Nekreipti dėmesio į žmonių nuomones. Nes tai yra JŲ nuomonė, ir jei JIEMS kas nepatinka, vadinasi, tai JŲ problema.
Tapau savarankiška
Priimti gyvenimą toks, koks jis yra iš esmės, ir mažiau kreipti dėmesio į nereikšmingas smulkmenas.
Gyventi daugiau sau.
Nekreipti dėmesio į žmonių nuomones. Nes tai yra JŲ nuomonė, ir jei JIEMS kas nepatinka, vadinasi, tai JŲ problema.
Tapau savarankiška
Priimti gyvenimą toks, koks jis yra iš esmės, ir mažiau kreipti dėmesio į nereikšmingas smulkmenas.
Per saviski pakeiciau daugely dalyku savo gyvenime...
Supratau kas yra pasiaukojimas, ismokau nebereikalauti demesio- vistiek jo nebus, nesakyti nelek su masina- spaus pedala dar stipriau, neprasyti pagalbos- vistiek paciai reikes pasidaryti, kartoti sakinius po kelis kartus- nes is pirmo karto niekada neisgirs, atsargiai deti kojas kai nedega sviesa- butinai uzlipsiu ant kokio labai svarbaus jam daikto, pamirsti savo norus- nes svarbiausia tai ko nori jis... Bet savrbiausiai noriu padekoti uz tai, kad ismokau svajoti... Nes tik ten visas gyvenimas pats graziausias...
Supratau kas yra pasiaukojimas, ismokau nebereikalauti demesio- vistiek jo nebus, nesakyti nelek su masina- spaus pedala dar stipriau, neprasyti pagalbos- vistiek paciai reikes pasidaryti, kartoti sakinius po kelis kartus- nes is pirmo karto niekada neisgirs, atsargiai deti kojas kai nedega sviesa- butinai uzlipsiu ant kokio labai svarbaus jam daikto, pamirsti savo norus- nes svarbiausia tai ko nori jis... Bet savrbiausiai noriu padekoti uz tai, kad ismokau svajoti... Nes tik ten visas gyvenimas pats graziausias...
QUOTE(Persika @ 2008 02 18, 23:04)
Ismokau i daugeli dalyku "salciau" reaguoti
va šito ir aš išmokau , tiesiog nebesu tokia karštakošė
Iš saviškio išmokau:
Kalbos
Valgį gaminti su malonumu ir fantazija
Linksmintis (tikrąja to žodžio prasme)
Punktualumo
Kalbos
Valgį gaminti su malonumu ir fantazija
Linksmintis (tikrąja to žodžio prasme)
Punktualumo