Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Na sunkus klausimiukas g.gif
is ties nieko gero unsure.gif

per ji senai nebesu savim doh.gif
Atsakyti
as taip pat ismokau atsipalaiduoti, buti naturalesne, optimistiskiau ziureti i gyvenima... thumbup.gif
Atsakyti
maniskis ismokino mane ramiau reagoti stresinese ar tiesiog man nepriimtinose situacijose, o be to buvo pirmas manovairavimo mokytojas bigsmile.gif
Atsakyti
Is savo vyro ismokau: nauja kalba (jis neverte ja ismokti, galejom susikalbeti ri kita kalba, taciau pati to norejau), kantrybes (sita bruoza su juo istobulinau iki begalybes biggrin.gif ), labiau myleti save ir dazniau pasakyti "ne" kitiems (labai jam uz tai esu dekinga). Siuo metu is jo mokausi kitu dalyku, kai ismoksiu, parasysiu tongue.gif .
Atsakyti
klausimas ax.gif ,gal vairuot?
Atsakyti
as is savo vyro ismokau daug, jis mane ismokino vaiuoti,savarankiskumo,kalbos ir pan. ax.gif
Atsakyti
Išmokau labiau pasitiketi savimi, daugiau drąsos įgyjau tongue.gif
Atsakyti
Ismokau i daugeli dalyku "salciau" reaguoti ax.gif
Atsakyti
Reaguoti ramiau į stresines, nepalankias situacijas.
Gyventi daugiau sau.
Nekreipti dėmesio į žmonių nuomones. Nes tai yra JŲ nuomonė, ir jei JIEMS kas nepatinka, vadinasi, tai JŲ problema.
Tapau savarankiška ax.gif
Priimti gyvenimą toks, koks jis yra iš esmės, ir mažiau kreipti dėmesio į nereikšmingas smulkmenas.
Atsakyti
Per saviski pakeiciau daugely dalyku savo gyvenime...
Supratau kas yra pasiaukojimas, ismokau nebereikalauti demesio- vistiek jo nebus, nesakyti nelek su masina- spaus pedala dar stipriau, neprasyti pagalbos- vistiek paciai reikes pasidaryti, kartoti sakinius po kelis kartus- nes is pirmo karto niekada neisgirs, atsargiai deti kojas kai nedega sviesa- butinai uzlipsiu ant kokio labai svarbaus jam daikto, pamirsti savo norus- nes svarbiausia tai ko nori jis... Bet savrbiausiai noriu padekoti uz tai, kad ismokau svajoti... Nes tik ten visas gyvenimas pats graziausias...
Atsakyti
QUOTE(Persika @ 2008 02 18, 23:04)
Ismokau i daugeli dalyku "salciau" reaguoti  ax.gif

va šito ir aš išmokau , tiesiog nebesu tokia karštakošė blush2.gif
Atsakyti
Iš saviškio išmokau:

• Kalbos
• Valgį gaminti su malonumu ir fantazija
• Linksmintis (tikrąja to žodžio prasme)
• Punktualumo doh.gif blush2.gif
Atsakyti