Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

As is savo MB ismokau nekreipti demesio i smulkmenas, kurios is tikruju yra nereiksmingos biggrin.gif . Na ir siaip parode daug kompiuteriniu dalykeliu... Greitu laiku jisai mane prades rimtai mokinti ispanu kalbos ir labai tikiuosi, kad "primins" kaip reikia vairuoti masina, nes paskutini karta pati su masina kur nors vaziavau pries desimt metu doh.gif .

Na, o as ji ismokiau ramiau reguoti i ivairias gyvenimiskas situacijas, nes jisai labai greitai uzsidega (kaip degtukas tongue.gif ), sakau jeigu taip ir toliau, tai infarkta greitai gausi lotuliukas.gif .
Atsakyti
mes ilgokai draugaujame ir is savo vaikino tkrai daug ismokau, manau, svarbiausias dalykas - punktualumas. Anksicua visada kiekviena diena (!!!) visur veluodavau, nbes nesuplanuodavau laiko, bet kai i pasimatymus taip veluoti pradejau tai manasis supyko ir teko man keistis biggrin.gif dabar tuo labai dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Linksmu ir laimingu Naujuju Metu, visoms ir visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
Atsakyti
Gaminti. Aišku anksčiau mokėjau save apsitarnaut, bet MB išmokė ruošti "rimtus" patiekalus smile.gif
Atsakyti
As is vyro ismokau naujos kalbos (jis -prancuzas), gaminti kelis naujus patiekalus, bet svarbiausia jis mane ismoke pasitiketi savimi, siekti tikslo, galvoti, kad galiu pasiekti viska, ko noriu... Tai man didziausia jo dovana, nes anksciau buvau kukli, nedrasi ir visko bijanti...
Atsakyti
Iš savo vyro bandau išmokti ramiau reaguoti stresinėse situacijose.
Atsakyti
as is savo vyro ismokau atsipalaiduoti ir buti naturalesne thumbup.gif
Atsakyti
Ismokau buti kantri, atsakinga, savarankiska. "Priverte" gerai vairuoti biggrin.gif ir kas man atrodo labai svarbu, ismokau rupintis ne tik savimi ir juo, bet ir musu seimomis. smile.gif
Atsakyti
as is savo vaikino (greit busimo vyro) smile.gif ismokau pradeti vairuoti, bet paskui patobulino instruktorius ax.gif lotuliukas.gif , dar ismokau skaniai gaminti valgyti (ko tada nemokejau, o dabar jis tingi) tongue.gif ir siaip... iki siol jis mane visko moko, kaip nekreipti demesio i ka nors, bet va sito as niekaip turbut niekada ir neismoksiu blink.gif
Atsakyti
ismokau buti moterimi 4u.gif
Atsakyti
Ismokau, bene jau stengiuosi ismokst "ne egoizmo".
Atsakyti
Vyras mane ismokino nekritikuoti kitu,ne taip audringai reaguoti atitinkamose situacijose 4u.gif
Atsakyti