As is savo MB ismokau nekreipti demesio i smulkmenas, kurios is tikruju yra nereiksmingos . Na ir siaip parode daug kompiuteriniu dalykeliu... Greitu laiku jisai mane prades rimtai mokinti ispanu kalbos ir labai tikiuosi, kad "primins" kaip reikia vairuoti masina, nes paskutini karta pati su masina kur nors vaziavau pries desimt metu .
Na, o as ji ismokiau ramiau reguoti i ivairias gyvenimiskas situacijas, nes jisai labai greitai uzsidega (kaip degtukas ), sakau jeigu taip ir toliau, tai infarkta greitai gausi .
mes ilgokai draugaujame ir is savo vaikino tkrai daug ismokau, manau, svarbiausias dalykas - punktualumas. Anksicua visada kiekviena diena (!!!) visur veluodavau, nbes nesuplanuodavau laiko, bet kai i pasimatymus taip veluoti pradejau tai manasis supyko ir teko man keistis dabar tuo labai dziaugiuosi
Gaminti. Aišku anksčiau mokėjau save apsitarnaut, bet MB išmokė ruošti "rimtus" patiekalus
As is vyro ismokau naujos kalbos (jis -prancuzas), gaminti kelis naujus patiekalus, bet svarbiausia jis mane ismoke pasitiketi savimi, siekti tikslo, galvoti, kad galiu pasiekti viska, ko noriu... Tai man didziausia jo dovana, nes anksciau buvau kukli, nedrasi ir visko bijanti...
Iš savo vyro bandau išmokti ramiau reaguoti stresinėse situacijose.
as is savo vyro ismokau atsipalaiduoti ir buti naturalesne
Ismokau buti kantri, atsakinga, savarankiska. "Priverte" gerai vairuoti ir kas man atrodo labai svarbu, ismokau rupintis ne tik savimi ir juo, bet ir musu seimomis.
as is savo vaikino (greit busimo vyro) ismokau pradeti vairuoti, bet paskui patobulino instruktorius , dar ismokau skaniai gaminti valgyti (ko tada nemokejau, o dabar jis tingi) ir siaip... iki siol jis mane visko moko, kaip nekreipti demesio i ka nors, bet va sito as niekaip turbut niekada ir neismoksiu
ismokau buti moterimi
Ismokau, bene jau stengiuosi ismokst "ne egoizmo".
Vyras mane ismokino nekritikuoti kitu,ne taip audringai reaguoti atitinkamose situacijose