Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Sveikos, kažkada atsisėdus galvojau, kaip mes su maniškiu vienas kitą papildom.... ko aš išmokau iš jo ir ko jis išmoko iš manęs. rolleyes.gif Ar mes sugebam vienas kitą padaryti geresniu, profesionalesniu ir labiau apsišvietusiu.

Aš jo dėka pradėjau labiau domėtis politika. Dažnai diskutuojame apie visuomenę ir jos vystymąsi - sveikatos, mokslo ir pan. sistemą. Kadangi abu žiurime iš gan skirtingų taškų (aš-sociologė, jis-teisininkas), tai dažnai diskusijos būna gan karštos ir įdomios. Pastebėjau, jog pradėjo keistis ir formuotis mano politinės pažiūros, išmokau iš jo kritiškumo. rolleyes.gif

Ko jūs išmokote iš saviškių-kantrybės, gaminti, susidomėjot religija, pradėjot skaityti naujo žanro knygas?... Ar papildote vienas kitą kaip asmenybės? Padiskutuokim! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freja: 29 sausio 2006 - 14:25
Is savo busimo vyro ismokau vertinti ne kiekybe, o kokybe (kalbu apie rubus, daiktus ir t.t.).. Ir labai tuo dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Aš dar ir dabar iš vyro mokausi :
1) neišlaidauti, prieš perkant ką nors pagalvoti, ar man to reikia.. ax.gif
2) išmesti daiktus, nenaudojamus ilgą laiką unsure.gif
3) gaminti skanią sriubą "iš nieko" ir kugelį biggrin.gif
4) sužinojau kai ką apie automobilių remontą blush2.gif
5) jo dėka išmokau matyti save iš šalies rolleyes.gif
Atsakyti
Jis mane išmokė kantrybės, ramybės ir pakantumo. Tai svarbiausia. Dar - automobilį vairuoti, tik čia aš prasta mokinė tongue.gif
Atsakyti
SEXO bigsmile.gif

ir
mylėti save
būti egoistiškai
spjauti ant kitų nuomonės (siekiant atsikratyti gyvenime trukdančių kompleksų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 30 sausio 2006 - 11:16
Mokykloj labai nepatiko Lietuvos istorija ir viskas, kas susiję su karais. O mano vyras istorijos manjakas biggrin.gif . Dabar jis užpildo visas mano istorijos spragas, ir beje su juo žymiai įdomiau tongue.gif
Kai kada drąsiau vairuoti automobilį, kai jis sėdi šalia, bet tik kai kada ax.gif
Atsakyti
man vyras - tai kantrybes ir susitvardimo pavyzdys 4u.gif deja sito as tik mokaus is jo ax.gif
is manes jis ismoko atvirauti, neslepti tai kas ant sirdies thumbup.gif

o kartu mes mokomes myleti vienas kita ir saugoti si jausma..be galo sunku,nes toks trapus sis jausmas unsure.gif kad uztenka zodzio ne tokio ir jis bira... verysad.gif
Atsakyti
O aš iš vyro išmokau gaminti valgyti. Tada dar nevedę buvom, bet kartu gyvenom. Man kažkaip nepatogu buvo prisipažinti, kad nemoku gaminti, tai įkalbėdavau jį gaminti, o aš paslapčia nužiūrėdavau, o jau kitą kartą ir aš pagamindavau. Kartais ir dabar dar paklausiu jo nuomonės, nors jau vedę 3 m. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi prisiminiau dar keleta punkteliu. smile.gif Ismokau buti kantresne, dar daugiau pagilinau savo islandu kalbos zinias (maniskis islandas smile.gif ). Mokausi nusileisti ir niekada neiti i lova susipykus. blush2.gif

Joločka, maniskis is manes mokosi gaminti. thumbup.gif Bet per ta laika kai mes kartu as irgi labai pasitobulinau sioje srityje. Abu labai megstam skaniai pavalgyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2006 01 29, 20:55)
Is savo busimo vyro ismokau vertinti ne kiekybe, o kokybe (kalbu apie rubus, daiktus ir t.t.).. Ir labai tuo dziaugiuosi smile.gif

Lygiai taip pat ir as smile.gif
Atsakyti
Ismokau gyventi kartu.... buti ne tokia egoiste, leistis i kompromisus, buti kantresne, ruosiuosi ismokti vaikuoti.... jis uzsideges mane mokinti lotuliukas.gif , tik nezinau ar man kantrybes uzteks biggrin.gif , ismokau buti daugiau iniciatyvesne.
Atsakyti
ismokau nekonfliktuoti del menkniekiu, nusileisti, kai reikia.
o is praktiniu dalyku - lenktyniauti bigsmile.gif ir nerukyti tongue.gif (sito neismokau, bet bent jau meciau)
Atsakyti