taip, būna degalinėse dušai, ne visose, aišku, bet būna
QUOTE(AŠA @ 2012 02 04, 17:20)
Aidluka, o kada tiksliau Aš šiemet absoliučiai pasimetusi nebeliko šalies, į kurią mirk gyvenk norėčiau, liko tik noras keliauti turiu įvairių variantų, nežinau, apie kurį galvoti labiau, nors, kaip pati sakai, negali žinoti, kaip ten bus, iki vasaros dar daug laiko... O variantai (čia pagrindinės šalys, pakeliui būtų dar daugiau visko aplankoma):
-Norvegijos šiaurė;
-žemyninė Graikija;
-Prancūzijos Provansas;
dar kartą jau lankytos:
-Juodkalnija/Kroatija;
-Šveicarija...
-Norvegijos šiaurė;
-žemyninė Graikija;
-Prancūzijos Provansas;
dar kartą jau lankytos:
-Juodkalnija/Kroatija;
-Šveicarija...
Aša, o aš dar turiu, kaip kažkada rašiau, savo meilės trikampį, kurį beprotiškai noriu aplankyt būtent automobiliu Tai Norvegija, Turkija ir Ispanija Portugalija Šiemet liepą (tik šį mėn. galiu sau leist paatostogaut ) turėtume keliaut po pastarąją, tik kaži kaip iš tikro bus Per amžius negalim ramiai mėgautis kelionės laukimu vyrui pastoviai problemos su atostogom Pernai ta įtampa ir nežinomybė dėl tų atostogų tiek ištampė nervus, kad galiausia nebeištvėrę ryžomės tokiam drastiškam žingsniui, kad dar ir šiandien daug kas dar pasukioja pirštą ties smilkiniu ir laiko mus visiškais bepročiais Tegu sukioja - mums visiškai dzin kas ką galvoja Mes gyvenam savąjį gyvenimą ir mėgaujamės savosiom svajonėm O svajonės, kai labai labai nori juk pildosi... nesvarbu kokia kaina
QUOTE(AŠA @ 2012 02 04, 17:20)
..dabar va, Portugaliją parašei, nors visą laiką maniau, kad ten geriau su lėktuvu
...suprantu kad į Portugaliją geriau nuskristi Na, bet mes truputį nenormalūs negalim keliaut kaip visi žmonės... ir renkamės automobilį Tiek dar visko noris pamatyt pakeliui...
Aš irgi svajoju apie Portugaliją su automobiliu palauksiu kol Aidluka numins kelius
Atgijo temelė žiūriu šiandien...
Mūsų planuose šiemet Vokietija. Pavasarį nulėksim keliom dienom į Berlyną, o rugpjūčio gale mūsų lauks Mozelio slėnis ir tai kas nedideliu atstumu nuo jo nutolę. Turėtume ir akis gražiais vaizdais pamaloninti, ir WRC Vokietijos etapą pamatyti, ir vyno šventėse pabūti.
O dėl važiavimo automobiliu....mums tikslas yra kelionė automobiliu visų pirma, o po to jau žiūrim kur važiuoti pagal tai kiek pinigų galim išleisti, ką norim pamatyti ir kiek laiko turim.
Mūsų planuose šiemet Vokietija. Pavasarį nulėksim keliom dienom į Berlyną, o rugpjūčio gale mūsų lauks Mozelio slėnis ir tai kas nedideliu atstumu nuo jo nutolę. Turėtume ir akis gražiais vaizdais pamaloninti, ir WRC Vokietijos etapą pamatyti, ir vyno šventėse pabūti.
O dėl važiavimo automobiliu....mums tikslas yra kelionė automobiliu visų pirma, o po to jau žiūrim kur važiuoti pagal tai kiek pinigų galim išleisti, ką norim pamatyti ir kiek laiko turim.
Skaicau sita tema,daug kitu fotoreportazu, bet be knygu-vadovu daugiau jokie daiktai neminimi. Tiesa dar minimi GPS.
Taciau vistiek, kokius galetumet surasyti must have daiktus? kaip pvz dujine mazyte viriklyte(man rodos pas Thea fotoreportaze maziau, tik nezinau kaip vadinasi, bet jus ten kepet zuvi vyro pagauta ), automobilinis saldytuvas, kazkas dar be ko neisiverstumet kelioneje?
Taciau vistiek, kokius galetumet surasyti must have daiktus? kaip pvz dujine mazyte viriklyte(man rodos pas Thea fotoreportaze maziau, tik nezinau kaip vadinasi, bet jus ten kepet zuvi vyro pagauta ), automobilinis saldytuvas, kazkas dar be ko neisiverstumet kelioneje?
QUOTE(convict @ 2012 02 04, 18:34)
Skaicau sita tema,daug kitu fotoreportazu, bet be knygu-vadovu daugiau jokie daiktai neminimi. Tiesa dar minimi GPS.
Taip, viryklytė reikalinga, ypač jei apsistojat paprastučiuose kempinguose su palapinėmis ar šiaip kur pakely miegat, nes kempinguose viryklės būna, bet atsarga gėdos nedaro Jei viryklė, tai reikia ir dujų, ir puodo/puodų/keptuvės. Čia nuo individualių poreikių priklauso, mes kai be vaikų, tai puikiai išsiverčiam su dujiniu balionėliu ir paprastu kelioniniu rinkinuku (du puodai skirtingo dydžio ir keptuvytė, bet jos mums neprireikė dar), mes imam vienkartinius griliukus, nes mėgstam vakarais prie laužiuko pasėdėt iš pradžių imdavom normalią šašlykinę, bet ilgainiui supratom, kad tik vietą užima Visada imam šaldytuvą, sulankstomą staliuką ir dvi kėdutes, aišku, indų, palapinę, čiužinius, miegmaišius, žibintą, kanistriuką vandeniui (su kraneliu - privalumas) - čia mūsų pagrindiniai
Pripučiami čiužiniai praverčia jei norit gulėti kokioj nelygioj vietoj, kaip tarkim Kroatijos akmeniniam paplūdimy
pas mus sąraše kitai kelionei būtina bagažinė ant stogo ir tada kėdutes sulankstomas,skėtis nuo saulės. Dar dviračius su laikikliu Jei mašinoj miegosit tai būtinai nusipirkit tų folijų specialių ant lango priekinio, bet iš patirties aš pirkčiau daugiau,dar ir ant šoninių,nes jau kai kaitina tai kaip pirty
pas mus sąraše kitai kelionei būtina bagažinė ant stogo ir tada kėdutes sulankstomas,skėtis nuo saulės. Dar dviračius su laikikliu Jei mašinoj miegosit tai būtinai nusipirkit tų folijų specialių ant lango priekinio, bet iš patirties aš pirkčiau daugiau,dar ir ant šoninių,nes jau kai kaitina tai kaip pirty
QUOTE(Thea! @ 2012 02 04, 19:15)
Pripučiami čiužiniai praverčia jei norit gulėti kokioj nelygioj vietoj, kaip tarkim Kroatijos akmeniniam paplūdimy
čiužiniai l. gerai ir miegot, ir gulėt, ir plaukiot taip, jei mėgstat gulėt paplūdimy - jau kiti dalykai reikalingi, kaip, pvz., skėtis, na, o mašinai idealiausia užuolaidėlės arba... tamsinti stiklai
Pas mus mašina sidabrinė, langai tamsinti,tai labai karštį traukė, užtat kitam kartui ir pirksiu ant visų langų kad saulę atmuštų
miegojom mes tai ant senovinio vatinio, dienos metu praversdavo kaip sofa gale
QUOTE(Thea! @ 2012 02 04, 19:24)
Pas mus mašina sidabrinė, langai tamsinti,tai labai karštį traukė, užtat kitam kartui ir pirksiu ant visų langų kad saulę atmuštų
na, pas mus dabar užuolaidėlės gamyklinės, tai super bet vat mašina sedanas, jau su miegojimu baigta o anksčiau universale tai vežiodavomės paprastą 'kaldrą', pasitiesiam ir puiku
o puodų rinkinukas mūsų toks - dviems visiškai pakanka
http://www.campingaz...-aluminium.aspx
ir kažkas panašaus į mūsų viryklę
http://www.campingaz...gle-burner.aspx
QUOTE(AŠA @ 2012 02 04, 20:28)
na, pas mus dabar užuolaidėlės gamyklinės, tai super bet vat mašina sedanas, jau su miegojimu baigta o anksčiau universale tai vežiodavomės paprastą 'kaldrą', pasitiesiam ir puiku
o puodų rinkinukas labai panašus į šį - dviems visiškai pakanka
https://aic.lt/kelio.../prod_1923.html
http://www.movera.lt...-virykle-bleuet
o puodų rinkinukas labai panašus į šį - dviems visiškai pakanka
https://aic.lt/kelio.../prod_1923.html
http://www.movera.lt...-virykle-bleuet
aš kiek nenorėjau miniveno,tiek dabar nenoriu jo paleisti nors dar labiau norėčiau autobusiuko,tada išvis nerealiai būtų visa vila
oho rinkinukas tikrai fainas ir toks kompaktiškas
QUOTE(Thea! @ 2012 02 04, 19:35)
aš kiek nenorėjau miniveno,tiek dabar nenoriu jo paleisti nors dar labiau norėčiau autobusiuko,tada išvis nerealiai būtų visa vila
kada nors ir mes keisim, tik... ne dabar... bet čia atskira istorija
rinkinukas kompaktiškas, jei dar turėtų rankenėles - būtų dar patogesnis, bet tada jau kompaktiškumas kentėtų, o dabar kartais išsprūsta iš to laikiklio na, aišku, jei šeimyna didesnė arba mėgstanti daug pavalgyt, tada jau didesnių indukų reikia, arba, pvz., kai prisirinkom Prancūzijoj midijų, tai jau dideliam puode virėm