Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu, 3 dalis

QUOTE(mamutas @ 2011 08 31, 19:13)
Jeigu būsit Italijos - Šveicarijos pasienyje, važinėsite apie Lugano ežerą (visiškai netoli Como ežero, gal kokia 30 km), žiauriai gražūs miestukai Valsoldoje. Gal kažkiek primena Halštatą Austrijoje, gal kažkiek Provanso miestukus ant kalnų viršūnių, tik čia turistų neišmindžiota ir šarmo žymiai daugiau. Status kalnas leidžiasi į Lugano ežerą, o ant jo terasomis - viduramžiški miestukai, gatvės visiškai siauros, o dažnai vietoj jų laiptai, namukai jaukiai sugrūsti, kiek platesnėje vietoje - bažnytėlės, norit patekti į tokį miestuką, reikia apačioje pasistatyti mašiną ir pėstute kulniuoti. Aš vis žiūrėjau į vietinius gyventojus, kartais visai pagyvenusius, ar vaikus, ir galvodavau, kaip jie užlipa su pirkiniais, kur jie kamoulį spardo g.gif bet grožis nenusakomas, turbūt viena labiausiai patikusių vietų Europoje. Turistų ten nėra, nes nėra kaip autobusams privažiuoti ir japaškių (sorry  blush2.gif ) atvežti, su kemperiu irgi nepatektumėt, keliai pernelyg siauri. Užtat ramybė  wub.gif

Vau, kaip aprašėt.... Labai norėčiau ten užsukti.... Gal galit rekomenduot ten gyvenamą vietą?

Mes kaip tik baigėm žiūrėti Poznerio filmų seriją apie Prancūziją - Tour de France. Kinozal mačiau yra ir daugiau kelionių vadovų, bet man nesiseka vis pas juos užsiregistruot... Gal vasarą atostogavo ten jie visi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CESARIA: 01 rugsėjo 2011 - 08:52
QUOTE(Aruna @ 2011 09 01, 09:01)
[quote

Užsiregistruok pas rusus kinozal ar kitoj svetainėj. Prie dokumentikos pilna filmų ( ir net labai gerų) - tik dauguma rusų kalba. Ar tiks? biggrin.gif

o angliskai tai nezinai kur? verysad.gif na niekis tiks, svarbu pasisildyti vaizdais ziemos gudziais vakarais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 01, 11:12)
o angliskai tai nezinai kur? verysad.gif  na niekis tiks, svarbu pasisildyti vaizdais ziemos gudziais vakarais thumbup.gif

http://downloadkino....ilmi/dokumental

cia yra idomios dokumentikos,, siaip jau tu puslapiu siuntimui tai begales, reikia google panarsyt ir rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal man ta Prancūzija išgaruos iš minčių...

Manau kad neisgaruos tikrai lotuliukas.gif Man siemet nepavyko pamatyt Prancuzijos, bet galvoj vis kirba tik si mintis wub.gif kitas atostogas stengsiuos igyvendint svajone ir visai negarinsiu is galvos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zasa @ 2011 09 01, 14:17)
Gal man ta Prancūzija išgaruos iš minčių...

o kodėl turėtų išgaruoti g.gif
kurias vietas planuojat lankyti?
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 09 01, 13:38)
http://downloadkino....ilmi/dokumental

cia yra idomios dokumentikos,, siaip jau tu puslapiu siuntimui tai begales, reikia google panarsyt ir rasi  mirksiukas.gif

nu aciu, ieskosiuos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 09 01, 09:47)
Vau, kaip aprašėt.... Labai norėčiau ten užsukti.... Gal galit rekomenduot ten gyvenamą vietą?

Deja neparekomenduosiu, gyvenom Lugane pas kolegas, tai tąkart gyvenamas plotas nerūpėjo.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas atsimenate, kažkas iš forumiečių lyg ir keliavo į Portugalija savo auto?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 10 18, 10:26)
Sveiki,

gal kas atsimenate, kažkas iš forumiečių lyg ir keliavo į Portugalija savo auto?

Ne ziulytė su kemperiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 10 18, 11:35)
Ne ziulytė su kemperiu g.gif

Ir man atrodo, kad lyg Ziulyte su kemperiu. Gaila, bet fotoreportažo lyg ir nėra...
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 10 18, 12:27)
Ir man atrodo, kad lyg Ziulyte su kemperiu. Gaila, bet fotoreportažo lyg ir nėra...

planuojat? bigsmile.gif
Atsakyti
Galvojom irgi apie tokį variantą, bet paskaičiavus, geriau skristi ir vietoj nuomotis mašiną. Plius laiko nemažai pačiai kelionei reikai skirti. Jeigu žiūrėti pakeliui, tai tada jau visas astotogas reikia tik šiai kelionei skirti, o jei ne, - labai daug laiko praleidi mašinoj.
Atsakyti