QUOTE(mot99 @ 2011 08 31, 11:18)
Va va - tiksliai mano planai Tik man dar sendaikciu turgeliai i programa privalomi As mastau apie Bretane arba pieciau link Ispanijos.
Antras variantas - Suomija, bet ten jau ne vienoje vietoje.
Trecias variantas - 8-10 dienu kruizas Vidurziemio jura. Cia seima labiau noretu, bet ir man viena karta pabandyti idomu butu. Nors jau is anksto zinau isvada, kad cia ne mano stilius. Bet, manau, iskenteciau.
Apskritai, galvoju, kad man dar keliones neatsibodo. Tik principas keiciasi kaip ir auksciau cia kai kas rase - didmiesciu minimumas, o daugiau ramaus, neskubaus megavimosi visa vietine atmosfera ir gamta. Vienok, bunant salia pvz Florencijos ar Sienos sazine neleistu neuzsukti
Antras variantas - Suomija, bet ten jau ne vienoje vietoje.
Trecias variantas - 8-10 dienu kruizas Vidurziemio jura. Cia seima labiau noretu, bet ir man viena karta pabandyti idomu butu. Nors jau is anksto zinau isvada, kad cia ne mano stilius. Bet, manau, iskenteciau.
Apskritai, galvoju, kad man dar keliones neatsibodo. Tik principas keiciasi kaip ir auksciau cia kai kas rase - didmiesciu minimumas, o daugiau ramaus, neskubaus megavimosi visa vietine atmosfera ir gamta. Vienok, bunant salia pvz Florencijos ar Sienos sazine neleistu neuzsukti
Žiūriu visi senesni keliauninkai bendraminčiai - ramiai, neskubiai, keisti kelionių stilių
Cobre, aš palauksiu tavo įspūdžių iš Katalonijos, ir tada nuspręsiu. Aš čia svaigstu jau apie kitą vasarą, (kol dar darbai neprasidėjo, tai sėdžiu internete, nes jau tuoj nebebus tiek laiko svajoti ), taigi laiko turiu apsisprendimui. Tikiuosi netgi kokio fotoreportažo