QUOTE(AŠA @ 2011 08 30, 16:44)
*Jei vis dar dvejoji dėl jos
**Gironoj, tai ta man labiau patiko.
*nedvejoju jau
tik tiesiog, vis va kartais pamastau, kad jei zmones po savaite joje praleidzia, o paskui dar kelis kart po tiek pat sugrizta, tai gal tikrai ten labai gerai. Bet jau issiaiskinau, kad tai vistik visu pirma DIDMIESTIS, o jau paskui visa kita
**Girona planuose, bet bijau, kad visko nespesim, teks kazka rinktis, braukti is sarasu, tai garantijos nera, kad cia lankysimes 100 proc. Nes jau geriau du kaimukai, nei vienas didesnis miestas. Mes irgi su ryanair.
Pagalvojau, kad jei tau is Montserat nepatiko, tai gal tada ir as ja i atsargini sarasa itraukti. Maciau kita vienuolyna, mane jis labiau uzkabino
Sitas grazus, grazioje vietoje, bet kiek is fotkiu ziuriu, tau jau vienuolyno dvasios man ten nerasta rodos.
QUOTE(Aruna @ 2011 08 30, 17:13)
Yra toj Katalonijoj gražių vietų. Ir aš kaip visada, keliaujant stengiuosi vengti didelių miestų, tai ir Barseloną šiam kartui išbraukčiau.
Tai vat ir mes brauksime tada
O kad yra ten graziu vietu, tai tikrai maciau. Bet kaip ir akcent gerai pastebejo, tai salis ne tik grazios vietos, bet ir vietiniai gyventojai, maistas, servisas. Taip, kad ziuresim, kaip ten bus.
QUOTE(jokubaite @ 2011 08 30, 17:24)
Labutis,
ties Juodkalnija tik Kotoro įlanka verta važiavimo, o kita dalis pajūrio kelio tikrai neįspūdinga. Petrovac - Kotor maršrutu, net 3 k. teko prasukt Nors šiaip iki Ulcinj nusigavę buvom...
Kiek ten to kelio
Jei jau ivaziuoji, tai verta vaziuoti vien tam, kad i Senaji Bara nulekti, Ulcinje aplankyti, o jei dar drasos uztenka, tada nuo Ulcinje reikia vaziuoti link Skadaro ir ten pakrante pavaziuoti - ekstrymas ir grazus vaizdai. O pakeliui dar ir visus papludimius aplankyti
QUOTE(mamutas @ 2011 08 30, 17:45)
Kritikuojat čia Barseloną
Nekritikuojam, tiesiog jei dideli miestai ne prie dusios, tai kam save prievartauti. Mes skrendam ir sedam i nuomota masina. Galesim po Katalonija truputi pasimalti. O tiksliau net tik dali jos griebsim, as megeja ne kuo daugiau km nulekti, o kuo daugiau pamatyti vietoje. Man daug maloniau ne pacius populiariausius taskus zemelapyje atsizymeti, o man geriau koki vietini dolmena apziureti, koplytele apleista, kur mazai zmoniu uzsuka, nei su visais maltis tose turistinese mesmalese. Taip, kad del Barsos, tai cia buvo greiciau patarimas man asmeniskai, o ne bendras patarimas nelankyti sio miesto.
QUOTE(AŠA @ 2011 08 30, 17:59)
antra - aš jau Cobrę neoficialiai per forumą pažįstu, tai mums abiems tie didmiesčiai nelabai
Nelabai, nelabai
taip, kad jei nepersigalvojot, tai gal dar kada nors gal sulauks musu musulmoniskos isdegusios plynes
As siemet isbandziau truputi pavaziuoti, tai dziaugiuosi, kad tada neislekem, vistik galvojau, kad tai pigesnis malonumas, nei realiai susiduriau. Is kitos puses, noras vaziuoti dar labiau padidejo, tokie plotai, tokia visko ivairove, griuvesiai tokie nenutrypti, neaptverti, turistines nuorodos puikios, keliai neblogi, zmones malonus, maistas geras... na, bet cia ne Europa jau tarsi
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 18:12)
P.S parašiau ir supratau, kad ir aš jau turiu tam tikro nuovargio nuo kelionių. Kitais metais noriu nuvažiuot ir apsistot vienoje vietoje. Jokių didmiesčių, tik kaimeliai, miesteliai, paplūdimys ar baseinas namo kieme, kartais vietinė kavinukė vakarienei...
mano planas Katalonijoje
Siaip man labiau va tokie menki malonumai, megavimaisi kelia didesni pasitenkinima, nei susukti tukstanciai km.
QUOTE(Stella7 @ 2011 08 30, 18:25)
Ir su baltu pavydu skaitau, kiek jau daug aplankę esat ir pavargę net nuo tokių kelionių Mes tik pradedantieji, trokštantys kuo daugiau pažint, pamatyt europos Dar negreit turbūt tokie jausmai užplūs, apie kuriuos dabar diskutuojat
Matai, labai idomu su tom kelionem. Pirmosios buna tokia euforija, toks dziaugsmas, dusia tiesiog dainuoja, net tos reklamos Lenkijoje egzotiskai atrodo
Juokauju, aisku, del reklamau, na bet panasiai ir buvo. Paskui jau kelioniu reikia, kaip narkotiku, be ju negali, o vat buni, grizti ir supranti, kad taip, kaip pirmais kartais jau nebera. Vel renkiesi kita vieta, vel tikiesi panasios nerealios busenos, o jos vel nera.
Tikrai reikia tada daryti pertrauka. Keisti kelioniu pobudi, trumpinti ju laika, keisti kelioniu geografija. Tiesiog kartais viska apriboja finansai, vat ir maliesi tam paciam Europiniam katile, o ten jau nieko naujo neberandi. Nors as tai dar mazai apkeliavusi, man dar taip stipriai nesijaucia tas "nuovargio" sindromas. Man su tavim, Stella, dar keliauti ir keliauti