O aš vis paskaitau įvairius reportažus, ir Juodkalnija tikrai patiko kiek mačiau juose.... Bet va kitais metais greičiausiai ir vėl bus Prancūzija Traukia nors tu ką
Na, pasidalinkite svajonėmis, kur planuojate kitais metais? Gal man ta Prancūzija išgaruos iš minčių...
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 14:10)
O aš vis paskaitau įvairius reportažus, ir Juodkalnija tikrai patiko kiek mačiau juose.... Bet va kitais metais greičiausiai ir vėl bus Prancūzija Traukia nors tu ką
Na, pasidalinkite svajonėmis, kur planuojate kitais metais? Gal man ta Prancūzija išgaruos iš minčių...
Ko gero vis dar automobili padesim i sona: kol apsimoka skristi su pigiais skrydziais, reikia isnaudoti sia galimybe Taip, kad mes be konkreciu planu - kur bus pigiu bilietu, ten ir varysim. Bet jei su automobiliu, tai man vis dar uzupakalis dega, kaip i Korsika reiktu Tai tada dar tuo paciu ir gabaliuka Italijos griebt reiktu. Zodziu planas toks yra, o kada jis bus igyvendintas, tai cia jau kaip susisvies tuo momentu, bet abejoju, ar tai ivyks kitais metais. Nors as, kaip ir sakiau, tai jau nebespjaunu i nieka
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 13:10)
Na Prancūzija kažkuriuo momentu man ir buvo suspindusi akyse , bet tik grįžę iš šių metų kelionės jau beveik buvome apsisprendę- Juodkalnija... kai pasiskaičiau forumus, abejonių jau tikrai nebeliko (na bet aišku visko atsitinka... laukti dar beveik metus ).Prancūziją su jos kultūra ir kainomis bet kada dar spėsime aplankyti,... o čia kaip rašė Aidluka ir Travel kanalai reklamuoja... dar reikia suspėti, kol vietinių poreikiai neišaugo Bet jei tik tas noras pamatyti Prancūziją toks didelis, manau tikrai nenusivilsite, aš mačiau tik jos mažą dalelę , o apkerėta likau mažo miestelio kalnuose netoli Graso -St.Paul de Vence... net dabar dar virpuliukai nueina.
QUOTE(Cobre @ 2011 08 30, 13:21)
Ko gero vis dar automobili padesim i sona: kol apsimoka skristi su pigiais skrydziais, reikia isnaudoti sia galimybe Taip, kad mes be konkreciu planu - kur bus pigiu bilietu, ten ir varysim.
pritariu reikia pasinaudoti ir tuo... dar šį rudenį su vyru pabandysime -jei skrydis įvyks , aplankyti Alikantę, o gal taip patiks, kad ir kuriam laikui pastatysime automobilį į šoną.
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 30, 12:20)
O aš iki šiol buvau įsitikinusi, kad Italija visus užburia mane ji taip pat sužavėjo ir tikrai dar ten grįšiu... ir būtinai pravažiuosim dabar ją visą automobiliu iki apačios, o ne viduriuko.
Pavydžiu O mums su MB nepatiko begalo. Jaučiu visoj Europoj nerasim nemielesnės šalies. Gamta gal ir nieko, bet žmonės
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 12:10)
Niekur toliau Baltijos šalių nebeplanuoju o jei galimybės būtų kitos... nebesirinkčiau Europos... Bet kadangi tema po Europą automobiliu, tai (kalbu grynai teoriškai) grįžčiau į Norvegiją, Juodkalniją, Šveicariją... Galbūt ir į Prancūzijos šiaurės vakarus, gal kitom akim į viską pažiūrėčiau nei šiemet O šiaip tos trys mano paminėtos šalys vertos grįžti ir jose visur būti, jei traukia gamta (dar Austrijos, Slovakijos nereikia pamiršt), o kitose šalyse norėčiau aplankyti tik atskirtus objektus...
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2011 08 30, 12:43)
Pavydžiu O mums su MB nepatiko begalo. Jaučiu visoj Europoj nerasim nemielesnės šalies. Gamta gal ir nieko, bet žmonės
keista, bet aš į Italiją irgi nenorėčiau grįžti nors ne visą dar aplankiau, bet nė kiek nesigailiu... galbūt tik Ligūrija ir Venecija, mano akim, vertos dėmesio
QUOTE(AŠA @ 2011 08 30, 13:48)
Niekur toliau Baltijos šalių nebeplanuoju o jei galimybės būtų kitos... nebesirinkčiau Europos...
Mes su vyru po paskutinės kelionės irgi vis dažniau pakalbam, kad kita kelionė bus nebe Europoj. Kažkas nesuvirpėjo, kai kur nusivylėm, kai kur supratom, jog išpūstas burbulas ir t.t., ir t.t. Metus turim taupyti, taupysim stipriai, kad galėtume lėkti toliau. Gal sugrįš noras vėl Europon, gal po metų pasimirš jausmas, kodėl Europa netraukia Matyt, kol kas nuo kelionių reikia pailsėti
QUOTE(AŠA @ 2011 08 30, 13:48)
galbūt tik Ligūrija ir Venecija, mano akim, vertos dėmesio
Būtent tai mane ir pakerėjo, kad vis dar yra noras sugrįžti.
O as galvoju, kad manes dar niekada niekas stipriai nuvyles nera. Turiu omenyje lankomas vietas. Nors, va Milanas nuvyle labai. O gal tiksliau net nenuvyle, bet vaziuodami zinojom, kad nepatiks, taip taip ir buvo, tik gal net dar labiau nei galvojau. O atsitiko taip todel, kad vaziavome ten del draugu. Patys niekada nebutumeme rinkesi jo. Uztat dabar visu nuostabai Barselona ismeteme is savo planu iskart ir be gailescio, nes nesvarbu ka kiti kalba, kuo kiti zavisi - visada reikia rinktis lankomas vietas tik pagal save, pagal tai ka pats megsti ir kas patinka. Todel vazinesim po Katalonija bet Barselonoje nebusime - ne mums tokios vietos. Gal kada su draugais savaitgaliui pasiliksime tokias vietas pramogai.
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 30, 14:34)
Būtent tai mane ir pakerėjo, kad vis dar yra noras sugrįžti.
Nemeluosiu, Venecija nukautavo ir mus ir valio, jog ji visai negiliai Italijoj. Įkiši nosį ir bėgi laukan O patiko tikriausiai vien dėl to, jog kažkas kitokio nei visur. Pati Pisa ir šiandien akyse stovi ir ne dėl pasvirusio bokšto, o prostitučių gausa - pasirinkimas platus. Nesakau, kad kitur to nėra, bet Italija tikrai išpūstas burbulas, tikriausiai kaip ir Barselona Beja už kelius Italijoj padėjome 350lt. Suskaičiavome, kad 1km autostrados kainuoja apie 1EUR. Nuvažiuoji 200km, moki 20EUR. Po tokių kainų dar labiau šalis atbaido
QUOTE(Cobre @ 2011 08 30, 14:35)
Nors, va Milanas nuvyle labai.
Oi kaip dabar džiaugiuosi, kad paskutinę akimirką mes jį iš planų išmetėm...tik pamojavom ranką apvažiuodami.
QUOTE(Cobre @ 2011 08 30, 13:35)
O as galvoju, kad manes dar niekada niekas stipriai nuvyles nera. Turiu omenyje lankomas vietas. Nors, va Milanas nuvyle labai. O gal tiksliau net nenuvyle, bet vaziuodami zinojom, kad nepatiks, taip taip ir buvo, tik gal net dar labiau nei galvojau. O atsitiko taip todel, kad vaziavome ten del draugu. Patys niekada nebutumeme rinkesi jo. Uztat dabar visu nuostabai Barselona ismeteme is savo planu iskart ir be gailescio, nes nesvarbu ka kiti kalba, kuo kiti zavisi - visada reikia rinktis lankomas vietas tik pagal save, pagal tai ka pats megsti ir kas patinka. Todel vazinesim po Katalonija bet Barselonoje nebusime - ne mums tokios vietos. Gal kada su draugais savaitgaliui pasiliksime tokias vietas pramogai.
Cobre, negaliu sakyti, kad mane Prancūzija nuvylė, anaiptol, superinės vietos bet vat to ankstesnio jausmo, džiugesio ir palaimos buvo taip mažai Akcent žodžius, kad reikia nuo kelionių pailsėt, mes jau pasakėm garsiai viens kitam grįždami... galbūt, jei būtų kitos galimybės, o dabar... taupai taupai, dar bankus paremi, o kai grįžti ir pamatai sumą ne taip ir linksma darosi, juolab, kad ten mažai ką sau leidi anaiptol netaikau savo situacijos kitiems keliautojams, bet aš turbūt padėsiu tašką... bus labai sunku, bet...
Dėl Barselonos, manau, kad tikrai nieko neprarasi mes taip pat pro Paryžių keliasdešimt km atstumu pravažiavom, bet neužsukom ir jokio gailesčio širdy, nors ir laiko turėjom.
Milanas man irgi nepatiko Pietinėje Italijoje nebuvau, bet šiaurinė Italija, ypač tokie miestukai kaip Venecija, Paduja, Asyžius - labai patiko. Roma man iš viso vienas nuostabiausių miestų. Bet kiekvienam taip sakant savo.
Kitiems metams turime kelis planus: (1) apvažiuoti aplinkui Baltijos jūrą, kiek giliau įlendant į Norvegiją, (2) Pravažiuoti Adrijos jūros pakrante (čia kaip pas visus - Juodkalnija irgi būtų planuose ), (3) mano didžioji svajonė Santiago de Compostela - bet šitam reikia daugiau laiko, norisi bent tuos paskutinius 100 km pėstute praeiti. Būčiau jaunesnė, studentiškų laikų, kuomet dar keliaudavau autostopu ir neribodavo laikas (ribodavo pinigai, bet tai nesvarbu, tuomet įsitikinau, kad ir su mažai pinigų galima keliauti jeigu tik yra noro), neabejotinai rinkčiausi trečią variantą.
Labai miela ši tema ir jos lankytojai
Kitiems metams turime kelis planus: (1) apvažiuoti aplinkui Baltijos jūrą, kiek giliau įlendant į Norvegiją, (2) Pravažiuoti Adrijos jūros pakrante (čia kaip pas visus - Juodkalnija irgi būtų planuose ), (3) mano didžioji svajonė Santiago de Compostela - bet šitam reikia daugiau laiko, norisi bent tuos paskutinius 100 km pėstute praeiti. Būčiau jaunesnė, studentiškų laikų, kuomet dar keliaudavau autostopu ir neribodavo laikas (ribodavo pinigai, bet tai nesvarbu, tuomet įsitikinau, kad ir su mažai pinigų galima keliauti jeigu tik yra noro), neabejotinai rinkčiausi trečią variantą.
Labai miela ši tema ir jos lankytojai