QUOTE(Thea! @ 2011 07 18, 19:39)
saugiai,aišku visur visokių žmonių yra
miegojom tikrai ne vieni
aplinkui daug tokių kaip mes.Paskutinę naktį netgi stovėjom prie kelių mutinės automobilio. Jums tai atrodo prasta ir visa kita,o mum dviem 42 eurai nakčiai yra nemaži pinigai. Labai puikiai išsimiegojom, pailsėdavom ir pasakysiu,kad labai džiaugiuosi dėl šios kelionės ir kartosiu dar ne kartą
Įspūdžiai liks visam gyvenimui
nu tikiu kad ne vieni
mes irgi keliaujam jau 5 metus savo automobiliu, tik kad as esu ir komforto megeja
nors be abejo savo nemelyje ant placios lovos isimiegoti galima puikiai bet mes jau taip nusprende kad per atostogas netaupyti
QUOTE(Ingel @ 2011 07 18, 20:14)
Miegodavom poilsio aikstelese, ten yra tualetai, dusai, dazniausiai su karstu vandeniu ir sildomom grindim, tad nesiprausiusiams but neteko.
Pailsedavom daug geriau, nei palapineje, be to nereikdavo laiko gaisti jai pastatyti. Ciuzini pripusti trunka trumpai.
viska puikiai zinau, taciau esu tos nuomones kad jei jau atostogauji tai kazkiek ir isleidi del saves
esu keliavusi ir su palapine kai tekdavo kas nakti vis kitur statyt, visai nieko, visada nakvodavom kempinguose tai pakelese neteko nes nebuvo noro
taciau mano vyras yra nakvojes ir ne karta tai tikrai policija naktim atvaziuoja, tikrina dokumentus ir pan, nes ten negalima imti ir bet kur miegoti
o jei miegi aikstelej salia furu tai ryte 6 val jau buni iskeltas