QUOTE(CESARIA @ 2011 06 28, 13:21)
O daugiau, be to 8 kelio, galima važiuoti įprastais keliais lenkijoje?
Mot99, kaip pas jus orai? Kaip įspūdžiai, ką dar gražaus matėt? Beje, kaip apsirengę vaikštot po kalnus? Aš supratau, kad dažnai nepataikau su apranga gamtoje (šis savaitgalis tai patvirtino, nors pilna spinta namie, bet to, kas būtų reikalinga, nepasiimu... o krepšiai visada pilni net plyšta), tai galvoju, gal kas gerų patarimų?
jau grizom. kelione laaabai nusisekus - tiek ispudziu visai seimynai, kad net galva sukasi. gal suspesiu keliones santrauka imesti, bet tiek darbu, kad 100% pazadeti bijau. dar ir nuotraukas susirusiuot reikes.
su orais mums nelabai pasiseke, bet prisitaikem - ir sniego gavom, ir ledu vysnios dydzio. oras keiciasi akimirksniu - nezinai kas bus uz 30 minuciu... o jau lietus i Krimlino krioklius einant taip ismaude, kad per visus rubus sausos vieteles neliko. dar isbandziau vaiksciojima su lazdom - man labai patiko - zymiai lengviau kopti i kalnus buvo. kitai kelionei sake visa seimyna jau nores.
batu vezemes po 3 poras - kalnu batai, kedukai ir sportines basutes. Visu reikejo, bet ir netruko. O vat su rubais problemele - nei vienoje vietoje nebuvo skalbimo masinos
man kazkaip neiprasta, bet sake, kad pas juos nebuna. gal cia tik mums taip pasitaike. teko verstis su tuo ka turejom. laimei visi gyvatukai ir radiatoriai silo, tai su dziovinimu nebuvo bedos.
Kalnuose ir siaip auksciau pakilus buvo vesoka - apie 6 laipsnius, tai megstinis ir striuke kaip ir butini, o kelniu ilgu as nesiveziau tai ir nereikejo.
bandysiu veliau surasyt ka lankem ir kas labiausiai patiko, o ka isbrauktume. jei kokiu skubiu klausimu kils - i a.z.