QUOTE(Liivija @ 2011 05 17, 07:42)
Ikišiu ir aš savo trigraši
Klausiau Vengrijos temoj, bet niekas neatsakė, tad pasinaudosiu proga čia gauti šiek tiek informacijos. Kur Budapešte statydavote/statysite automobilį. Artūras15 rašė, kad baigia ruošti namų darbus dėl Budapešto (gal būtų galima kopiją)
?
Na ir dar vienas klausimėlis apie Balatoną: kurioje pusėje - šiaurinėje ar pietinėje geriau ieškoti nakvynės (paskaičius internete informaciją, jos labai skiriasi), tad būtų gerai išgirsti nuomonę buvusių ten
Ojoj, Budapesto parkavimo ypatumai
Jie verti Lenkijos keliu diskusijos
Buvom ten 2002 regis (sakes nebepamenu tiksliai... Baisu...). Gyvenoma Vaci gatvej (per mano minetus pazistamus lietuvius gavom buta centre Nauju metu sutikimui - ispudinga
). Masina parkavom tiesiog prie namo. Zinoma gavom baudos kvita ir ne viena (esu ji kaip suvenyra pasilikus), bet ten kitaip nelabai imanoma. Net vietiniai mums negalejo pasiulyt tokios vietos, kur butu nebrangu, saugu ir nieks nebauduotu. tikrai nesididziuoju tokia situacija - esu is tu, kur saziningai susumoka visus reikiamus mokescius kelionese ir nebando nusukt, bet... Tada ta baudu sistema buvo tik vietine, tai mes sekmingai isvaziavom is salies ir tiek. Pernai vel ju klausiau - yra sake viena didele aisktele, kur parkingas galimas. Nuo jos iki centro reik vaziuot metro 3 regis stoteles. Visur kitur ne tik kad mokama, bet priedo dar ir uzgrusta viskas... Zodziu, patarimu nulis is manes...