QUOTE(kristina.domeikiene @ 2008 04 15, 16:11)
Niekada nevysčiau, o jau nuo 1 mėnesio rengdavau normaliais rūbeliais, o ne šliaužtinukais. Todėl man ir dabar keista pamačius 6 mėn vaikutį su šliaužtinukais. Nesakau, kad tai blogai. Tik aš labai pripratusi prie savo karalaitės apsirengimo.
Gal dar didelę įtaką turi ir tai, kad ji mūsų pirmagimė, o dar ir mergaitė, tai norisi ją puošti ir puošti... Kaip išprotėjusi galėdavau ją perrenginėti po 10 kartų per dieną. Dabar jau apsiraminau su perrenginėjimais, bet manau, kad normalūs drabužiai formuoja vaiko supratimą apie stilių jau nuo pat pradžių, o kai paaugs ir jai bus įdomu pasižiūrėti į nuotraukas, kaip ji aprengta.
Gal dar didelę įtaką turi ir tai, kad ji mūsų pirmagimė, o dar ir mergaitė, tai norisi ją puošti ir puošti... Kaip išprotėjusi galėdavau ją perrenginėti po 10 kartų per dieną. Dabar jau apsiraminau su perrenginėjimais, bet manau, kad normalūs drabužiai formuoja vaiko supratimą apie stilių jau nuo pat pradžių, o kai paaugs ir jai bus įdomu pasižiūrėti į nuotraukas, kaip ji aprengta.
Nu dar tokios nesamones apie madas negirdejau kaip tik man nenormalu kaip 1men kudikeliui mauna pedkelnes, aprengia suknele ar dzinsais o kas del sliauztinuku mes desimes kad ir jau bus 1 metai, nes labai yra patogus, o tai ir svrbiausia