Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

QUOTE(kar @ 2010 11 03, 12:51)
P.S. tai ant kokiu ciuziniu jusu maziai miega?

lateksinis su medvilniniu užvalkalu
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 11 03, 12:54)
lateksinis su medvilniniu užvalkalu

Aciu. Galvojau apie toki, bet viena pardaveja isdurnino, ale laaabai pakaituoja ant tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 11 03, 13:15)
Aciu. Galvojau apie toki, bet viena pardaveja isdurnino, ale laaabai pakaituoja ant tokio  ax.gif

na nepastebejau, ir patys miegam ant tokio ir nepasakyciau kad prakaitavimas stipresnis nei ant kokio kitokio rolleyes.gif Gi jis porėtas ir yra didesnės kiauros skylės, tai net nežinau ax.gif
Atsakyti
[quote=kar,2010 11 03, 12:51]
Nesenai pabandziau ozkos piena (parduotuvini). Negere... doh.gif Sako, tas naturalus daug skanesnis, nors vistiek bijociau duot nevyrinta unsure.gif

Kad tikrai daug kartu skanesnis tai tikrai, o skiesti su vandenu bei pasterilizuoti tai butinai reikia ax.gif
Atsakyti
Uzkliuvau uz tokio dalyko http://www.citroplus...eparato-savybes Gal kas naudojote? Gal turit kazkokia nuomone siuo klausimu? Gal butu verta pastiprinti organizma g.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 11 05, 22:11)
Uzkliuvau uz tokio dalyko http://www.citroplus...eparato-savybes Gal kas naudojote? Gal turit kazkokia nuomone siuo klausimu? Gal butu verta pastiprinti organizma  g.gif

as pati naudojau dar pries nestuma, bet as kai alergiska, tai man netiko.
Papildyta:
klausimukas. gal galit paskyti kur ir koki perkat ožkos pieną? g.gif
mačiau Holle firmos, bet ten jo daug ir brangu taip tik pabandymui pirkti. ax.gif
Atsakyti
Uzkliuvau uz tokio dalyko http://www.citroplus...eparato-savybes Gal kas naudojote? Gal turit kazkokia nuomone siuo klausimu? Gal butu verta pastiprinti organizma  g.gif

na,jis man bent jaqu super erzinantis skrandi ir sutraukiantis burna, ir kuo daugiau praskiedziu, tuo maziautikimybe, kad iasgersiu viska doh.gif tai liko pinigai ismesti i bala, niekaip nesuvartoju tiek, kad galeciau poveiki pajust,jei jis yra... geriau jau buciauuz juos tikru greipfruktu prisipirkusi...
Atsakyti

Geriau, kai laukiausi, tai jokie persalimai ar gripai nebuvo uzpuole. Net ta epidemija praejusios ziemos pratraukiau be jokiu ligu. Tik nezinia ar nuo tu lasiuku smile.gif
Atsakyti
Aciu. As del vaiku g.gif Bet maziu gal gali alergizuot? Ir jei neskaniai geriasi... g.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, norejau pasiteiraut, ar kurios nors vaikas del niezulio yra naktimis nemiegojes? Jau nebezinom su vyru ko griebtis. Iki to nelemto AD pasireiskimo, sunus jau keldavosi valgyt tik karta per nakti, o dabar kazkoks kosmaras - kas valanda, ar net pusvalandi prabunda. Ir nesioti tenka, visokiais i manomais budais ramint. Bandem tas Viburcol zvakutes, nepadejo, neistverem, davem Zyrtec lasiuku pries miega (2 lasiukus), taip pat nieko gero. Praejusia nakti nuo puses dvieju nakties iki septyniu ryto "kankana" sokom verysad.gif Galima is proto issikraustyt, kai negali vaikui padet. Veidukas kaip ir apsitvarke dabar, bet kojas ir nugaryte isbere...Pries einant miegot istepam visa, bet tai taip pat nepadeda. Gal dar yra kokiu gudrybiu, kaip galima tokiam mazam pagelbet. Mums dar nera penkiu menesiu. Bijau, kad tas nemiegojimas prie gero neprives doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audra1980 @ 2010 11 07, 21:01)
Mielos mamytes, norejau pasiteiraut, ar kurios nors vaikas del niezulio yra naktimis nemiegojes? Jau nebezinom su vyru ko griebtis. Iki to nelemto AD pasireiskimo, sunus jau keldavosi valgyt tik karta per nakti, o dabar kazkoks kosmaras - kas valanda, ar net pusvalandi prabunda. Ir nesioti tenka, visokiais i manomais budais ramint. Bandem tas Viburcol zvakutes, nepadejo, neistverem, davem Zyrtec lasiuku pries miega (2 lasiukus), taip pat nieko gero. Praejusia nakti nuo puses dvieju nakties iki septyniu ryto "kankana" sokom  verysad.gif Galima is proto issikraustyt, kai negali vaikui padet. Veidukas kaip ir apsitvarke dabar, bet kojas ir nugaryte isbere...Pries einant miegot istepam visa, bet tai taip pat nepadeda. Gal dar yra kokiu gudrybiu, kaip galima tokiam mazam pagelbet. Mums dar nera penkiu menesiu. Bijau, kad tas nemiegojimas prie gero neprives  doh.gif

Mes jau taip beveik 3 metai, būna geriau miega, būna beveik visai nemiega, ir niekas mums nepadeda verysad.gif
Vaikas tai ir dieną pamiega, bet jau kaip išvargina, tai ne tas žodis. Aš jau ir netradicinių būdų ieškojau, nes per tiek laiko visko išbandai, bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 08 lapkričio 2010 - 08:07
Labutis, mamytes,
Noriu ir aš jungtis į Jūsų gretas. Iki 5 mėn. maitinau MP. Mažylį bėrė. Gyd. spėliojo, kad dėl mano vartojamų vaistų. Todėl pradėjom gerti mišinuką Alergy Care. Trečiadienį bus savaitė kaip jį geriam. Tačiau bėrimų vis atsiranda naujose vietose, ryškėja ir senesni. Sakykit, mielosios, nuo kada praeina bėrimai pakeitus maistą (mano atveju MP į mišinį)? Negi netiks šis mišinys mano mažuliui. doh.gif Baisu. doh.gif Nežinau ką tuomet reiks daryti? Patarkit kas turit patrities. Kiek reikia laukti kol išeina alergenas iš organizmo? Ačiū 4u.gif
Atsakyti